- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.181
ahanda buldum burada işde yasaqım nazımın yazdıqı
klomenle hamiş kalanların bölümünü okudum... 3 yumoşu olupta ikiz bebişe hamiş kalan çok kişi olmuş
bu arada bişey sorucam klomen kullanırken aqrın oldumu benim kasıklarımın üstü çok aqıyor..
yaw kızçeler yasakım ve karabiberım kızmayın ha bana telefondan takip ediyorum yetisemiyorum yazılanlara ama okuyorum hep
ahanda buldum burada işde yasaqım nazımın yazdıqı
yaw kızçeler yasakım ve karabiberım kızmayın ha bana telefondan takip ediyorum yetisemiyorum yazılanlara ama okuyorum hep
sen hamiş olduqun için yırttın nuarınım qruyorum ben senı aşşada ya o yuzden prblem yok yazıp kaçmıyon
yok bende olmamıştı.... hedi inşallah ikiz çok istiyorum zati....
bırdaha yapmıyacam de öpeyım qeçercanımı acııttın yaaaaaaaaaaaaa
sen ne yapanki ya
niye şaırdın yasakım ????:44::44::44:doruymusss
Owww bitanemmm benim yaaaa beni sormuş kıyamam bidenem benimmmm ay erken gelsin eşim ısıttım ben yatağı gel demeye başladı:)))
bırdaha yapmıyacam de öpeyım qeçerama dimezsen bırtnede boyle kafana vururum
sen ne yapanki ya
niye şaırdın yasakım ????:44::44::44:
he didim ya senı sordu di
inşallah bakalımyok bende olmamıştı.... hedi inşallah ikiz çok istiyorum zati....
kızlar bu klomen adet gecikmesi yapıyomu ki:26:
kıyamam canımsın yasen hamiş olduqun için yırttın nuarınım qruyorum ben senı aşşada ya o yuzden prblem yok yazıp kaçmıyon
tamam nuarinimmama arada ses vermeye calis kuzucukkkk
yaw bebekleri olacagini hic duymamistimda ona sasirdimm..
yaw sana yardimci olum diye bende sac cekmeye basladim
Kızlaaarr şuan aklıma geldi hepimiz resimlerimizi eklesekya albüme nasılsa arkadaş olamayanlar göremiyor sonra sileriz olurmuuu???
yakın bır ablasının kendı oz ablasının deqılmıs :d yasakım bende yenı frkettım
hihihihihihihihihih iyidir iyidir şaç çekmek
bana uyarben yasakımla senı pek bır merak edıyorum ama benım tek fotom yok koçişimle var :d
Biz olalımda resmin içinde eşlerimizde olsun problem değil bitanemm,evet arkadaşlar ?????
yakın bır ablasının kendı oz ablasının deqılmıs :d yasakım bende yenı frkettım
hihihihihihihihihih iyidir iyidir şaç çekmek
bana uyarben yasakımla senı pek bır merak edıyorum ama benım tek fotom yok koçişimle var :d
yasakım koymaz onun tanıdıklar varmıs ya rısklı olur pekde mrak ettıydım onu neyse :)
ama baska listemdekilerde görür bende tam 61 kisi varr bide albüme baktimda ben hic anlamadim yaw..aslinda deneme amacli bi basörtülü resmim var yakisacakmi diye yapmistik ama ona bakmanizi isterdim
yasakım koymaz onun tanıdıklar varmıs ya rısklı olur pekde mrak ettıydım onu neyse :)
Arkadaş listende ekli olanların dışında kimse göremiyor rahat olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?