- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.441
Yaaa gercekten ole oluyo son 14 gun gecmiyo catladi mi oldu mu tutundu mu.....al benden de o kadar....4 mart benim bat bu ay da olmadığına neredeyse eminim ama o acabalar yok mu insanın yakasını bırakmıyor işte...
regl ile gebelik belirtileri aynı ya işte o belirtilerin hepsi var bendeeee kafayı yicem
bu defaki öle değil zaten merşahım duruma göre muhtemelen 2 yasin 2 meryem düşer çabuk okunan şeyler ama konuşuruz belli oluncana tabikine
waowwww çok net bir izahat olmuş tebriklerr
amaan beni burda ipleyen yok eniyisi başka topiğe takılayım
amaan beni burda ipleyen yok eniyisi başka topiğe takılayım
Kactim ben iyi bakin kendinize
ondanda sıkılırsın canım bi otur bakalım evde günlerce
bende keske calıssammmm
sikilmak her yerde kötü arkadasim. isteyken ayri güzelleik var evde ev hanimi ikende. herseyin önemlisi sevdigin seyi yapmada bitiyor. ev hanimligini seviyorsan canin ciksa bile ev temizlersin zevk alirsin, isini seversende isinden zevk alirsin
ah quzum çoook yanılttı beni bu olaylar çooook hiç kaptrma kendini reglini bekle olmazsan önce idrar da silik de ols gör sonra kan ver yoksa kolun kan vermekten mosmor olur da üzüntüsü de yanına kalır çok yaşadım çooook :50::50::50::50::50::50:[/QUOTE .!.:yoook ben hayatta kan testi yaptırmam idrarda çıktığını görmeden.... zaten yoktur bence, umut fakirin ekmeği işte...
Benim koca gelecekte gezicezoooooo yarim saat sonra dedi
Yaaa gercekten ole oluyo son 14 gun gecmiyo catladi mi oldu mu tutundu mu.....
Ok canim tam netlestirin solersiniz banada. kocis salavti cekerken gordu siz bole seylerde mi yapiyonuz bos konusmanin yaninda diyo
ay mersahım kısmet inşallah tutmuştur ne diyeyim hiç sevmiyorum beklemeyi...
kızlar dün çok hastaydım qıremedım daha yenı yenı kendıme qelıyrum benım dua bıttı 100 tane daha naza söyleyıverın onu olur mu:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
herkes cıkmısss
Peygamber Efendimiz (sav) buyuruyor ki: "hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler." (11).
Yine Resulullah (sav) şöyle buyurur: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur." (12).
Bir başka hadisi şerifte ise "hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin." denilmiştir (13).
İmam Ali (as) şöyle buyurur: "Hurma yiyin, çünkü hurma bütün dertlerin şifasıdır." (14).
İmam Cafer-i Sadık (as) der ki: "Çocuğun yiyeceği, annenin yiyip içtiği şeylerden temin olur" (15).
İmam Rıza (as) şöyle buyurur: "Ayva yemek, akıl ve zekayı güçlendirir." (16).
Gazali Hazretleri şöyle anlatır: Rivayet edilmiştir ki bir kavim, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiş. Bunun üzerine Allah, o peygambere; Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar diye vahiy etmiştir. (17).
ayyy o zaman bol bol ayva ve hurma yemeliyizzzzzsaol tatlibiberimmm
tabi bide dün ikram ettigim gibi gavun yemeliymisizzzzz
rica ederım yasaqım bızım bır akrabamızda ayvayı ortadan ıkıye yarardı yanaklarına ız yapardı ve kızının yanakları gamzelı cok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?