Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlarımmm gününüz aydın olsun güzel hafta sonları dilerim
çıkıcam şimdi evdenn sizeee günaydın demeden gitmek istemedmmm
güzel sohpetler dilerim akşam gelirmmm
telden de gün içi nde takip edeceğimmm
:79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80:

ilhanazzzz puzzlen ne oldu canım yapabildin mi........

Günaydınn canlarrr hasta oluyorum herhaldee çok kötüyüüüüm,ateşim var ve üşüyorum(((
Yataktan zor kalkabildim((

kızlar günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
son 30 sayfayı okuyamadım Allah'ım ne çene var çan çan çan
hava çook güzel ışıltılı pırıltılı güneşlii bizde kızımla gezmeye gidicez
bu arada dokrotun verdiqi klomene fena halde kafayı takmış bulunmaktayım...herkese günde 2 defa veriyorlarmış bana 1 tane içeceksin didi :26: neden acaba bu doktor benim hamiş kalmamı istemiyormu :84::84::84::84:

Oohhh bende gelmek istiyomm. gezmeye herturlu varim klomeni ben dr once birden basliyo yumurtaliklrin cevap vermezse arttiriyo diyo biliyorum oyle duydum.

kızlar bu gün ve yarın bol bol gezeceğiz eşimlen annemlere falan gitme kararı aldık anlayacağınız pek buralarda olamayacağım...
pazartesi bat günüm...

pazartesiyi sevip sevmeyeceğimi bir kez daha gözden geçireceğim sanırsam

peppinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kızlar iyi ki varsınız

Oohhh bende gelmek istiyomm. gezmeye herturlu varim klomeni ben dr once birden basliyo yumurtaliklrin cevap vermezse arttiriyo diyo biliyorum oyle duydum.

gel canım walla bolbol gezer eqleniriz yer içer dertleşiriz hava güzel ohhh.....
o zaman inşallah cevap verir canım ilk denememde çok merak ediyorum :26::26:

Kalkamıyorum zaten bitanemm,bi süt içmeye zor gittim mutfağa asena gibiyim :)))Salona battaniye getirdim şimdik yatıyorum kucağımdada pc:))):2:
Gecmisolsun hancegim iyi bak kendine
gel canım walla bolbol gezer eqleniriz yer içer dertleşiriz hava güzel ohhh.....
o zaman inşallah cevap verir canım ilk denememde çok merak ediyorum :26::26:

Verir ins zaten var mis bi kizin..ozele mi gidiyosun sordummu hatirlamiyorum

selamlarrr :119:
hava okadar güzelki anlatamam dışarısı bizi çağırıyor :124:
nasılsınız var mı bebiş haberleri :116:

bende geldim kızlar :)
bebiş haberi bende yok ama inşallah başkalarında vardır.dün yumurtlama günümdü (takvimlere göre) inşallah başarmışızdır...

kız ben seni yiriiinnnnn
ne kada güzelll yapmışşsınnnn
saqol quzum napayım ben son cıkdım kıtleyım dedım vırus qırmesın etmesın dıye gelıncede acdım kapımızı quzelcene hihihiihihihihiihih
Günaydınn canlarrr hasta oluyorum herhaldee çok kötüyüüüüm,ateşim var ve üşüyorum(((
Yataktan zor kalkabildim((
off kıyamam ben sana quzum ya yat yat dınlen zaten qrıp salqını var dıyor doktorlar ıyıce uyuda dınlen bırtanem

selam kızlar nasılsınız bugün

aslm canım benım ıyıyız cok sukur sen naıslsın

şükür canım nolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…