Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiz sen kimle yazisip beni aldatiyon sürekliiki gündür ulasamadimm

haşa yasakımm ben çok sadıkımdırr hiç aldatmam
sağ olsun canlarmm güzel meleklerim dualarını bilidirdilerr okuduk die bende silmemişimm biriklmişş

ozaman canlar şöle yaparım derim ben sizde uyarsa hafta sonu kimler katılacak ne okuyacağız die belirleyelim Rabbim izniyle bismillah deyip hafta başı başlayalımm

olur ilhannazimmm..aslinda 41 meryem duasi iyi olur ama tabi diger kizlarinda bi görüsünü alalimmm..aam bu topluca olmaz 41 tanesi tek kisiye okunmali..cabukta biter cok kisisyiz cünküü.hafta basi olursa iyi olur bizde baslariz temizleniriz o zamana cünkü ..

Son düzenleme:

evet olabilirrr yasakımmm ipekimle yasin vesilesi ile tanışmıştıkk bu aklımızada bulunsunn
değin gibi herkes 3er 5 er okusa biter 2-3 günü 1 kişi devamlı yaparızz hemen okuruzz duaya katılan herkese içinnn

yasinde cok iyi olur..ama onun bi sayisi varmi ben bilmiyomda:26::26:

buarada hancekimle loorim nerde hiç bömedim bugün akşam hancekimle konuştuk azcık ama loorim nasıll iyimi eşi dün gitcekti oda kayınvalidesindemi kalcak tı :26::26::26:

buarada hancekimle loorim nerde hiç bömedim bugün akşam hancekimle konuştuk azcık ama loorim nasıll iyimi eşi dün gitcekti oda kayınvalidesindemi kalcak tı :26::26::26:

gelir belkim birazdan dün gelmisti esinin ailesinin yaninda su an

ipekimmm test mi yapsannn ben bile heyecanlandımmm

alla alla baya seyler var sende hadi hayirlisi ipekimm

Te Allahım gelip KK anlatıcam ben aylar sonra ,

"maviankakuşum vardı hızlıca uçan avatarım tez zamanda yavruma kavuşucam onun gibi diyodum..
çok dualar ediyodum tefriciyeler .. yasin-i şerifler topladım türlü ağızlardan biri diğerini bilmeyen benm
bilmediğim kimselerden hepiciği okudular Allah razı olsun, KK da da arkadaşlarım vardı kimileri hamiş
onlar da hep dua ediyolardı.. adet ne olmamıştım taaa ne zamandır beklyrum adet olam diye ama .. bi gün
bi haller oldu bana ?? kk daki arkadaşlarım çalışmaları boşlama Ya Nasip Ya Kısmet dediler şimdi bebişim ..
............................................................................................................................................."

yasinde cok iyi olur..ama onun bi sayisi varmi ben bilmiyomda:26::26:

aaa ben 41 i okuyunda direk yasin şekillendi aklımdaa
ipekime soralım o bizede sölemişti ya benim için yasin okurmusnuz die belki bilirr

rabbim kabul etsin fhm canimm

Allah kabul etsinn FHM meleğmmm ağzına sağlıkk

kızlar ben su aralar giremiyecem benim sinizütüm var baş ağrılarım çok arttı inşallah tekrar girdiğimde dualarınıza bende katılcam inşallah olurmu kızlar birde hamileliğin bu aylarında parol atsam zararı olurmu sinizüt hapımı atamıyorum bilginiz varsa eger

canlarımmm ben çıkıoruzzz azcıkkk uzancammm gelirmmm geneee

canım benimde migrenim va ilk gebeliğimde çok ağrım oluodu doktorum minofset alabilirsn demişti ama sen doktoruna danış en doğrusu onun ağzından duymakk

Yüce rabbim bana bu günleri de göster inşallah, senden isteyip sana sığınıyorum bana da hayırlı evlatlar nasip et Amiin....
Mucizelere inanmak mı gerekir acaba, topikteki herkesin ümidi azaldığı anda Rabbim görsün gözetsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Amiin ...

Son düzenleme:
rabbim kabul etsin fhm canimm

Allah kabul etsinn FHM meleğmmm ağzına sağlıkk

canım benimde migrenim va ilk gebeliğimde çok ağrım oluodu doktorum minofset alabilirsn demişti ama sen doktoruna danış en doğrusu onun ağzından duymakk

doktoruma gidecem canım da gidemedim hvalar iyi değil buralarda fazla baş ağrılarım su 4;5 gündür arttı sanada geçmi,ş olsun canım hadi kendine iyi bakd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…