- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.141
yapabileceqim bişey varmı :26: (şoktan çıkman için yani)
benim de batıma 7-8 gün var.. bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandık.. ve silkelettim kendimi :)) hayırlısı bakalım
hayırlısı bakalım hanceqım ben bu ay hepımızden ümitliyimHayırlısı bitanemm ya,geçen ay çok ümitlenmiştim bu ay ümitlenmiyorum geçen ay kadar herşeyin hayırlısı diyorum
kızcelerim ben geldim iyi akşamlar
problem nedır tuqcem ozel deqilse?
dur bakalım belkı bu ayın müjdesiyd qecen ay ki sendromun ne bellı alalalabebişler qelsinler bu ay yarabbim ne olurrr:26:
ivetttt hanceqim aç kapıları ayaqını sureye sureye qıt amma bakda arkadan bızlerde qlek hemen
inş inş tuqcem ya
hayırlısı bakalım hanceqım ben bu ay hepımızden ümitliyim
hoşqeldim melekim
bende ilk defa klomen kullanıyorum bugün 3. günümdü günde 1 tane...salı günü tekrar çaqırdı doktor bakalım ne olucak :26:
gerek yok artikin yemek yedikten sonra ciktim kendi kendime
Hoşgeldin meleğimmm nasılsın
hoşbuldum canlarhayırlısı bakalım hanceqım ben bu ay hepımızden ümitliyim
hoşqeldim melekim
Hoşgeldin habibtemm afiyet bal şeker olsun
tatlibiberim ben geldim demedim tekrar sacimi cekersin diye
melek yakalanmis ama
ya aslında özel değil ama çoooooookk uzun kısaca şöyle anlatayım.. eşimin annesi sevgisiz bi kadın hayatta kimseyi sevmiyor öz evlatlarını bile... düğün zamanı bana bi çorap bile almadı.. ne kv nede kayınlarım ve görümcelerim 10 tl bile katkıda bulunmadıkları gibi bi küçük altın bile takmadılar.. gelen tüm takı ve paraları da aldılar...
ben annemi kaybettim 5 sene önce.. nişan alışverişime gelmediler bile.. annem de olmadığı için tek başıma gittim çamaşır vs aldım her girdiğim dükkün dul musun kaçtın mı diye sordu..
o zamanlar çektiklerimi unutamadığım için hala kin doluyum onlara karşı..
bunlar özet sadece evlendikten sonra olanları söylemiyorum bile....
aferın qelınım çözmüşün beni melekde kabahatlı saah bır qırıbı selam verıyor kaçıor arkadas ya qır dur yadahıc qırme ruya busede var bunun ıcınde oda qelsın onun sacınıda çekcem . edaaa nazzz ipekkk qözukmesınler qozumeönüme qelenin saçını cekecem yaşasın
Bu sesi duymak iyi geliyo banahoşbuldum canlar
nuarınımle onu ıbırbırıne karıstırıyorum oda var tabiii oda qelsın qostercem onada . ana eda ızınlı o aksam didi ya resımdekı yıqenıne qıtcemıs . bırnınde ablası doqum yapmısdu nazındı oda ha bakı n ıkısı yırttı rya buse yırtmadı ama looride hıhıhıhıhıhıhıhaklisin loorimde yok demi
bu kadarı bıle yeterlı . anlayabılıyorum senı . buna raqmen mutluysan problem yok . qorusmeyver k.v ve dıqerlerıyle . bızım kıler oyle bır durum yapsalardı ben qorusmezdım cunku qoruscem dıye bır sorumluluqum yok . bırde şöyle bısey var ılerde onlar senın kapına muhtac olacaklar sen sabırlı ol tatlım . yanqına bazen körükle qitmee
ben sabah akşam kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?