Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aminnn

benim hic bi bilgim yok kuzucuk bu hap konusunda:26::26:

haydi kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun inşallah ben birkaçgün giremiyecem hamiş bayanlara sağlıklı hamilelikler dierimbenimde meleğim olsun diyen arkadaşlarımıza da Rabbim dileğini versin inşallah Allha emanet olun kızlar hayırlı günlert öpüyorum sizleri

Allah razi olsun canim benimm.bizi unutma gel ama yine

sizde Allaha emanet olun kuzucugunlaa

ipekim yasin okuyalim diyoruzda sizede diger kizcelerede uyarsa eger belirli bi sayisi varmi diye merak etmistikkkk:26:

Yasin 123 adet olabilirmiş yani 3 defa 41 , herkese ayrı ayrı 41 de yapılabilir herkes 1 er 2 şer okur .. meryem syresi de 41 oluyomuş sanıyorum yine herkese ayrı ayrı galiba ama bunu biraz araştrym ???

tarihçemi yazdım okudunmu yasağm ?? ben onları yazdığmda hepinz yne kk da olcanız demi, hepiniz de bebişli olcanız demi ??

Son düzenleme:

cabım ağzına sağlık, hamiş ağzınla ettiğin dualar ne de güzeldir , kendine dikkat et bebeye de tabiki

okudum tarihceni ipekimmben olacammm kk da insalah rabbim nasip ederse bebislide olurumm

ipekim sana zahmet olmazsa yasini yada meryem suresini bi arastir kuzucuk ona göre karar verelim...bi an önce yeni dualarimiza baslayalim insalalhhhh

Tamam canım benim sağol kendine iyi bak çıkıyorum ben bayy kusura bakmayın canım duanıza katılamıyacam inşallah girince devam ederim görüşürüz

sende hem kendine hem findigimiza iyi bak fhm canimm..

ne kusuru bitanem ne zaman istersen duamiza katilabilirsinn..AllAH RAZI OLSUN TEFRIYECIMIZE yardim ettin..

okudum tarihceni ipekimmben olacammm kk da insalah rabbim nasip ederse bebislide olurumm

ipekim sana zahmet olmazsa yasini yada meryem suresini bi arastir kuzucuk ona göre karar verelim...bi an önce yeni dualarimiza baslayalim insalalhhhh

canım Yasin kısmını kesin diyorum 123 adet olması iyiymiş, ama herkese ayrı ayrı 41 de olabilir.. hatta bana kalırsa herkese ayrı ayrı 41 Yasin ve 41 Meryem olsa en güzeli olabilir .. Yasini Şerif zaten neye niyet edilirse, Meryem suresi de bebeye okunuyor zaten .. Bir de isteyenlere bazı ayetler de söyleyebilirim herkes devamlı okuyabilir yani

herkese 1 defalik 41 yasin oluyo demi doru anlamismiyimm:26:

odaha iyi ozaman.bi kisiye 41 yasin ve 41 meryem surasi okuyalimm ayni andabide ilk basta nasi niyet edecegiz ve dua edecegiz onuda belirleyelimm.

Son düzenleme:
herkese 1 defalik 41 yasin oluyo demi doru anlamismiyimm:26:

evet oluyo canım, bak şimdi şöyle anlatıcam, mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..

inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde

bana uyar ipekim o zaman bu tabloyu sen yap biz karistirabilirzzzz..bu yazini ben sürekli koplayalarim sen olmadigin zamanda kizlar okusun iyice.sen oldugunda sen anlatirsin kendin bitanemm.aksam bunu bu konusalim insalalhhhcünkü beklemeyelim ..en gec pazara baslayalimm..kimler listede kalmak istiyo oda belirlensinn

kızlar dün çok hastaydım qıremedım daha yenı yenı kendıme qelıyrum benım dua bıttı 100 tane daha naza söyleyıverın onu olur mu:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

tamda ihtiyacım olan bilgi toplam kaç kişi olduğu :44::44: sen bana mesaj atarsın eğer olmazsam kesin girmek isteyen kişi sayısını..
ben hemen tabloyu hızlıca yaparım, bir de sıralama da önemli tabiki ilk kime ve sonraki kişiler sıralaması ilk ben alsam olur mu :26::26: şunlar yumoşsa diye çok heyecanlandım nebilym ya içim içime sığmaz oldu yasaaak
bunlar belli olunca ben tablo yapıcam, o tablo bir kişi için geçerli olucak .. herkes o kişinin niyetine okucak ..
her bittiğinde aynı tabloyu diğer kişiler için kullanıcaz, biz buna kaç kişiyle başlarsak aynı kişilerle devam edicez ..
bu bitene kadar ilave katılmak isteyenleri dahil etmek isteriz ama çok karışır o zaman
bu okuma katılan kişilerle bittikten sonra yine kimler ilaveten dahil olmak isterse o zaman yeniden organize edilir tabiki
İnşallah hayırlara vesile olur halis niyetle yaptığımız dualar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…