Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Peki ama ben kendim de hep açım
Canım bnm hemileliklerim bulantı açısından çok zor geçti...bende şimdi yine öyle olucak sanıyorum...birazda korkuyorum bu durumdan laf aramızda
arzum bisey diyimmi sana..baska bi topikte valla bi kizcede geliyodu böyle sorular soruyodu bazi arkadaslarimiz alay gectigini sanmisti....valla o ay hamile oldugunu ögrenmistikk

ayy nefessiz kaldım gülmektenn hamiş kalmak okadar kolaymıymış ayyy çatlıcam şimdi

Son düzenleme:

yaw ne bilim böyle sorular gelince o kiz aklima geldi acaba sendede biseyler olurmu diye süphelenmeye basladimmm

Son düzenleme:
yaw ne bilim böyle sorular gelince o kiz aklima geldi acaba sendede biseyler olurmu diye süphelenmeye basladimmm

eğer ki aramızda erkek olup bızımle dalga gecen bırı varsa rabbım hem bu dünyada hemde öbür dünyada kahhar ismiyle kahretsın ....!!!

Ama tebrik ederim valla 3. İstiyosun.ben 1 tane istiyom hakikaten zormuş yaa.annemler diyo ki kucağına al hepsi unutulur 2. De 3. De istersin diyorlar

cannmmm iyi sayılır yaww bi adet olaydım rahatlıcam ama gelmedi meret (

işaretledm listede bunları başka kimler eklenirse onları da ilave ederim cnm
ordaki ipek ben miym yaw

bildigim kadariyla baska ipekimiz yokkbide ilhananzimiz ipekimm sen unutma ben unutmusum yawww

cannmmm iyi sayılır yaww bi adet olaydım rahatlıcam ama gelmedi meret (

işaretledm listede bunları başka kimler eklenirse onları da ilave ederim cnm
ordaki ipek ben miym yaw

ben varımmm meleğimmmm benide ekle listeneee

aboowwww ınsallah yoktur varsa bası buyuk dertte

ilhanazım ben seni zati işaretledydm quzum

aynen ıpekım sureklı boyle dıle qetırcem azcık allah korkusu varsa içinde burada olmazç kı öbur dunyadada bu dunyadada ıkı elımız yakasındadır !

Ama tebrik ederim valla 3. İstiyosun.ben 1 tane istiyom hakikaten zormuş yaa.annemler diyo ki kucağına al hepsi unutulur 2. De 3. De istersin diyorlar

küçük olsalar asla cesaret edemezdim canım...şimdi büyüdüler Allah'ın izniyle hepimizin elinde el bebek gül bebek büyür nasıl büyüdü anlamayız bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…