- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.941
bismillahhhh günaydın kızlarEki Görüntüle 645636
Eki Görüntüle 645621 1092. sayfayla topiğin kapısını kitliyorum . Sabah ki gelecek kızlar kapıyı yavas acın bak ben ıcerde uyuyor olacam korkutmayın benı hadın bende kaçdım
ilhanazzzz puzzlen ne oldu canım yapabildin mi........canlarımmm gününüz aydın olsun güzel hafta sonları dilerim
çıkıcam şimdi evdenn sizeee günaydın demeden gitmek istemedmmm
güzel sohpetler dilerim akşam gelirmmm
telden de gün içi nde takip edeceğimmm
:79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80:
kızlar günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
son 30 sayfayı okuyamadım Allah'ım ne çene var çan çan çan
hava çook güzel ışıltılı pırıltılı güneşliibizde kızımla gezmeye gidicez
bu arada dokrotun verdiqi klomene fena halde kafayı takmış bulunmaktayım...herkese günde 2 defa veriyorlarmış bana 1 tane içeceksin didi :26: neden acaba bu doktor benim hamiş kalmamı istemiyormu :84::84::84::84:
Günaydınn canlarrr hasta oluyorum herhaldee çok kötüyüüüüm,ateşim var ve üşüyorum(((
Yataktan zor kalkabildim((
Geçmiş olsun canIM..dikkat et ,,, dinlen bol bol..
Oohhh bende gelmek istiyomm. gezmeye herturlu varimklomeni ben dr once birden basliyo yumurtaliklrin cevap vermezse arttiriyo diyo biliyorum oyle duydum.
Gecmisolsun hancegim iyi bak kendineKalkamıyorum zaten bitanemm,bi süt içmeye zor gittim mutfağa asena gibiyim :)))Salona battaniye getirdim şimdik yatıyorum kucağımdada pc:))):2:
gel canım walla bolbol gezer eqleniriz yer içer dertleşiriz hava güzel ohhh.....
o zaman inşallah cevap verir canım ilk denememde çok merak ediyorum :26::26:
saqol quzum napayım ben son cıkdım kıtleyım dedım vırus qırmesın etmesın dıyekız ben seni yiriiinnnnn
ne kada güzelll yapmışşsınnnn
off kıyamam ben sana quzum ya yat yat dınlen zaten qrıp salqını var dıyor doktorlar ıyıce uyuda dınlen bırtanemGünaydınn canlarrr hasta oluyorum herhaldee çok kötüyüüüüm,ateşim var ve üşüyorum(((
Yataktan zor kalkabildim((
selam kızlar nasılsınız bugün
saqol quzum napayım ben son cıkdım kıtleyım dedım vırus qırmesın etmesın dıyegelıncede acdım kapımızı quzelcene hihihiihihihihiihih
off kıyamam ben sana quzum ya yat yat dınlen zaten qrıp salqını var dıyor doktorlar ıyıce uyuda dınlen bırtanem
aslm canım benım ıyıyız cok sukur sen naıslsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?