Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlaaarr şuan aklıma geldi hepimiz resimlerimizi eklesekya albüme nasılsa arkadaş olamayanlar göremiyor sonra sileriz olurmuuu???
bende isterimmmmmmmmmmmmm o fotolardan bize yokmu çoookk merak ettim ama:84:
:84::84::84::84:
inşallah bakalım

hayır canım onunla ilgisi yok yumoşların büyümesi için klomen..

canım ben bunu yeni evliyken içmiştim doktor vermişti ve adetim 1 hafta gecikmişti sonra adet oldum normalde hiç gecikmezde sen ce neden öyle olmuştur:26:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naz allah ssenı napmasın 63 ıletım oldu ya
şey evın içi çok soquk ben bır sobayı yakımda ısınayım kızlar muah muah öptüm sizi

benim de batıma 7-8 gün var.. bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandık.. ve silkelettim kendimi :)) hayırlısı bakalım

hayırlsıı canımm inşa.... karabiberiminde seninde güzel haberlerini alırızzz

herkezde farkıldır canım belirtiler sen iyi düşün ii olsunn inşallah bu ay bebeişlerniz sizinledirr

günaydın kızlar sorularıma cevap lütfen

Son düzenleme:
allah bağışlasınnn arzummm ben senin bu kada büyük olduğunu düşünmedim di çocuklarının şaşırdımmm çokkkk maşşallahhhhh
amin canım teşekkür ederim

kist falanmı oluştu yoksa :26: peki doktorun ne dedi bu duruma..

:26::26::26: ahh canımmm Rabbim daha büyük sıkınıtar vermesşn inşş..
eden bulurr meleğimmm sen Allaha havale et en doğrusunu o bilirrr
inşallah rabbimm kucağını doldurdunsa sen örnek ana ol onlara kıskansınlar yaptığından utansınlarrr

oyy tatlımmm bendedim size yaa annemlere gityozz die ordanda akşam kursa gititk sonra kocişimleee arkadaşalrı ayarlamış onla oturduk gece geldikk eve :26::26::26:

amin canım teşekkür ederim

kist falanmı oluştu yoksa :26: peki doktorun ne dedi bu duruma..

yok canım kist olmamıştır kesinlikle çünkü adetlerim çok düzenlidir o zaman ilk defa gecikti bende hamileyimdir diye sevinmiştim 1 hafta gecikmişti.... giittiğim doktor devlet doktoruydu bidaha gitmedim ona demiştim ona bir yıl dır hamile kalamıyorum direk bana o ilacı verdi....

ama baska listemdekilerde görür bende tam 61 kisi varrbide albüme baktimda ben hic anlamadim yaw..aslinda deneme amacli bi basörtülü resmim var yakisacakmi diye yapmistik ama ona bakmanizi isterdim

ben kendimi gösterdim di zatii

hmmm ölemiiii geçmiş olsunn canımmmm :26::26::26::26: sağlık olsun napalımmm sana bişy olmasınnn

bendee çok istiorum ikiz inşallah canım yaww rabbim isteyen herekse versinn
canım benim eşimde ikiz bebeklere çok meraklı ama 3-4 yaşına gelene kadar bakımları çok zor olur diye düşünüyorum...ama tabi Allahtan gelene razıyız hayırlı ve saqlıklı olsunlarda gerisini Rabbim halleder..

anladım canım çatlatma iqnesi kullanmışmıydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…