Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim yeni dua listesinde yer almak istiyomusun.cünkü sonradan belki ekleme olmayacak .tek kisiye okuyacagimiz icin karisiklik olmasin diye belki eklemeler olmayacak sonradan simdiden sorumda

Aaaaa böyle sorarakmı ekleneceğiz listeye kuzzummm,ben ekliyimdir umarım

edadami yok ozaman oda aklandi

iste yine duydum güzel sesciklerini

kız kimin saçı çekiliyo ben anlamadım ya
:26:
Bu sesi duymak iyi geliyo bana

ben hep duyururum size güzel sesimi

Aaaaa böyle sorarakmı ekleneceğiz listeye kuzzummm,ben ekliyimdir umarım

habbitem mecbur soruyom belki yer almak istemeyen olur diye kesinlesmesi lazim listenin...sen eklenecen o yüzden sormadim biliyorum senin listeden cikmayacagini

Son düzenleme:

kız ben bakıp kaçıyom arada işim var bu günlerde pazartesi misafir gelecek hazırlık yapıyom temizlik falan

canı ıstemıyormus peh konusmazsan konusma ıyısını yapıyorsun
aılesı yuzundende esınle aranı açmamayabak o kdar emek harcamışssınız ilişkinze

kız kimin saçı çekiliyo ben anlamadım ya
:26:
senin caçlarını çekıyorum al bırdaha

ilhananzin ablasi dogummu yapmis
valla tam hatrlamıorum ama sabaleyın oyle bıseyler okudum qıdımde azcık mıncıklayım bebek dıye bırı yazmıs ben nazım dıye hatrlıyorum evet evetnazım olmalı

kız ben bakıp kaçıyom arada işim var bu günlerde pazartesi misafir gelecek hazırlık yapıyom temizlik falan

he ondan hberım olmadıqı ıcın yedin paparayı benden k.bakma artık bırdaha işin olduqunda bilqi ver diye bır daha cekıyorum

Neden çıkayım ayol sayenizde sevaba giriyoruz....ama küserdim eklemeseydiniz

ama iste girmek istemeyenlerde oldu habbitemm.onlarda hakli bi arkadasimiz ise girecem dedi kendilerine göre sebepleri oluyo bende emin olmak icin soruyom yinede..

burnunun aktigi iyi bence yaw sen iyi üsütmüssün habbitemm bidaha böyle yapma dikkat et kendine:26::26::26:

Eşimde söyleniyo zaten sabahtan beri ne zaman şu suyla oynasan aynı oluyorsun diyo,söz vermiştim ona balkonları yıkamayacağım diye ama silver girip çıktığı için mecburen yıkıyıvereyim dedim sabah arayıp sesimi duyunca sen geçengğn temizlik yaptığında suylamı oynadın dedi o saat bu saattir söyleniyo bana:))))

ahanda buldum burada işde yasaqım nazımın yazdıqı

2sağ 1 sol oldu benim.. aslında yumurtlama sorunum yoktu ben daha fazla bekliyordum ama...

klomenle hamiş kalanların bölümünü okudum... 3 yumoşu olupta ikiz bebişe hamiş kalan çok kişi olmuş
bu arada bişey sorucam klomen kullanırken aqrın oldumu benim kasıklarımın üstü çok aqıyor..

canımı acııttın yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…