- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.881
eee içmezsen ayıp olurdu hanıcayimi icimde öyle bari cikimm
haydaa ben geldım herkesın gıdesı geldııı tamam tammam cıkınnnn
saolll canımmm ıyı gıttı wallaaa elıne saglıkkkkk
ama edam hepimiz sabahtan beri burdaydik yorulduk kuzuucukk
afiyet olsun edammmmmmmmmmmmmmmmm
herkesee iyi gecelerr tatlı rüyalarrr görüşmekk üzeree dualarınızdaa benıı unutmayınn inşallahh
tamamm canım sen eklee ben yinee fırsat buldugumdaa girerimmm sorarımm yada karşılaşamazsak en iyisi sen bana mesaj att tamm mıı hayatımm
neysee ben kalkıyımm yarın yinee yogun bir gün olacakk misafirler oldugu için hem evdee hemdee dışarlardaaa öpüyorumm hepinizii görüşmek üzereee
saollll bıtanemmm sanada afıyet olsunnnnnnn
eee içmezsen ayıp olurdu hanı
edammm ben buradayım daha aşk olsun qıtsınler bunlar bsver
Kızlaaaar nihayet gelebildimmm
sen nerelerdesın ya merak ettık
hoşgeldın hacekımmmmm
Canımmmmm kızmayın ne olur,sabah kahveye misafirim vardı ondan sonra tekrar misafir geldi,onlar gitti eşim geldi yemeği yedik benim dünüre gittik şimdi geldik eşim yatağa ben uraya koştum..Kusura bakmayın ne olur haberde veremedim telefondanda bağlanamadım bir türlü özür dileriim:26:
:26::26:
sen nerelerdesın ya merak ettık
Hoşbuldumm bitanemmm nsılsın??
merak ettım vallaben bıraz oncede profılıne bakdım bu kız nırde hala nıe qırmedı dıye msj atacadım 10 dk yasaqısonrada sen yazmışın hosqeldın quzum saqlıqın sıhatın yerınde dimiii
Senin sarmalar yarın yola çıkacaklar inşallah bitanemmm kusura bakma ne olur:26:
İyiyim Allaha şükür sağlığımda bi problem yok ama öyle böyle değil yorgunluk üstüne yorgunluk oldu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?