- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.561
cok agri kaldirmadim. bugün kendi basima uzun zamandir ilk defa alisverise gittim 4 saat falan sürdü:))) aldi-rewe- lidl:))))) üc aydir araba kullanammiyordum mecburen kayinvalidem yada esimle gidiyordum. ohhhh dibini cikarttim, aldiklarimi cok agir olmadan tek tek cikardim eve. dikkat ettim ama sanirim cok ayakta kaldim belim falan cok agriyor. domates suyu aldim siselerce kan yapsin diyee...birde benim her dakka makarna istiyor cnim yaaaaa:))) ben kek pasta falan bilmem- yapamam cok da sevmem ama bugün ne kadar keks bisküvi gördüysem aldim:)))
hatta bizim evde ikiz isteyenler vardelirmiş olmalılar
ama miamorem gerekirde oturacan bitanemm.bebekten önemli degilki hicbisey..mesala alisverisi esin evde oldugunda yapsin.evi yine esin cektirebilir..sen yemegini yapabilirsin ama
benimde canım makarna istiyo gel yapıyım yiyelim herifde gec kalacakmıs cok sıkıldımmmm
baslayalim insallahh ilhananzimm gördügün kizlara sor listede yer almak istiyorlarmi..cünkü belki sonradan ekleme olmayabilirrrr cünkü..bu kisiye özel okunacak karisik okunmayacak cünküü..
ayyy sikilmaaa yaa, olsun azicik daha kafani dinlersin fena mi.. bak sana yeni bir tarif sebzeli yaparsan makarnayi domates kurusu at icine cokk lezzetli oluyor...:))
cok agri kaldirmadim. bugün kendi basima uzun zamandir ilk defa alisverise gittim 4 saat falan sürdü:))) aldi-rewe- lidl:))))) üc aydir araba kullanammiyordum mecburen kayinvalidem yada esimle gidiyordum. ohhhh dibini cikarttim, aldiklarimi cok agir olmadan tek tek cikardim eve. dikkat ettim ama sanirim cok ayakta kaldim belim falan cok agriyor. domates suyu aldim siselerce kan yapsin diyee...birde benim her dakka makarna istiyor cnim yaaaaa:))) ben kek pasta falan bilmem- yapamam cok da sevmem ama bugün ne kadar keks bisküvi gördüysem aldim:)))
hancekimide ekleyelimm yasakım oda okur seve seve
Bende makarna yaptım bugüncanım çok istemişti ama 1 tabak yedim sonrası malum
denerim canım genelde biberli domatesli yapıyorum ben eşimde bende bayılıyoruz bugün aksma makarna yapıyım diyodum unutmusum yemek yapmıs bulundum makarna yaparsam onlar kalır diye yapmadım kafamı dinledikce moralim bozuluyo miamoremm
neden bozuluyor moralin tatlimmm?
yaa senin bulantin ne kadarlikken basladi? benim midem de asidle geziyorum ama cok sükür simdilik bulanti yok...
amin canım benim inşallahhinşallahh canımmmm Allah sana bağışlasınnn evlatlarınııı en güzel günlerini gör inşallah
Ay benim annem le eşimde ikiz istiyo :44::44: kolay geçse olurda mide bulantısı olan için,o bulantıyı 2 kat yaşamak daha zordurRabbim versin de sağlıklı sıhhatli
niye cocugum olmadı ne zaman olacak olacakmı olmayacakmı bunlardan baska bisey gelmiyoki aklıma
Canım benimki tam olarak 5+3 te yani 6.haftada başladı.bazı arkadaşlarda hiç olmuyor.ben 5 haftalıkken sabahları çok hafif oluyordu
böyle devam edersen olmasi gereken hamileligini geciktiriyorsun biliyorsun dimi tatim... ne kadar evli oldugun yada ne kadar zamandir bebek beklediginin bir önemi yok. Ne zaman sorgulamayi biraktin, ne zaman rahat oldun o zaman gelecek bebek.. bundan emin olabilirsinnn... ben henüz bebek icin dogru zaman mi degil mi derken, bir gün olsun bebegim bir gün seneye olsun diye düsünürken geldi..... yani ben sorgulamiyordum.. anladin mi, nasil yaparsan yap artik düsünme oluruna birak bak o ay gelicek bebekkkkkkkk
ne dersin o sanslilardan olma sansim nedir benim?:))) simdilik bulanti yok insalllah da olmaz :))
Bence olmaz yani inş.benim ablamlarda teyzem de 9 ay kusuyorlar .ablamları gördüm de genetik biraz.annen varsa kız kardeşler nasıl geçiriyorlar
canım bu ay oluruna bıraktım cocuk icin yaptıgım sadece sogan suyu var hic takmadım ama işte kafamı boş bırakırsam aklıma geliyor oyüzden hep bişeylerle ugrasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?