Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selam herkeseee. Yasakhayallll benim kasiklarim hala cok agriyor yaaa. bugün biraz is yaptim alisverise gittim bugün daha cok agridiii

Ama tebrik ederim valla 3. İstiyosun.ben 1 tane istiyom hakikaten zormuş yaa.annemler diyo ki kucağına al hepsi unutulur 2. De 3. De istersin diyorlar

arzummun 2 dene evladımı vamışşş ben baya geri kalmışımmm yawww Allah bağışlasın canımm

selam herkeseee. Yasakhayallll benim kasiklarim hala cok agriyor yaaa. bugün biraz is yaptim alisverise gittim bugün daha cok agridiii

miamorem korkma leke ne yok sükür..aama canim benim nolur tam bu yerlesme döneminde yorma kendini tam tutunma dönemi..agir ne kaldirma yine sen tedbirli ol

olada bilirrrrbekleyip görecem cünkü bu sorulari sormak herkeslere nasip olmuyo valla.rastladigim ikinci kisisinnn
Allah senı emi bu sorular herkese nasip olmuyormuş
küçük olsalar asla cesaret edemezdim canım...şimdi büyüdüler Allah'ın izniyle hepimizin elinde el bebek gül bebek büyür nasıl büyüdü anlamayız bile
Dimi yaa ne güzel olur bebek her eve lazım zaten evin neşesi,huzuru

tamam yasakımmm pazartesiye kadar toplanalımda başlayalım sonra okumayaa

baslayalim insallahh ilhananzimm gördügün kizlara sor listede yer almak istiyorlarmi..cünkü belki sonradan ekleme olmayabilirrrr cünkü..bu kisiye özel okunacak karisik okunmayacak cünküü..

tamam haklisin canimda, öyle de hep oturulmuyor. yapmasan yapan yok...

ama miamorem gerekirde oturacan bitanemm.bebekten önemli degilki hicbisey..mesala alisverisi esin evde oldugunda yapsin.evi yine esin cektirebilir..sen yemegini yapabilirsin ama

miamorem korkma leke ne yok sükür..aama canim benim nolur tam bu yerlesme döneminde yorma kendini tam tutunma dönemi..agir ne kaldirma yine sen tedbirli ol

cok agri kaldirmadim. bugün kendi basima uzun zamandir ilk defa alisverise gittim 4 saat falan sürdü:))) aldi-rewe- lidl:))))) üc aydir araba kullanammiyordum mecburen kayinvalidem yada esimle gidiyordum. ohhhh dibini cikarttim, aldiklarimi cok agir olmadan tek tek cikardim eve. dikkat ettim ama sanirim cok ayakta kaldim belim falan cok agriyor. domates suyu aldim siselerce kan yapsin diyee...birde benim her dakka makarna istiyor cnim yaaaaa:))) ben kek pasta falan bilmem- yapamam cok da sevmem ama bugün ne kadar keks bisküvi gördüysem aldim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…