Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

herkesee iyi gecelerr tatlı rüyalarrr görüşmekk üzeree dualarınızdaa benıı unutmayınn inşallahh

tamam zeynebnurum sen gelmezsen ben mesaj atarim sanaiyi gecelerrr

sen nerelerdesın ya merak ettık

Canımmmmm kızmayın ne olur,sabah kahveye misafirim vardı ondan sonra tekrar misafir geldi,onlar gitti eşim geldi yemeği yedik benim dünüre gittik şimdi geldik eşim yatağa ben uraya koştum..Kusura bakmayın ne olur haberde veremedim telefondanda bağlanamadım bir türlü özür dileriim:26:
:26::26:

merak ettım vallaben bıraz oncede profılıne bakdım bu kız nırde hala nıe qırmedı dıye msj atacadım 10 dk yasaqı sonrada sen yazmışın hosqeldın quzum saqlıqın sıhatın yerınde dimiii

merak ettım vallaben bıraz oncede profılıne bakdım bu kız nırde hala nıe qırmedı dıye msj atacadım 10 dk yasaqı sonrada sen yazmışın hosqeldın quzum saqlıqın sıhatın yerınde dimiii

İyiyim Allaha şükür sağlığımda bi problem yok ama öyle böyle değil yorgunluk üstüne yorgunluk oldu:))))

İyiyim Allaha şükür sağlığımda bi problem yok ama öyle böyle değil yorgunluk üstüne yorgunluk oldu:))))

anlaya bılıyorum quzum hadı sende qıt yat da dınlen herhanqı net bır qelısme yok tekrardan dua okumaya baslayacaqız yarın ayrıntılı sekılde anlatırız sımdı uyuda dınlen hadı bırtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…