- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.321
ahanda yakaladım qel buraya
HoşBULdum yasakIM........yATmadım canı m yaaa,,,, yarın misafir gelcek de koltukları sildim pırıl pırıl olsun deyiverdim.....ruyam yatmadinmi senhosgeldin
karabiberim hele şükür yakaladın kız beni..................Sen napoon bakalım.....ahanda yakaladım qel buraya:
hayırlara çıksın arkadaşım RUYAn........saol cok iyim ruyam bu gün harika bi ruya gördüm kendimi cok iyi hissediyorumm
sorarsa anlayacak dua etsın vurmadım
HoşBULdum yasakIM........yATmadım canı m yaaa,,,, yarın misafir gelcek de koltukları sildim pırıl pırıl olsun deyiverdim.....
karabiberim hele şükür yakaladın kız beni..................Sen napoon bakalım.....
hayırlara çıksın arkadaşım RUYAn........
karabiberim ben kaçiim en iyisi yoksam vurcvan mı bana............:18::18::18::18::18::18:
H
karabiberim hele şükür yakaladın kız beni..................Sen napoon bakalım.....
hayırlara çıksın arkadaşım RUYAn........
karabiberim ben kaçiim en iyisi yoksam vurcvan mı bana............:18::18::18::18::18::18:
kIZçelerim güle güle ................hayırlı geceler hepinize ben çıkoommm.............
Ooooof kızlaaaar üşümeye bide mide bulantısı eklendi kalktım lavaboya gideyim diye başım döndü hızlı kalktım galiba midem çokkötü oldu yaaa zten hepi topu bi çorba içtiydim bide 2 bardak süt onlarda gitti((
KızçeleriM KOcişim beni bekliyor.......BY...............
kaçarsan vururumqel qel şaka yapdım bırdaha topıqe yazıp yazıp kaçma döverım valla . nassın karabıberım dıyon sonra bır bakıom cevrım dısısın anaaaaaa dıdım aksam yakaladıqımın sacını ckcem deıdm melekım nasıbını aldı şimdi tek ipekim kaldı oda hıc qırmedı buqun nerde olduqunuda haber etmedıqı ıcın
qorusuruz nuarnım datlı ruyalargüzellikler ben kaçar hayırlı geceler herkese
bak ya qene kaçdııııııkIZçelerim güle güle ................hayırlı geceler hepinize ben çıkoommm.............
Ooooof kızlaaaar üşümeye bide mide bulantısı eklendi kalktım lavaboya gideyim diye başım döndü hızlı kalktım galiba midem çokkötü oldu yaaa zten hepi topu bi çorba içtiydim bide 2 bardak süt onlarda gitti((
kaçarsan vururumqel qel şaka yapdım bırdaha topıqe yazıp yazıp kaçma döverım valla . nassın karabıberım dıyon sonra bır bakıom cevrım dısısın anaaaaaa dıdım aksam yakaladıqımın sacını ckcem deıdm melekım nasıbını aldı şimdi tek ipekim kaldı oda hıc qırmedı buqun nerde olduqunuda haber etmedıqı ıcın
yawrukusum yesil gözlüm yatip dinlensen sen bi:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?