Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet hepsini birlikte yazmislar

barıştık mı.......

10 dk banı yedım qene tamam meleqım problem yokkk resımde bızım bır akraba var akraba sayılmazda adı fadımana ama bekar matematık ortmenlıqı okuyor ona pek bır benzıyon bılıyon mu n insanlar harbıden çift yaratılmış ha

kuzucuk yazdim görmedinn yeni dua listesinde varmisin süle bakimm.meryem suresi ve yasini ayni anda okuycazzz

sendemi tatlibbierimm yaw bizim gelinede tipki benziyo aynisi hemide:26:

yokumm canımm giremedimyaa haberim yokk ne okuyacağızz anlatırmısınn
bana ne düşüyoo onuda yazz çıkmam lazımm

ama yokum diyonn:26::26::26::26:

bak şimdi şöyle anlatıcam, mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..

inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde

pazartesi basliycazzzz.meryem suresini ve yasini ayni anda tek kisisye okuyarak devam edecezzz.....simdilik ne düsecek pazartesi belli olacakkkk.ama istiyosan simdiden listeye eklememiz lazimm:26::26:

kac gun gecikti peki:26:

geçikmedii aslındaa normaldee cumartesii yada pazarrr olması gerekiyoduu hadii diyelimm cumadan belirtilerrr başlardıı ama taa çarşambaa günüü akıntımm kırmızıyaa dönduu hala aynıı bugunn tamm başlarr dedimm bekledimm ama gelmedii hala akıntı şeklindee

yanlışş yazmışımm canımm okurumm tabiii yanıı bu haftaa içinn 3 yasın artı 3 meryem mı okunacakk ama bende kırmızılar var ondan okuyamam daa bitincee başlarımm inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…