Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlarr hadın ıyı geceler bende cıkayım artıkkk uykum cok geldiiiii iyi gecelerrr..... yarın gorusuruz...

anlaya bılıyorum quzum hadı sende qıt yat da dınlen herhanqı net bır qelısme yok tekrardan dua okumaya baslayacaqız yarın ayrıntılı sekılde anlatırız sımdı uyuda dınlen hadı bırtanem

Siz buradaysanız biraz daha dururum uyumam diye dünürümde 3 büyük fincan türk kahvesi içtim

kızlarr hadın ıyı geceler bende cıkayım artıkkk uykum cok geldiiiii iyi gecelerrr..... yarın gorusuruz...
iyi qeceler edammm

Siz buradaysanız biraz daha dururum uyumam diye dünürümde 3 büyük fincan türk kahvesi içtim

ben daha buradaım . benımkıyle ara bıraz lımonu olunca burada kafa daqıtıyorum bırtanem ç

Hayırdır bitanemm ne olduuu,takma kafanı ama üzme kendini lütfeen

yok quzum zaten uzmemeye çalıscam carsambaqunu bır laf soyledı aqır qeldı demısdım sıze hatırlıyon demı . bırde o qun qece hastayım ben yatayımmı dedım ya sıze o yatmamla daha buqun saat 2,30 da başımı yastıktan kaldırdım . artık kocamın lafları aqır qelıyor kendıme cok sıkıntı yapıyorum . ondada hastalanıyorum buqunde takmamak ıcın bır suru seylerle uqrasıyorum sabahdan berı 2. çay demleyısım kendımı çya verdım sureklı çay ıcıp duruyorum sıkıntımdan sorunsa MAHMUT BEYIN SORUMSUZ DAVRANIŞI düşüncesizliqi

Düşünmemeye çalış bitanemm,bebiş istiyorsun stres yapmaman lazım hiçbirşeyi biliyorsun.Mahmut beyin söylediklerini sorumsuzluklarını görmezden gelmeye çalış bitanemm,,ne kadar zor olsada

Düşünmemeye çalış bitanemm,bebiş istiyorsun stres yapmaman lazım hiçbirşeyi biliyorsun.Mahmut beyin söylediklerini sorumsuzluklarını görmezden gelmeye çalış bitanemm,,ne kadar zor olsada

ama quzum her ınsanın da bellı bır yere kadar kaldırabılme kapasıtesı var . evlılıqımız normal bır evlılık hayatı olmadıkı cok sıkıntılı qunlerımız oldu ve be aılemı terk ederek ona qelmısım ( qene olsa qene qelırım) bırazcık dusuncelı davranmasını beklyorum benım karsıma alıpda dertleseceqım konusacaqım aqlayacaqım aqladıqımda ondan baska tesellı edecek kımsem yok . azck dusunmelı benı . bır burada sız varsınız ıyı kı de varsınız .

Canımsın benimmm her zaman dinler her zaman destek oluruz sana bir abla olarak her zaman yanındayım bitanemmm,bir sıkıntın olduğunda dertleşmek istediğinde mesaj atabilirsin bitanemm her zaman yardımcı olmaya çalışırım.

saqol ablacıqım cok teskkur ederım buna ıhtyacım varmalum yas 20 daha cocuqum evlılıkle alakalı bazı yerlerde cok bılqılıyımdır ama bazende cok eksıqım var bunlarda sızden oqrencem ıns

hanceqım ben cevabı yazamadım ya ınt denen soyka qıttı ondada bos msj qıttı 10 dk banı yidim qene

hanceqım ben cevabı yazamadım ya ınt denen soyka qıttı ondada bos msj qıttı 10 dk banı yidim qene

Bebeğim yarın devam edelimmi o zaman, eşim seslendi 2 defa gideyim yoksa kalkar gelir yanıma,sabahları erken kalkıyorumya bana kızıyor uykunu alamıyorsun diye:)))Sende erken gel bebeğim yarın istersen:)))Öpüyorum bitanemm koccamannn

tamam quzum benım erken qelırım 8 qbı burada olurum ıns opdum bende kalkım tv ızleyım az barı ıyı qeceler tatlı ruyalar

1092. sayfayla topiğin kapısını kitliyorum . Sabah ki gelecek kızlar kapıyı yavas acın bak ben ıcerde uyuyor olacam korkutmayın benı hadın bende kaçdım

Son düzenleme:
canım canım canım Yasağım nice mutlu yıllara, :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bebişinde yeni yaşında sana koşa koşa gelsin meleğim,
Güzel Yasağim benim doğum günün kutlu olsun
Çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…