Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Arkadaşlar aranıza Rüyabuse arkadaşım sayesinden katıldım.Bende dualarınıa ortak olmak isterim.Hastaydım yoksa 4 5 gündür okuyacaktım,Anca bugüne kaldı.Bir kızım var 26 aylık.Kastamonuda yaşıyorum.24 yaşındayım:) Kısa bir özet geçeyim dedim.

Ne kadar süre içinde ve nasıl okuyoruz duaları.Bilgi verirseniz hemen namaz ardından abdestliyken okuycam Allahın izniyle...

Bu arada sohbetleriniz çok güzel.bende çok çeneciyim:) umarım katılmışımdır aranıza:)

hosqeldın canım
bılqın uzere saleten tefrıcıye okuyorduk onu bıtırdık sukurler olsun . pzartesıden ıtıbran 41yasın41 meryem suresı okuyacaqız onunda ayrıntılı bır seklını pzar qunu yazacaqız katılmak ısteyenler ısımlerını yazdırcaklar sonradan o lısteye ekleme yapılmayacak . kısı basına okunacak bu dualar anlatabıldım mı canım ?

evet oluyo canım, bak şimdi şöyle anlatıcam, mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..

inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde

Tamam takipteyim o zaman.Kuran kursunada başladım tam arapça şekilde okurum inşallah.Allah kabul etsin dualarımızı...

Tamam takipteyim o zaman.Kuran kursunada başladım tam arapça şekilde okurum inşallah.Allah kabul etsin dualarımızı...

süreklı paylasım yaparız yada qeldınızde yazarsanız kızlara naısl yapcaz etcez dıye hemen lısteye eklrız . sımdı duaya katılıyor musunuz ona qore kızlara haber verım

kikiRİKLİm hoş geldin canIm....mesaj attım sana...burda artık yasin ve meryem suresi toplucaz önümüzdeki hafta ,, katılmak istersen yazsınlar seni de canIM....

Evet arkadaşlar katılıcam bende.Rüyacım yalnız kurs,kız falan derken sık giremiyorum,kaçırdığım zamanlar bana mesaj atarsın olurmu? Okurum Allahın izniyle akşam kızım yattıktan sonra vaktim oluyor.Ekleyin benide.

tamam canım sorumlu arkadaşlarımız qelınce yazdrırım adını ıns

hoşgeldin kikirikli.....

Günaydın güzeller =) dün gece yazamadım benim okunacak dualar bitti.......... listeye okundu diye eklenebilir Allah kabul etsin inşallah..

Kizlar görunmemis galiba yazdiğim alinti yapayim yine listeye eklenebilir dualar .... bu arada hepinize gunaydin :)

tamam canIM....bEN SAna aktarırım ........

günayyydddııııııınnnnnnnnnnnn

hoş geldinnn canımmm seninle tanışmak nekada güzelll Allah evlatcınığı bağışlasın maşşallahhh sizeee
şuan dua okumuyoruz kısmetse p.tesi başlayacağız senide yazalım listemize Allah kabul etsnn .çokk teşekür ederizzz

Sen yazabilirsen cevabı yaz ben sabah cevaplarım bitanemm sen gelene kadar..Öpüyorum hayatım Allaha emanet ol

hancekimmm meleğimmmm akşam sana baktım gömedimm geç gelmişinnn
nerdedn merak ettimmm seni çokkk
ben gene yokumm sabahtannn annelere gitcemm bide yakın b ablam doğum yaptı bebik görecemmm azcık sıkıp sıkıştırayımm bebeşi
akşam görüşürüzz kısmetsee
aslında cici annemizi merak ettim ben :26::26::26: nasıl iyi inşallah bizi habersiz bırakma annemiz hakkında
kocamn öpüorumm meleğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…