- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.161
canim yeni dua listesinde yer almak istiyomusun.cünkü sonradan belki ekleme olmayacak .tek kisiye okuyacagimiz icin karisiklik olmasin diye belki eklemeler olmayacak sonradan simdiden sorumda
nuarınımle onu ıbırbırıne karıstırıyorum oda var tabiii oda qelsın qostercem onada . ana eda ızınlı o aksam didi ya resımdekı yıqenıne qıtcemıs . bırnınde ablası doqum yapmısdu nazındı oda ha bakı n ıkısı yırttı rya buse yırtmadı ama looride hıhıhıhıhıhıhı
ilhananzimin cekme tatlibbierim cünkü annesine gidecekti girememistir o yosam kesin girerdi
iste yine duydum güzel sesciklerini
kız kimin saçı çekiliyo ben anlamadım yaaferın qelınım çözmüşün beni melekde kabahatlı saah bır qırıbı selam verıyor kaçıor arkadas ya qır dur yadahıc qırme ruya busede var bunun ıcınde oda qelsın onun sacınıda çekcem . edaaa nazzz ipekkk qözukmesınler qozumeönüme qelenin saçını cekecem yaşasın
Bu sesi duymak iyi geliyo bana
saol habibte hancekim sen nasi oldun bi iyilesme varmi :26:
kaç yumoşun oldu canım..
Aaaaa böyle sorarakmı ekleneceğiz listeye kuzzummm,ben ekliyimdir umarım
ya sabahdı ya aksamdı naz hbr ettı edamda haber ettı qıremeeyeceklerını onlarınkını cekmıycem son anda yırttılar :d
aferın qelınım çözmüşün beni melekde kabahatlı saah bır qırıbı selam verıyor kaçıor arkadas ya qır dur yadahıc qırme ruya busede var bunun ıcınde oda qelsın onun sacınıda çekcem . edaaa nazzz ipekkk qözukmesınler qozumeönüme qelenin saçını cekecem yaşasın
Üşümem aynı ama boğazım geçti hapşurmaya başladım burnumda akıyo((((((((((
canı ıstemıyormus peh konusmazsan konusma ıyısını yapıyorsunaslında genede görüşüyordum... bu yaz gittiğimde canı öyle istediği için görümcek benle konuşmadı soruyolar bişi mi dedi sana yok ee niye konuşmuyosun canım istemiyo dedi.. eşim kızacak oldu kv canı istemiyomuş zorla mı konuşturacaksınaz deyince bende kayış koptu.. yazdan beri görüşmüyorum da görüşmicem de asla..
ama kocişimi çoooookk seviyorum..
2,5 yıllık kocam 7,5 yıllık da sevgilim
senin caçlarını çekıyorum al bırdaha
kız kimin saçı çekiliyo ben anlamadım ya
:26:
habbitem mecbur soruyom belki yer almak istemeyen olur diye kesinlesmesi lazim listenin...sen eklenecen o yüzden sormadim biliyorum senin listeden cikmayacagini
valla tam hatrlamıorum ama sabaleyın oyle bıseyler okudum qıdımde azcık mıncıklayım bebek dıye bırı yazmıs ben nazım dıye hatrlıyorum evet evetnazım olmalıilhananzin ablasi dogummu yapmis
kız ben bakıp kaçıyom arada işim var bu günlerde pazartesi misafir gelecek hazırlık yapıyom temizlik falan
Neden çıkayım ayol sayenizde sevaba giriyoruz....ama küserdim eklemeseydiniz
burnunun aktigi iyi bence yaw sen iyi üsütmüssün habbitemm bidaha böyle yapma dikkat et kendine:26::26::26:
doru banada
hancekimmm meleğimmmm akşam sana baktım gömedimm geç gelmişinnn
nerdedn merak ettimmm seni çokkk
ben gene yokumm sabahtannn annelere gitcemm bide yakın b ablam doğum yaptı bebik görecemmm azcık sıkıp sıkıştırayımm bebeşi
akşam görüşürüzz kısmetsee
aslında cici annemizi merak ettim ben :26::26::26: nasıl iyi inşallah bizi habersiz bırakma annemiz hakkında
kocamn öpüorumm meleğimmm
2sağ 1 sol oldu benim.. aslında yumurtlama sorunum yoktu ben daha fazla bekliyordum ama...
canı ıstemıyormus peh konusmazsan konusma ıyısını yapıyorsun
aılesı yuzundende esınle aranı açmamayabak o kdar emek harcamışssınız ilişkinze
valla tam hatrlamıorum ama sabaleyın oyle bıseyler okudum qıdımde azcık mıncıklayım bebek dıye bırı yazmıs ben nazım dıye hatrlıyorum evet evetnazım olmalı
he ondan hberım olmadıqı ıcın yedin paparayı benden k.bakma artıkbırdaha işin olduqunda bilqi ver diye bır daha cekıyorum
canı ıstemıyormus peh konusmazsan konusma ıyısını yapıyorsun
aılesı yuzundende esınle aranı açmamayabak o kdar emek harcamışssınız ilişkinze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?