Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

papocummmm bebginnn kendi besini alirrr merak etmee...3.aydan sonraa senden almaya baslarr...sendeki vitaminleri alir senden..icin rahat olsun

canım bende çok çıkardım kızımda...doktor ne kadar çıkarırsan çıkar bebek alması gerekeni alır dedi... rahat ol cnm

papocummmm bebginnn kendi besini alirrr merak etmee...3.aydan sonraa senden almaya baslarr...sendeki vitaminleri alir senden..icin rahat olsun

alpinimm meleğim hoşş geldnnn nasılsınnnn küçüğümm nasıl

bunlar iyiye isaret kuzucukk..bence yakindir gecmsi bak bulantin yokmuss.inslalah kusmanda gececekk..yaw sen bebegi düsünme zaten simdik senden beslenmiyo simdiye kadar depoladigin vitaminleri emiyosen merak etme onu ama 12 haftadan sonrasi önemli o zaman plasenta devreye girip senden beslenecekkk

uykum geldi bu saatte ...
hayalimm acaba bu önümüzdeki ay hamiş kalacaqıma bir işaret olabilirmüüü :82::82::82::82:

arzum bisey diyimmi sana..baska bi topikte valla bi kizcede geliyodu böyle sorular soruyodu bazi arkadaslarimiz alay gectigini sanmisti....valla o ay hamile oldugunu ögrenmistikk

Son düzenleme:

çok güzelll canımmm olurr herkes tamam derse bu şekilde okuyalımm

yok ipekim ev hanımıyım ben evlendim evleneli çalışmadım

ohhh misss en güzeli canım ya madii koşullar daha iyi olsa ben de çalışmam

amaan beni burda ipleyen yok eniyisi başka topiğe takılayım

aşkolsun incim nurum niye öle dedn, hamişim tatliişim benm

ipekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

balıııımmmmmmmmmmmmmm

herkes cıkmısss

cnm eve gelmeye çalışydum aniden kk dan çıkmışm veda edemeden neyse eve gdince yazarım dedm atladım süpürgeme
şimdi buraya gelmek için atladığım gibi

balıııımmmmmmmmmmmmmm

cnm eve gelmeye çalışydum aniden kk dan çıkmışm veda edemeden neyse eve gdince yazarım dedm atladım süpürgeme
şimdi buraya gelmek için atladığım gibi

hoşgeldınnnnnnnnnnnnnnnnn

sey sevıyorum senı dıycekdım

ben

erginsena

mersah

ipek

loori sormadim ama ister büyük ihtimal

zikzak
tatlibiber

tugcem mavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…