Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok bende olmamıştı.... hedi inşallah ikiz çok istiyorum zati....

yaw kızçeler yasakım ve karabiberım kızmayın ha bana telefondan takip ediyorum yetisemiyorum yazılanlara ama okuyorum hep

sen hamiş olduqun için yırttın nuarınım qruyorum ben senı aşşada ya o yuzden prblem yok yazıp kaçmıyon

canımı acııttın yaaaaaaaaaaaaa
bırdaha yapmıyacam de öpeyım qeçer ama dimezsen bırtnede boyle kafana vururum
sen ne yapanki ya
niye şaırdın yasakım ????:44::44::44:

Owww bitanemmm benim yaaaa beni sormuş kıyamam bidenem benimmmm ay erken gelsin eşim ısıttım ben yatağı gel demeye başladı:)))

he didim ya senı sordu di

bırdaha yapmıyacam de öpeyım qeçer ama dimezsen bırtnede boyle kafana vururum

sen ne yapanki ya

niye şaırdın yasakım ????:44::44::44:

he didim ya senı sordu di

yaw bebekleri olacagini hic duymamistimda ona sasirdimm..

yaw sana yardimci olum diye bende sac cekmeye basladim

Kızlaaarr şuan aklıma geldi hepimiz resimlerimizi eklesekya albüme nasılsa arkadaş olamayanlar göremiyor sonra sileriz olurmuuu???

yaw bebekleri olacagini hic duymamistimda ona sasirdimm..

yaw sana yardimci olum diye bende sac cekmeye basladim

yakın bır ablasının kendı oz ablasının deqılmıs :d yasakım bende yenı frkettım
hihihihihihihihihih iyidir iyidir şaç çekmek

Kızlaaarr şuan aklıma geldi hepimiz resimlerimizi eklesekya albüme nasılsa arkadaş olamayanlar göremiyor sonra sileriz olurmuuu???

bana uyar ben yasakımla senı pek bır merak edıyorum ama benım tek fotom yok koçişimle var :d

Biz olalımda resmin içinde eşlerimizde olsun problem değil bitanemm,evet arkadaşlar ?????

ama baska listemdekilerde görür bende tam 61 kisi varrbide albüme baktimda ben hic anlamadim yaw..aslinda deneme amacli bi basörtülü resmim var yakisacakmi diye yapmistik ama ona bakmanizi isterdim

Son düzenleme:
ama baska listemdekilerde görür bende tam 61 kisi varrbide albüme baktimda ben hic anlamadim yaw..aslinda deneme amacli bi basörtülü resmim var yakisacakmi diye yapmistik ama ona bakmanizi isterdim

ya bakar hemen sılerız bende fazla durdurmuycam mahmut duyarsa cok kızar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…