- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.321
tamam zikzakimm.bide tüm kizlar istiyomu oda önemli:26:..ne bilim belki listeden cikmak isteyende olabilirr.:26:
ipekim ne kadar doru bilmiyorum ama yine kk da okumustum bi kizce regl görmeden hamile kaldigini ögrenmisti..
inşallah ipekim çalışın siz yine adet olmadın diye boşverme devam et
hayalim aksam ben giremiyorum siz kararlastırın yarın baslayalım bizde
olur yasakım ben akşam anneme gitcemm yemeğe çağrıdı ama siz belirleyin ben gene isterseniz listeyi hazırlarım ve okurum Allah kabul etsinn
tamam zikzakimm.bide tüm kizlar istiyomu oda önemli:26:..ne bilim belki listeden cikmak isteyende olabilirr.:26:
liste yine senin elinden öper ilhananzimm.sen güzel yapiyosunn ... sen aksam hic girmiycenmii..
tamam bizmi konusalim bu konuyu hemen baslayalimm
telden bakcamm meleğimmm akşamda zaten ağrım vaa erken kalkırzzz ama gene 21:00 olurr
yaww ben de bilemedm neler oluyor hiç anlayamıyorum :44::44::44::44::44:
öle bi ihtimal var mdır, olsa denesek tutar mı, tutsa kistler zararlımıdır :44::44::44:
ben artık şaştım kaldım ne yapam ne edem ?????
yasağm geçen hafta test yaptırdydım yoktu bu sabh braz şeffaf akıntı olduydu:26::26:
sonra da kasık ağrısı başlayınca batmalı şekilde acaba ovulasyonmudur dedm ama bilmyrum
bildğm kadaryla kist olsa da yumurtlama olablymuş insanlarda, hatta bazen düzenli regl de oluymuş ??
ipekim siz yinede canim calismayi ihmal etmeyinn..bence kistin hamileligie zarari yok aksine ben söyle biliyorumm..dktor kisti olanalra hamile kalinki hamilelikle kiste gidiyomus diye duydumm..öyle olsaydi doktor kisti olana hamileligi yasaklardi..valla siz calisinn..öyle seylere tanik oluyozki..valla kimisi diyo 4 aylikken hamile oldugunu farketmiss..regl bile oldugu halde..bence firsat buldukca iyne iki üc günde bir calisinn.akintinda varmis ilgincc..
telden bakcamm meleğimmm akşamda zaten ağrım vaa erken kalkırzzz ama gene 21:00 olurr
merhaba kızlar gününüz aydın olsun umudunuz gercek olsun nasılsınız bakalım canım benim ben 100+200 bitti canım ki,me göndercektim özel mesajla listede göremedim
kuzucum cünkü sen bize lazimsinn..listeyi cok güzel yapiyon... bide kutunu iyice bosalt sana istedigim zaman ulasmaliyimm
ben istiyorum ben istiyorum akşama olmasam bile bana verin mutlakaaaaaaaaaaa
oyyysaoll yasakımmmm
tamam boşalttım şimdii
ipekim siz yinede canim calismayi ihmal etmeyinn..bence kistin hamileligie zarari yok aksine ben söyle biliyorumm..dktor kisti olanalra hamile kalinki hamilelikle kiste gidiyomus diye duydumm..öyle olsaydi doktor kisti olana hamileligi yasaklardi..valla siz calisinn..öyle seylere tanik oluyozki..valla kimisi diyo 4 aylikken hamile oldugunu farketmiss..regl bile oldugu halde..bence firsat buldukca iyne iki üc günde bir calisinn.akintinda varmis ilgincc..
tamam tugcemmavimmm...valla isteyen kizlar oldukca duaya devam edelimm.birakmayalimm..istemeyende olursa ilhanazima yada bana özelden bildirsinnn
merhaba kızlar gününüz aydın olsun umudunuz gercek olsun nasılsınız bakalım canım benim ben 100+200 bitti canım ki,me göndercektim özel mesajla listede göremedim
tek akıntı olsa yine iyi göğüslerm de hassastı zaten dünden beri iyice bi hassas oldu ..
parçaları birleştirince göğüs hassas, akıntı var şeffaf uzayan, kasıklarda bariz batma= yumoş mu kine
en iyisi kocişe akşam süpriz yapmak
tek akıntı olsa yine iyi göğüslerm de hassastı zaten dünden beri iyice bi hassas oldu ..
parçaları birleştirince göğüs hassas, akıntı var şeffaf uzayan, kasıklarda bariz batma= yumoş mu kine
en iyisi kocişe akşam süpriz yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?