- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.341
kiz sen kimle yazisip beni aldatiyon sürekliiki gündür ulasamadimm
ozaman canlar şöle yaparım derim ben sizde uyarsa hafta sonu kimler katılacak ne okuyacağız die belirleyelim Rabbim izniyle bismillah deyip hafta başı başlayalımm
haşa yasakımm ben çok sadıkımdırr hiç aldatmam
sağ olsun canlarmm güzel meleklerim dualarını bilidirdilerrokuduk die bende silmemişimm biriklmişş
olur ilhannazimmm..aslinda 41 meryem surasi iyi olur ama tabi diger kizlarinda bi görüsünü alalimmm..aam bu topluca olmaz 41 tanesi tek kisiye okunmali..cabukta biter cok kisisyiz cünküü.hafta basi olursa iyi olur bizde baslariz temizleniriz o zamana cünkü ..
rabbim kabul etsin fhm canimm
Allah kabul etsinn FHM meleğmmm ağzına sağlıkk
evet olabilirrr yasakımmm ipekimle yasin vesilesi ile tanışmıştıkk bu aklımızada bulunsunn
değin gibi herkes 3er 5 er okusa biter 2-3 günü 1 kişi devamlı yaparızz hemen okuruzz duaya katılan herkese içinnn
buarada hancekimle loorim nerde hiç bömedim bugün akşam hancekimle konuştuk azcık ama loorim nasıll iyimi eşi dün gitcekti oda kayınvalidesindemi kalcak tı :26::26::26:
ipekimmm test mi yapsannn ben bile heyecanlandımmm
alla alla baya seyler var sendehadi hayirlisi ipekimm
yasinde cok iyi olur..ama onun bi sayisi varmi ben bilmiyomda:26::26:
aaa ben 41 i okuyunda direk yasin şekillendi aklımdaa
ipekime soralım o bizede sölemişti ya benim için yasin okurmusnuz die belki bilirr
canlarımmm ben çıkıoruzzz azcıkkk uzancammm gelirmmm geneee
kızlar ben su aralar giremiyecem benim sinizütüm var baş ağrılarım çok arttı inşallah tekrar girdiğimde dualarınıza bende katılcam inşallah olurmu kızlar birde hamileliğin bu aylarında parol atsam zararı olurmu sinizüt hapımı atamıyorum bilginiz varsa eger
Te Allahım gelip KK anlatıcam ben aylar sonra ,
"maviankakuşum vardı hızlıca uçan avatarım tez zamanda yavruma kavuşucam onun gibi diyodum..
çok dualar ediyodum tefriciyeler .. yasin-i şerifler topladım türlü ağızlardan biri diğerini bilmeyen benm
bilmediğim kimselerden hepiciği okudular Allah razı olsun, KK da da arkadaşlarım vardı kimileri hamiş
onlar da hep dua ediyolardı.. adet ne olmamıştım taaa ne zamandır beklyrum adet olam diye ama .. bi gün
bi haller oldu bana ?? kk daki arkadaşlarım çalışmaları boşlama Ya Nasip Ya Kısmet dediler şimdi bebişim ..
............................................................................................................................................."
aaa ben 41 i okuyunda direk yasin şekillendi aklımdaa
ipekime soralım o bizede sölemişti ya benim için yasin okurmusnuz die belki bilirr
olur ilhananzimm.ipekim söyler bizde uyarizzzzz..
canım benimde migrenim va ilk gebeliğimde çok ağrım oluodu doktorum minofset alabilirsn demişti ama sen doktoruna danış en doğrusu onun ağzından duymakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?