- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.921
Arkadaşlar aranıza Rüyabuse arkadaşım sayesinden katıldım.Bende dualarınıa ortak olmak isterim.Hastaydım yoksa 4 5 gündür okuyacaktım,Anca bugüne kaldı.Bir kızım var 26 aylık.Kastamonuda yaşıyorum.24 yaşındayım:) Kısa bir özet geçeyim dedim.
Ne kadar süre içinde ve nasıl okuyoruz duaları.Bilgi verirseniz hemen namaz ardından abdestliyken okuycam Allahın izniyle...
Bu arada sohbetleriniz çok güzel.bende çok çeneciyim:) umarım katılmışımdır aranıza:)
evet oluyo canım, bak şimdi şöyle anlatıcam, mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..
inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde
Tamam takipteyim o zaman.Kuran kursunada başladım tam arapça şekilde okurum inşallah.Allah kabul etsin dualarımızı...
Evet arkadaşlar katılıcam bende.Rüyacım yalnız kurs,kız falan derken sık giremiyorum,kaçırdığım zamanlar bana mesaj atarsın olurmu? Okurum Allahın izniyle akşam kızım yattıktan sonra vaktim oluyor.Ekleyin benide.
günayyydddııııııınnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar aranıza Rüyabuse arkadaşım sayesinden katıldım.Bende dualarınıa ortak olmak isterim.Hastaydım yoksa 4 5 gündür okuyacaktım,Anca bugüne kaldı.Bir kızım var 26 aylık.Kastamonuda yaşıyorum.24 yaşındayım:) Kısa bir özet geçeyim dedim.
Ne kadar süre içinde ve nasıl okuyoruz duaları.Bilgi verirseniz hemen namaz ardından abdestliyken okuycam Allahın izniyle...
Bu arada sohbetleriniz çok güzel.bende çok çeneciyim:) umarım katılmışımdır aranıza:)
rüyammmmmmmmmmmmmmmmmmm qeliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ruyabuse karabiber sizede günaydın kızlar nabersiniz bakalımkikiRİKLİm hoş geldin canIm....mesaj attım sana...burda artık yasin ve meryem suresi toplucaz önümüzdeki hafta ,, katılmak istersen yazsınlar seni de canIM....
Günaydın güzeller =) dün gece yazamadım benim okunacak dualar bitti.......... listeye okundu diye eklenebilirAllah kabul etsin inşallah..
tamam canIM....bEN SAna aktarırım ........Evet arkadaşlar katılıcam bende.Rüyacım yalnız kurs,kız falan derken sık giremiyorum,kaçırdığım zamanlar bana mesaj atarsın olurmu? Okurum Allahın izniyle akşam kızım yattıktan sonra vaktim oluyor.Ekleyin benide.
ruyabuse karabiber sizede günaydın kızlar nabersiniz bakalım
sanada günaydın minik kelebeğimgünaydın melekim.....Hoş geldin sen de......
İyiyiz çok şükür......kızçe de iyi .....sanada günaydın minik kelebeğimnasılsın kızcen nasıl
günayyydddııııııınnnnnnnnnnnn
Sen yazabilirsen cevabı yaz ben sabah cevaplarım bitanemm sen gelene kadar..Öpüyorum hayatım Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?