Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipekim 20 kisi garanti gibi bence.hepicigi geldi okudugunu bildirdi..bikac kizce kaldi haber bekledigimizzz

Allahtan bi mani cikmazsa saydigima göre 17 kisi kesin katilir galibaa

ipekim 20 kisi garanti gibi bence.hepicigi geldi okudugunu bildirdi..bikac kizce kaldi haber bekledigimizzz

ok ben eve gittiğimde giremezsem sen hatunlarla görüşüp bilgi verirsin yasağım
snra da bana özelden msej atarsın itiraz eden girmek istemeyen olursa aksi halde herkesi
dahil edicem ben bu listeyi aldım yanıma

yasak yaaa, benm azckın da belm ağrımaya başladı acaba yum değilde regl olayımı bunlar ne olaki ???
her türlüsü kabülüm gerçi orası ayrı ama boşuna çalışmasam da iyi olurdu hani yani çok yorgunum ben bu hfta

Bitmedi birazini da yarin yapicam kocis geliyo gezmee gitcez
1041. Sayfa malazgirt anadolunun kapisini acti bize de hayir kapilarini acsin

gezmeyemi gitcenizzz hayirli gezmelerrr

doru 1041 hayirli bi sayi inslalah bizede ugur getirirrr

mersahım görüşemedik bayağıdır sen nasılsın?

İyiyim bazen neseli bazen depresif bazen melankolik takiliyom istee. bugun gunesi gordum icim acildi. aticam kendimi disari kocisi bekliyom. calismalar tam gaz devam soganli bi sekilde... sen nasilsin seninde bat yaklasmis olmali

slmmmmmmmmm kızoşlarrrrrrrrrrr offf offf baya kaynatmıslarr onemlı haberler varmııı okuyamadmm gecmısıı

tüm kizcelere söylerim gördügümde yeni duaya katilmak istiyosaniz ipekime mesaj atin derimm

ipekim valla su an sende olabilecek herseye raziimm.hamilelik olsun yumurtlama olsun regl olsunnn ama yinede ipekim bi kac kerecik barime calisin yaw....her ihtimale karsinn..

Son düzenleme:

Ben katilirim canim ama hafta ici fazla okuyamiyom ona gore kusup darilmayin benimde gecen ay ole oldu regl de gelmedi bebiste dr gittim bisi de yok dedi anamamistim noldu

yaaa işte yasağım bak hele baaak neka özel değişik bir kimseyimdir ben , hertürlüsüne kollarımızı açtık beklyruz biride mi gelmez :44::44: neyse canım dediğin gibi her ihtimali değerlendirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…