Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallah ilhanazımm duaya karar verdinizmi ?

ne zaman başlıyoruz ne zaman bitiyor kaçar tane okuycaz

pazartesi başlıcaz kısmetse canım bu seferki tek tek kişiolarak okunacakyani 41 yasin 41 meryen suresi sana aynı adelerde bana yasakıma vsvs duaya kaytılan herkese okucaz katılan herkese 41 yasin 41 meryemsüresi okunmuş olcak

güzel olur tamam canım

kızlar... sebepsiz infertilite bizimkisi.. sizce aşılama yerina direk tüp mü yapsak... doktorlar böyle bişeyi kabul ederler mi....:44::44::44::44::44::44::44:

kızlar ben geldimmmmm. neler yaptınız ben yokken. varmı bebişşşş :)

kızlar... sebepsiz infertilite bizimkisi.. sizce aşılama yerina direk tüp mü yapsak... doktorlar böyle bişeyi kabul ederler mi....:44::44::44::44::44::44::44:

hoş geldnizzz canlarrr

valla canım ben o konularda malesefff eksiğimm hiç bilmorumm yanlış bişy demek istemem:26::26::26::26:

kiscelerimm yemegimi yedikten sonra gelecemmm

emircim kuzucuk haberin varmi bilmiyorum ama yeni dualara basliycaz listede kalmak istiyosan ya bana ya ilhnaza yada pureipeke özelden yaz bitanemm,nasipse meryem suresi ve yasin iayni anda okuycaz..pazartesi baslamayi düsünüyoruzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…