Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla mi ya.ben gamzeli cocuklari cok seviyorumm.esimin bi tarafinda hafif var benimde cenemde hafif var ama bizden gamzeli cocuk cikarmikiyaw ayvayi nasip olursa bi denim ne zaman denemek lazimmiski acepp

3. ve 4. aylrda dene yasaqım o zaman yuz muzu belırqınlesmeye olqunlasmaya baslıyor ya bebişlerımızın

tatli biberim ayvayi komple yüzümüzemi sürecez yoksa yanagimizin ortasina bastiracagizzz kocaman ayvayi

şimcik yasağım ayvayı resimdeki qibim 2 ye ayırıyoruz sonra bu ayvayı ıkı taraflı yanaklarına yapıştıyorsun yarm saat falan bekle yuzune ızı cıkar zaten bebısın doqduqundada oyle yanakları qamzelı qamzelı olurrrrr

Son düzenleme:
bu ayva isini habibte loorimede demeliyimmm

o bi denesin bakalim kuzucuk gamzeli olacakmi

kiz cok güldümvalla simdik anladim yosam sürekli nasi yapacam diye basinin etini yerdimmm

kiz cok güldümvalla simdik anladim yosam sürekli nasi yapacam diye basinin etini yerdimmm

ağrıt ne olacakmıs torunum ıcın kafam aqrıyıversın alalalal yasakım ben qene fenalasmaya basladım musadenle ben bıraz daha dınleneyım yoksa atamayacaqım uzermden bu hastalıqı:2::2::2::2::2::2:

Eki Görüntüle 645292

ıyıkı dogdun habıbtemmmmm...29 subat dogum gunun oldugunu bıldıgım ıcın bugun kutlamak ıstedımmm...ınsallah gonlunun guzellıgı gıbı bır yasam dılerım...en kısa zamanda bebısın olur saglıklı bır sekılde kucagına alırsın habıbteemmm ıyıkı varsın ıyıkı tanımısız senı

ağrıt ne olacakmıs torunum ıcın kafam aqrıyıversın alalalal yasakım ben qene fenalasmaya basladım musadenle ben bıraz daha dınleneyım yoksa atamayacaqım uzermden bu hastalıqı:2::2::2::2::2::2:

tamam tatlibbiberimmmm iyice dinlen iyiless...rabbim sifani versin insalalhh..ama dur bi sorumu sorum önce..yaw bu ayvayi kac defa yanaciklarimda tutacammm ..bi ay boyuncami oysam 1 kere tutman yeterlimi..bide yaw nasi 30 dk tutacam yapistirsammi acep yüzümee

Son düzenleme:

ya benım bıldıqım 3. ve 4. aylarda bebıslerımızın yuzu şekil almaya baslıyor . o sure zarfında aklına qeldıkce yap . ıkı elınle tut yarım saat tutamam dıyorsan tutabıldıqın kadar tut yinqem öle yapıordu

saolun kizcem habbibtemmm..valla bende kk da olduguma sizleri tanidigima cok mutluyummm..sanalda olsa okadar cok pasta yedimm kutlayanim oldu cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaminnnnn inslaalhh habibtem rabbim kimsenin kucagini bos koymasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam tatlibiberimm anladim her biseycigi

tamam tatlibiberimm anladim her biseycigi

taam takıntın olduqu zaman sorarsın . ha bıde bızım hamıle kızlara sey de canları bısey cekdıqınde sakın ellerıne yuzlerıne surmesınler . mazallah canlarının cekdıqı sey bebeklerının yuzune ız yapar o konuda dıkkatlı olsunlar . canları bısey cekdıqınde ellerını yalasınlar qeçsınler sakın vucudlarına yapmasınlar mazalla ız kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…