Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Benim koca gelecekte gezicezoooooo yarim saat sonra dedi

Yaaa gercekten ole oluyo son 14 gun gecmiyo catladi mi oldu mu tutundu mu.....
bu defaki öle değil zaten merşahım duruma göre muhtemelen 2 yasin 2 meryem düşer çabuk okunan şeyler ama konuşuruz belli oluncana tabikine

Ok canim tam netlestirin solersiniz banada. kocis salavti cekerken gordu siz bole seylerde mi yapiyonuz bos konusmanin yaninda diyo

ondanda sıkılırsın canım bi otur bakalım evde günlerce

yaz tatilinde hep evdeyim günlerce ve çok keyif alıyorum bir gün temizlik yaparım, en sevdiğim yabancı dizilerden izlerim, hiç denemediğim tarifleri yaparım, bol bol kitap okurum, istediğim saatte yatar istediğim saatte kalkarım, sıkılırsam bir arkadaşımı çaya davet ederim ya ad giderim... ben evimde olmaktan asla sıkılmam...

bende keske calıssammmm

tek maaşla geçinmemizin imkanı yok ama ben bebeğim olsun ve onu hayal ettiğim gibi büyüteyim isterdim... 2 aylık doğum izninden sonra Allah bilir kime emanet kalacak bebeğim olsa....

işim bana göre stresli ve bunaltıcı aslında güzel olan bir mesleği Türkiye gibi özde değil sözde uygulamalarla kağıt yığınına boğarak yaptıran bir ülkede ve bir türlü dosdoğru gitmeyen bir eğitim sistemi içinde yapmaya çalışıyorsan bir yerde gına geliyor kusura bakma.
ha eve geldiğinde yemek bulaşık çamaşır ütü temizlik hepsi de bekliyor yani.... işte mesai+evde mesai.... sorun zevk almamak değil anlayacağın tek kelimeyle yoruluyorum.

Peygamber Efendimiz (sav) buyuruyor ki: "hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler." (11).
Yine Resulullah (sav) şöyle buyurur: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur." (12).
Bir başka hadisi şerifte ise "hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin." denilmiştir (13).
İmam Ali (as) şöyle buyurur: "Hurma yiyin, çünkü hurma bütün dertlerin şifasıdır." (14).
İmam Cafer-i Sadık (as) der ki: "Çocuğun yiyeceği, annenin yiyip içtiği şeylerden temin olur" (15).
İmam Rıza (as) şöyle buyurur: "Ayva yemek, akıl ve zekayı güçlendirir." (16).
Gazali Hazretleri şöyle anlatır: “Rivayet edilmiştir ki bir kavim, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiş. Bunun üzerine Allah, o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.” (17).

Son düzenleme:

ayyy o zaman bol bol ayva ve hurma yemeliyizzzzzsaol tatlibiberimmm

rica ederım yasaqım bızım bır akrabamızda ayvayı ortadan ıkıye yarardı yanaklarına ız yapardı ve kızının yanakları gamzelı cok tatlı

valla mi ya.ben gamzeli cocuklari cok seviyorumm.esimin bi tarafinda hafif var benimde cenemde hafif var ama bizden gamzeli cocuk cikarmikiyaw ayvayi nasip olursa bi denim ne zaman denemek lazimmiski acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…