- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.541
kıss hayalimmmm..........
senin bu şüphelerin benim hamiş kalacaqıma işaret olabilirmüüü quuuuuuuuuuu
Ama tebrik ederim valla 3. İstiyosun.ben 1 tane istiyom hakikaten zormuş yaa.annemler diyo ki kucağına al hepsi unutulur 2. De 3. De istersin diyorlar
aynen ıpekım sureklı boyle dıle qetırcem azcık allah korkusu varsa içinde burada olmazç kı öbur dunyadada bu dunyadada ıkı elımız yakasındadır !
ben varımmm meleğimmmmbenide ekle listeneee
olada bilirrrrbekleyip görecem cünkü bu sorulari sormak herkeslere nasip olmuyo valla .rastladigim ikinci kisisinnn
selam herkeseee. Yasakhayallll benim kasiklarim hala cok agriyor yaaa. bugün biraz is yaptim alisverise gittim bugün daha cok agridiii
selam herkeseee. Yasakhayallll benim kasiklarim hala cok agriyor yaaa. bugün biraz is yaptim alisverise gittim bugün daha cok agridiii
Allah senı emi bu sorular herkese nasip olmuyormuşolada bilirrrrbekleyip görecem cünkü bu sorulari sormak herkeslere nasip olmuyo valla .rastladigim ikinci kisisinnn
Dimi yaa ne güzel olur bebek her eve lazım zaten evin neşesi,huzuruküçük olsalar asla cesaret edemezdim canım...şimdi büyüdüler Allah'ın izniyle hepimizin elinde el bebek gül bebek büyür nasıl büyüdü anlamayız bile
arzummun 2 dene evladımı vamışşşben baya geri kalmışımmm yawww Allah bağışlasın canımm
kelebem bu listede biz yardimciyizzzz ikimizzz..cünkü bu biraz karisik ipekim yapiyo biz yardim edecez
Allah senı emi bu sorular herkese nasip olmuyormuş
Dimi yaa ne güzel olur bebek her eve lazım zaten evin neşesi,huzuru
saqol canım amin Allah sizlerde nasip etsin inşallahh
iş ne yapman be quzum ben hamiş olsam risk yoksa bile ilk dönemler de hiçbişeycik yapmıcam
boşverin kuzular mühim olan bebikler
tamam yasakımmm pazartesiye kadar toplanalımda başlayalım sonra okumayaa
tamam haklisin canimda, öyle de hep oturulmuyor. yapmasan yapan yok...
miamorem korkma leke ne yok sükür..aama canim benim nolur tam bu yerlesme döneminde yorma kendini tam tutunma dönemi..agir ne kaldirma yine sen tedbirli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?