- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.421
bende isterimmmmmmmmmmmmm o fotolardan bize yokmu çoookk merak ettim ama:84:Kızlaaarr şuan aklıma geldi hepimiz resimlerimizi eklesekya albüme nasılsa arkadaş olamayanlar göremiyor sonra sileriz olurmuuu???
inşallah bakalım
hayır canım onunla ilgisi yok yumoşların büyümesi için klomen..
arzum senin cocugun varmiydi ben seni yeni evli sanmistimmmhemide 17 yasinda cocugunn
benim de batıma 7-8 gün var.. bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandık.. ve silkelettim kendimi :)) hayırlısı bakalım
canımm ben sana sölimmm sana kabaran bişey vaaaa
inşallah tez zamanda iyi haberler alcannn
Batı en yakın benim galibaa:))))
Hayırlısı olsun tuğçemm hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
hanceqım buqun hamılelık belırtılerın de sık tuvalete ckma dıye bır belırttı okudum3 qundur tuvaletten cıkmaz oldm ben ya . ya tum belırtıler var ama qeçen ay ki qbi olmasından cok korkuyrum ya daha yenı basladık calısmalarımıza ama korkuyorum ya off ne olur qel bebeqim bu ay ya
bende isterimmmmmmmmmmmmm o fotolardan bize yokmu çoookk merak ettim ama:84:
:84::84::84::84:
canım ben bunu yeni evliyken içmiştim doktor vermişti ve adetim 1 hafta gecikmişti sonra adet oldum normalde hiç gecikmezde sen ce neden öyle olmuştur:26:
inşşşşş inşşşş peyqamber efendımızın yüzü suyu hürmetine rabbim bu ay hepımızı sevınce boğar
amin canım teşekkür ederimallah bağışlasınnn arzummm ben senin bu kada büyük olduğunu düşünmedim di çocuklarınınşaşırdımmm çokkkk maşşallahhhhh
bende isterimmmmmmmmmmmmm o fotolardan bize yokmu çoookk merak ettim ama:84:
:84::84::84::84:
canım ben bunu yeni evliyken içmiştim doktor vermişti ve adetim 1 hafta gecikmişti sonra adet oldum normalde hiç gecikmezde sen ce neden öyle olmuştur:26:
ya aslında özel değil ama çoooooookk uzun kısaca şöyle anlatayım.. eşimin annesi sevgisiz bi kadın hayatta kimseyi sevmiyor öz evlatlarını bile... düğün zamanı bana bi çorap bile almadı.. ne kv nede kayınlarım ve görümcelerim 10 tl bile katkıda bulunmadıkları gibi bi küçük altın bile takmadılar.. gelen tüm takı ve paraları da aldılar...
ben annemi kaybettim 5 sene önce.. nişan alışverişime gelmediler bile.. annem de olmadığı için tek başıma gittim çamaşır vs aldım her girdiğim dükkün dul musun kaçtın mı diye sordu..
o zamanlar çektiklerimi unutamadığım için hala kin doluyum onlara karşı..
bunlar özet sadece evlendikten sonra olanları söylemiyorum bile....
aferın qelınım çözmüşün beni melekde kabahatlı saah bır qırıbı selam verıyor kaçıor arkadas ya qır dur yadahıc qırme ruya busede var bunun ıcınde oda qelsın onun sacınıda çekcem . edaaa nazzz ipekkk qözukmesınler qozumeönüme qelenin saçını cekecem yaşasın
ya sabahdı ya aksamdı naz hbr ettı edamda haber ettı qıremeeyeceklerını onlarınkını cekmıycem son anda yırttılar :d
ilhananzin ablasi dogummu yapmis
yok bende olmamıştı.... hedi inşallah ikiz çok istiyorum zati....
amin canım teşekkür ederim
kist falanmı oluştu yoksa :26: peki doktorun ne dedi bu duruma..
ama baska listemdekilerde görür bende tam 61 kisi varr bide albüme baktimda ben hic anlamadim yaw..aslinda deneme amacli bi basörtülü resmim var yakisacakmi diye yapmistik ama ona bakmanizi isterdim
Ben ekliyorum sizleride bekliyorum:))))
acep profilemi hemen koysamda silsemm albümü becerememde
ben eklıyorum bakın bakınca haber edın sıleyım heemen kızlar tamam mı ?
Kızlar hepinizden çok çok özür dileyerek başlıyorum. ben söz verip te tutamayanlardan oldum maalesef. gecikmeden kaynaklı doktora giitiğimde kist olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm. o yüzden bi kaç gün duayı geciktirdim. snra kendime geldim ve duayı okumaya başladım 15 tane okudum sonra hasta oldum. kızlar hepiniz hakkınızı helal edin Allahın izniyle yeni dualarda sözümü tutcam inşallah. okuyamadım lütfen hakkınızı helal edin 15 tane okudum(((
canım benim eşimde ikiz bebeklere çok meraklı ama 3-4 yaşına gelene kadar bakımları çok zor olur diye düşünüyorum...ama tabi Allahtan gelene razıyız hayırlı ve saqlıklı olsunlarda gerisini Rabbim halleder..bendee çok istiorum ikiz inşallah canım yaww rabbim isteyen herekse versinn
yok canım kist olmamıştır kesinlikle çünkü adetlerim çok düzenlidir o zaman ilk defa gecikti bende hamileyimdir diye sevinmiştim 1 hafta gecikmişti.... giittiğim doktor devlet doktoruydu bidaha gitmedim ona demiştim ona bir yıl dır hamile kalamıyorum direk bana o ilacı verdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?