- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.501
Slm kızlar bugün çok mide bulantım yoktu ama ne yediysem yemekten sonra çıkardımüşüttüm mü acaba yanı mide bulantım yok mesela yemek yiyorum yemeği bitirmeden kusuyorum..off off içimde hiçbirşey kalmıyor bu bebiş ne yer ne içer yahuu
papocummmm bebginnn kendi besini alirrr merak etmee...3.aydan sonraa senden almaya baslarr...sendeki vitaminleri alir senden..icin rahat olsun
Slm kızlar bugün çok mide bulantım yoktu ama ne yediysem yemekten sonra çıkardımüşüttüm mü acaba yanı mide bulantım yok mesela yemek yiyorum yemeği bitirmeden kusuyorum..off off içimde hiçbirşey kalmıyor bu bebiş ne yer ne içer yahuu
papocummmm bebginnn kendi besini alirrr merak etmee...3.aydan sonraa senden almaya baslarr...sendeki vitaminleri alir senden..icin rahat olsun
canım bende çok çıkardım kızımda...doktor ne kadar çıkarırsan çıkar bebek alması gerekeni alır dedi... rahat ol cnm
uykum geldi bu saatte ...
hayalimmacaba bu önümüzdeki ay hamiş kalacaqıma bir işaret olabilirmüüü :82::82::82::82:
benide listeyeekleyın dememe qerek yok dimiiiii
evet oluyo canım, bak şimdi şöyle anlatıcam, mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..
inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde
yok ipekim ev hanımıyım ben evlendim evleneli çalışmadım
amaan beni burda ipleyen yok eniyisi başka topiğe takılayım
ipekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkes cıkmısss
yaw senin demene bilem gerek yok zaten eklisinn
çok güzelll canımmm olurrherkes tamam derse bu şekilde okuyalımm
balıııımmmmmmmmmmmmmm
cnm eve gelmeye çalışydum aniden kk dan çıkmışm veda edemeden neyse eve gdince yazarım dedm atladım süpürgeme
şimdi buraya gelmek için atladığım gibi
Bulantılarınız geçsin kendimi iyi hissediyim listeye beni de eklersiniZ
hoşgeldınnnnnnnnnnnnnnnnn
sey sevıyorum senı dıycekdım
çılgınımmm bende seni seviyoruuuummmmmmmmmmm:13::13::13::13::13::13::13::13:
iyiy fikir demi ilhananzimm ayni anda hem yasin hem meryem suresii
ben
erginsena
mersah
ipek
loori sormadim ama ister büyük ihtimal
zikzak
tatlibiber
tugcem mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?