Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aksam konusalimda yeni duamizi belirleyelimmmmmm hemen baslayalim yenisineeee

ilhananzim karninmi agriyo

kasıklarım ve belim ağrıo yasakımmm yawww hiç ağrım olmamıştı adet öncesi ve sonrası ilkez ağğrım vaa kürtaj sonrası ilk kanama ondanmı kii bilemedimm

sağol mersahım nasılsın

ipekim adet olcak gibi ağrılarım var ve gögüslerim sızlamaya devam ediyor sen nasılsın

salavata tekrar basladıkmı ilhanazım

canım kasıklarımda bir batma var ki sankim yum çatlyo ama malum hala göremedm adet ne bilmyrum ????

bu tefriciyeye sürekl okuyacak mıyız yoksa başka dualara da geçicez mi meryem suresi felan...

bütün okunanlardan şifa buluruz inşallah nerde varsa

yardıma gelecek yok mu

şöle bikaçınızı kaçırayım aradan
ben bu gün daha giremem heralde kocişim gelir sonrada
hepinizi kocamaaaan öpüyom

kocişmi erkenden kendisi de örtmen zaar yoksa nasl gelsn buka erkenden
yaww örtmenm sana yardıma er zaman hazırım yettim
ne istyon yemek yapammı mesela sen ortalığı toplayıver ben pişirym beşdakkda

aksam konusalimda yeni duamizi belirleyelimmmmmm hemen baslayalim yenisineeee

olur yasakım ben akşam anneme gitcemm yemeğe çağrıdı ama siz belirleyin ben gene isterseniz listeyi hazırlarım ve okurum Allah kabul etsinn

ipekim ne kadar doru bilmiyorum ama yine kk da okumustum bi kizce regl görmeden hamile kaldigini ögrenmisti..

inşallah ipekim çalışın siz yine adet olmadın diye boşverme devam et

hayalim aksam ben giremiyorum siz kararlastırın yarın baslayalım bizde

gecen yıl ki düşükten sonra kurtajdakı ılk kanamamda benımde oyle olmuştu tatlım

bende öle düşünüorummm canımmm çünkü hiç ağrım olmazzdı şimide hem ağrı hem bol kan
zati kansızım hep başım dönüoo :26::26::26:

inşallah ipekim çalışın siz yine adet olmadın diye boşverme devam et

hayalim aksam ben giremiyorum siz kararlastırın yarın baslayalım bizde

tamam zikzakimm.bide tüm kizlar istiyomu oda önemli:26:..ne bilim belki listeden cikmak isteyende olabilirr.:26:

benıde kayınvalde cağırdı yemeğe ama sorun yok orda da girerim ben nete ayarlarız kızlar

bende kayın valideme gitcem canım da orda telden balkıorum hepp gene arada katılırm sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…