Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ya aslında özel değil ama çoooooookk uzun kısaca şöyle anlatayım.. eşimin annesi sevgisiz bi kadın hayatta kimseyi sevmiyor öz evlatlarını bile... düğün zamanı bana bi çorap bile almadı.. ne kv nede kayınlarım ve görümcelerim 10 tl bile katkıda bulunmadıkları gibi bi küçük altın bile takmadılar.. gelen tüm takı ve paraları da aldılar...

ben annemi kaybettim 5 sene önce.. nişan alışverişime gelmediler bile.. annem de olmadığı için tek başıma gittim çamaşır vs aldım her girdiğim dükkün dul musun kaçtın mı diye sordu..

o zamanlar çektiklerimi unutamadığım için hala kin doluyum onlara karşı..

bunlar özet sadece evlendikten sonra olanları söylemiyorum bile....

tatlibiberim ben geldim demedim tekrar sacimi cekersin diye

melek yakalanmis ama

aferın qelınım çözmüşün beni melekde kabahatlı saah bır qırıbı selam verıyor kaçıor arkadas ya qır dur yadahıc qırme ruya busede var bunun ıcınde oda qelsın onun sacınıda çekcem . edaaa nazzz ipekkk qözukmesınler qozume önüme qelenin saçını cekecem yaşasın

canim yeni dua listesinde yer almak istiyomusun.cünkü sonradan belki ekleme olmayacak .tek kisiye okuyacagimiz icin karisiklik olmasin diye belki eklemeler olmayacak sonradan simdiden sorumda

bu kadarı bıle yeterlı . anlayabılıyorum senı . buna raqmen mutluysan problem yok . qorusmeyver k.v ve dıqerlerıyle . bızım kıler oyle bır durum yapsalardı ben qorusmezdım cunku qoruscem dıye bır sorumluluqum yok . bırde şöyle bısey var ılerde onlar senın kapına muhtac olacaklar sen sabırlı ol tatlım . yanqına bazen körükle qitmee

haklisin loorimde yok demi

ilhananzimin cekme tatlibbierim cünkü annesine gidecekti girememistir o yosam kesin girerdi

haklisin loorimde yok demi
nuarınımle onu ıbırbırıne karıstırıyorum oda var tabiii oda qelsın qostercem onada . ana eda ızınlı o aksam didi ya resımdekı yıqenıne qıtcemıs . bırnınde ablası doqum yapmısdu nazındı oda ha bakı n ıkısı yırttı rya buse yırtmadı ama looride hıhıhıhıhıhıhı

aslında genede görüşüyordum... bu yaz gittiğimde canı öyle istediği için görümcek benle konuşmadı soruyolar bişi mi dedi sana yok ee niye konuşmuyosun canım istemiyo dedi.. eşim kızacak oldu kv canı istemiyomuş zorla mı konuşturacaksınaz deyince bende kayış koptu.. yazdan beri görüşmüyorum da görüşmicem de asla..

ama kocişimi çoooookk seviyorum..
2,5 yıllık kocam 7,5 yıllık da sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…