Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benimde canım makarna istiyo gel yapıyım yiyelim herifde gec kalacakmıs cok sıkıldımmmm

ama miamorem gerekirde oturacan bitanemm.bebekten önemli degilki hicbisey..mesala alisverisi esin evde oldugunda yapsin.evi yine esin cektirebilir..sen yemegini yapabilirsin ama

öyle zaten, makien falan kaldirmiyorum. yada koltuklari falan hic ellemiyorumm.. esim süpürdü pazar günü, bu pazara kadar ben kuru temizliyorum hergün. eskiden iki güne bir büyük temizlik yapardim ben, kayin validem benim 10 yilda yapytigim temizlidi sen 6 ay da yaptin derdi:)))

baslayalim insallahh ilhananzimm gördügün kizlara sor listede yer almak istiyorlarmi..cünkü belki sonradan ekleme olmayabilirrrr cünkü..bu kisiye özel okunacak karisik okunmayacak cünküü..

hancekimide ekleyelimm yasakım oda okur seve seve

ayyy sikilmaaa yaa, olsun azicik daha kafani dinlersin fena mi.. bak sana yeni bir tarif sebzeli yaparsan makarnayi domates kurusu at icine cokk lezzetli oluyor...:))

denerim canım genelde biberli domatesli yapıyorum ben eşimde bende bayılıyoruz bugün aksma makarna yapıyım diyodum unutmusum yemek yapmıs bulundum makarna yaparsam onlar kalır diye yapmadım kafamı dinledikce moralim bozuluyo miamoremm

Bende makarna yaptım bugüncanım çok istemişti ama 1 tabak yedim sonrası malum

neden bozuluyor moralin tatlimmm?

inşallahh canımmmm Allah sana bağışlasınnn evlatlarınııı en güzel günlerini gör inşallah
amin canım benim inşallahh
Ay benim annem le eşimde ikiz istiyo :44::44: kolay geçse olurda mide bulantısı olan için,o bulantıyı 2 kat yaşamak daha zordurRabbim versin de sağlıklı sıhhatli

amin canım herşeyin başı hayır ve saqlık

niye cocugum olmadı ne zaman olacak olacakmı olmayacakmı bunlardan baska bisey gelmiyoki aklıma

böyle devam edersen olmasi gereken hamileligini geciktiriyorsun biliyorsun dimi tatim... ne kadar evli oldugun yada ne kadar zamandir bebek beklediginin bir önemi yok. Ne zaman sorgulamayi biraktin, ne zaman rahat oldun o zaman gelecek bebek.. bundan emin olabilirsinnn... ben henüz bebek icin dogru zaman mi degil mi derken, bir gün olsun bebegim bir gün seneye olsun diye düsünürken geldi..... yani ben sorgulamiyordum.. anladin mi, nasil yaparsan yap artik düsünme oluruna birak bak o ay gelicek bebekkkkkkkk

canım bu ay oluruna bıraktım cocuk icin yaptıgım sadece sogan suyu var hic takmadım ama işte kafamı boş bırakırsam aklıma geliyor oyüzden hep bişeylerle ugrasıyorum

canım bu ay oluruna bıraktım cocuk icin yaptıgım sadece sogan suyu var hic takmadım ama işte kafamı boş bırakırsam aklıma geliyor oyüzden hep bişeylerle ugrasıyorum

inşallah zikzakım tez vakkite güzel haberleri veririz hepimiz sende haklısn bazen bende boş dıurunca kendimi düşünerek buluoyırum hemen bi iişle uğraşmaya başlıyorum inş. bi ter bu amaçsız düşüncelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…