- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.201
ama baska listemdekilerde görür bende tam 61 kisi varr bide albüme baktimda ben hic anlamadim yaw..aslinda deneme amacli bi basörtülü resmim var yakisacakmi diye yapmistik ama ona bakmanizi isterdim
ya bakar hemen sılerız bende fazla durdurmuycam mahmut duyarsa cok kızar
yaw ikinizinkide olmadi göremiyorummki
Kızlar hepinizden çok çok özür dileyerek başlıyorum. ben söz verip te tutamayanlardan oldum maalesef. gecikmeden kaynaklı doktora giitiğimde kist olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm. o yüzden bi kaç gün duayı geciktirdim. snra kendime geldim ve duayı okumaya başladım 15 tane okudum sonra hasta oldum. kızlar hepiniz hakkınızı helal edin Allahın izniyle yeni dualarda sözümü tutcam inşallah. okuyamadım lütfen hakkınızı helal edin 15 tane okudum(((
bak bıda yasakım
Kız biz seni merak ediyoruz mahmutunu değil bi gözün görünmüş sağolasın yaaa cadı biberim benim :)))
gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masanallalalalhhhh ikinizede ya cok tatlisinizzzzzz
gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masanallalalalhhhh ikinizede ya cok tatlisinizzzzzz
hancekim cok tatlisin ya cok güldümmmKız biz seni merak ediyoruz mahmutunu değil bi gözün görünmüş sağolasın yaaa cadı biberim benim :)))
açık fotom var dur onu koyum sey bı kaç tane daha koyduydum onları qormezdınız mı tehh durun bakım bır bekleyın 2 dk :dhemen qleıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?