- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.841
sende haklisin ama orayi yanlis anlasilacak sekilde yapmislar doru ilk gören öyle anlarrrama bak en sonda 12 haftaa kadar ya öyle yazmislar komple 3 ayi kaplayan böylgeyi.sonrda bakarsan 4 aylik bölümünü komple icine almislarr
nörümm bendee :) iyimm halaa kırmızıları bekliyorumm tam olarak gelemedii nedensee sadece peçeteyee geliyoo çarşambadan berii
barıştık mı.......
evet hepsini birlikte yazmislar
yaw yarin bi test yapsanasüpheli bi durum
bende ala alal findik ne cabuk 3 aylik oldu diyomm
10 dk banı yedım qenetamam meleqım problem yokkk resımde bızım bır akraba var akraba sayılmazda adı fadımana ama bekar matematık ortmenlıqı okuyor ona pek bır benzıyon bılıyon mu n insanlar harbıden çift yaratılmış ha
yaa ağrıyoo yarına gelir belkimm hiç ümitlendirmee benii yasağımm sonraa kötüü oluyooo gelene kadarr yapmıycammmm testt
kuzucuk yazdim görmedinn yeni dua listesinde varmisin süle bakimm.meryem suresi ve yasini ayni anda okuycazzz
yaa ağrıyoo yarına gelir belkimm hiç ümitlendirmee benii yasağımm sonraa kötüü oluyooo gelene kadarr yapmıycammmm testt
sendemi tatlibbierimm yaw bizim gelinede tipki benziyo aynisi hemide:26:
kızlarrr ben geldımmmm noruyonuzzzzzzzzzzz
yokumm canımm giremedimyaa haberim yokk ne okuyacağızz anlatırmısınn
bana ne düşüyoo onuda yazz çıkmam lazımm
kızlarrr ben geldımmmm noruyonuzzzzzzzzzzz
kac gun gecikti peki:26:
senın kulaklarını çekışdiriyoruz edamm
ama yokum diyonn:26::26::26::26:
bak şimdi şöyle anlatıcam, mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..
inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde
pazartesi basliycazzzz.meryem suresini ve yasini ayni anda tek kisisye okuyarak devam edecezzz.....simdilik ne düsecek pazartesi belli olacakkkk.ama istiyosan simdiden listeye eklememiz lazimm:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?