Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ruyam yatmadinmi sen hosgeldin
HoşBULdum yasakIM........yATmadım canı m yaaa,,,, yarın misafir gelcek de koltukları sildim pırıl pırıl olsun deyiverdim.....

ahanda yakaladım qel buraya :
karabiberim hele şükür yakaladın kız beni..................Sen napoon bakalım.....
saol cok iyim ruyam bu gün harika bi ruya gördüm kendimi cok iyi hissediyorumm
hayırlara çıksın arkadaşım RUYAn........

yorulmussun yawrukusummmmm sesini duyduk ama

H
karabiberim hele şükür yakaladın kız beni..................Sen napoon bakalım.....

hayırlara çıksın arkadaşım RUYAn........

nıe olacak buqun qırıp cıkdın sureklı napan dıyıp kaçıp qıttın hep ondan kızdım sana çaçlarını cekdım . napayım valla ole oturuyorumm kızlarla tanısdık bırbırımızı qorduk yorumlasıyoruz oyle sanada kolay qelsın

kIZçelerim güle güle ................hayırlı geceler hepinize ben çıkoommm.............

karabiberim ben kaçiim en iyisi yoksam vurcvan mı bana............:18::18::18::18::18::18:

kaçarsan vururum qel qel şaka yapdım bırdaha topıqe yazıp yazıp kaçma döverım valla . nassın karabıberım dıyon sonra bır bakıom cevrım dısısın anaaaaaa dıdım aksam yakaladıqımın sacını ckcem deıdm melekım nasıbını aldı şimdi tek ipekim kaldı oda hıc qırmedı buqun nerde olduqunuda haber etmedıqı ıcın

Ooooof kızlaaaar üşümeye bide mide bulantısı eklendi kalktım lavaboya gideyim diye başım döndü hızlı kalktım galiba midem çokkötü oldu yaaa zten hepi topu bi çorba içtiydim bide 2 bardak süt onlarda gitti((

yawrukusum yesil gözlüm yatip dinlensen sen bi:26::26::26:

cimcimen sen böyle yap bu kizceler kaybolmasin biyere

güzellikler ben kaçar hayırlı geceler herkese
qorusuruz nuarnım datlı ruyalar
kIZçelerim güle güle ................hayırlı geceler hepinize ben çıkoommm.............
bak ya qene kaçdıııııı

anuwwww mıde bulantısı şey inş bebiş yapıyordur hastalıkla karısıklık yapıp sana suprız yapacakdır

Haklısın karabiberim ,,,, ama napiim ben fırsat bulmıyom hep girmek için...neyse hadi ben kaçıyorum yarın görüşürüz.......uçuşa haırlanıym.....

yawrukusum yesil gözlüm yatip dinlensen sen bi:26::26::26:

Bu arada tebrik ediyorum göz rengimi kaçırmamışsın:)))Ela aslında ama ağlayınca,denize girince bide güneşi görünce yeşil oluyo:)))))
Yatıyordum zaten midem kalkana kadar onunla beraber bende kalktım şimdi yine uzandım ama bulanacak gibi yine yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…