- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.521
tamam papom sen bi iyi ol dön sahalara öle baslarsin okumaya insallahhh
Canım bnm hemileliklerim bulantı açısından çok zor geçti...bende şimdi yine öyle olucak sanıyorum...birazda korkuyorum bu durumdan laf aramızdaPekiama ben kendim de hep açım
arzum bisey diyimmi sana..baska bi topikte valla bi kizcede geliyodu böyle sorular soruyodu bazi arkadaslarimiz alay gectigini sanmisti....valla o ay hamile oldugunu ögrenmistikk
ben
erginsena
mersah
ipek
loori sormadim ama ister büyük ihtimal
zikzak
tatlibiber
tugcem mavi
[/QUO
eee bennn
ben
erginsena
mersah
ipek
zikzak
tatlibiber
tugcem mavi
[/QUO
eee bennn
nazım kız yasaka senı hesaba katmamıs
Canım bnm hemileliklerim bulantı açısından çok zor geçti...bende şimdi yine öyle olucak sanıyorum...birazda korkuyorum bu durumdan laf aramızda
ayy nefessiz kaldım gülmektenn 60: hamiş kalmak okadar kolaymışymış ayyy çatlıcam şimdi
nasılsın canım sağlıgın sıhatın yerındedır inş
ben
erginsena
mersah
ipek
zikzak
tatlibiber
tugcem mavi
ben
erginsena
mersah
ipek
zikzak
tatlibiber
tugcem mavi
[/QUO
eee bennn
yaw valla kelebemmmmmm elim ayagima dolandi isimleri doru yazim dedim seni unutmusummmmmyaw yazmama ne gerek var sen zaten ilk basta olacannn
nazım kız yasaka senı hesaba katmamıs
2gün hasta kaldımbak hemencek unutmuşş benii
yaw ne bilim böyle sorular gelince o kiz aklima geldi acaba sendede biseyler olurmu diye süphelenmeye basladimmm
Canım bnm hemileliklerim bulantı açısından çok zor geçti...bende şimdi yine öyle olucak sanıyorum...birazda korkuyorum bu durumdan laf aramızda
ayy nefessiz kaldım gülmektenn 60: hamiş kalmak okadar kolaymışymış ayyy çatlıcam şimdi
cannmmm iyi sayılır yaww bi adet olaydım rahatlıcam ama gelmedi meret(
işaretledm listede bunları başka kimler eklenirse onları da ilave ederim cnm
ordaki ipek ben miym yaw
GELIR BAKALIM gUZUMcannmmm iyi sayılır yaww bi adet olaydım rahatlıcam ama gelmedi meret(
2gün hasta kaldımbak hemencek unutmuşş benii
:d hehehehehehe
Ama tebrik ederim valla 3. İstiyosun.ben 1 tane istiyom hakikaten zormuş yaa.annemler diyo ki kucağına al hepsi unutulur 2. De 3. De istersin diyorlar
cannmmm iyi sayılır yaww bi adet olaydım rahatlıcam ama gelmedi meret(
işaretledm listede bunları başka kimler eklenirse onları da ilave ederim cnm
ordaki ipek ben miym yaw
yaw ne bilim böyle sorular gelince o kiz aklima geldi acaba sendede biseyler olurmu diye süphelenmeye basladimmm
eğer ki aramızda erkek olup bızımle dalga gecen bırı varsa rabbım hem bu dünyada hemde öbür dünyada kahhar ismiyle kahretsın ....!!!
Hee başbakanımız doğuracak ve para yardımında bulunacaksa okaa3 bilem azz basbakanimiz 5 dedii
aboowwww ınsallah yoktur varsa bası buyuk dertte
ilhanazım ben seni zati işaretledydm quzum
Ama tebrik ederim valla 3. İstiyosun.ben 1 tane istiyom hakikaten zormuş yaa.annemler diyo ki kucağına al hepsi unutulur 2. De 3. De istersin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?