Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiscelerim bende cikim artikin kalan islerimi yapimmm biseyler yiyimm

iyi sohbetlerrrr sizee

İyiyim bazen neseli bazen depresif bazen melankolik takiliyom istee. bugun gunesi gordum icim acildi. aticam kendimi disari kocisi bekliyom. calismalar tam gaz devam soganli bi sekilde... sen nasilsin seninde bat yaklasmis olmali

al benden de o kadar....4 mart benim bat bu ay da olmadığına neredeyse eminim ama o acabalar yok mu insanın yakasını bırakmıyor işte...
regl ile gebelik belirtileri aynı ya işte o belirtilerin hepsi var bendeeee kafayı yicem

Ben katilirim canim ama hafta ici fazla okuyamiyom ona gore kusup darilmayin benimde gecen ay ole oldu regl de gelmedi bebiste dr gittim bisi de yok dedi anamamistim noldu

bu defaki öle değil zaten merşahım duruma göre muhtemelen 2 yasin 2 meryem düşer çabuk okunan şeyler ama konuşuruz belli oluncana tabikine

aaaaaaah ah keşke ev hanımı olsam da sıkılsam.....
akşamları pestilim çıkmış bi halde oluyorum

sikilmak her yerde kötü arkadasim. isteyken ayri güzelleik var evde ev hanimi ikende. herseyin önemlisi sevdigin seyi yapmada bitiyor. ev hanimligini seviyorsan canin ciksa bile ev temizlersin zevk alirsin, isini seversende isinden zevk alirsin

kizlarrrrrr merhabaaaa, 1000 yapmissinizzzz hatta gecmis bileee...

hoşgeldin canım evet devam edyoz aynı hızla da

çok sıkılıyorum ev hanımları nasıl zaman geçiriyorsunuzzz:26:

canım sen çalışıyodun da şimdi evdemisin ??:44::44::44::44::44:

ah quzum çoook yanılttı beni bu olaylar çooook hiç kaptrma kendini reglini bekle olmazsan önce idrar da silik de ols gör sonra kan ver yoksa kolun kan vermekten mosmor olur da üzüntüsü de yanına kalır çok yaşadım çooook

waowwww çok net bir izahat olmuş tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…