Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ya kizlar simdi listeye baktim ilhanazimiz alnaok 100 tane okudu yazmis..ee ozaman alnaok sadece 15 okudum diyo ben anlamadimm.insalah biseyler karisikliga gitmemistirrrrrr.ilhanzla bunu bi konusmaliyizz ya:26::26::26::26::26::26::26:

Habibtem nazımm listedekileri ben hepsine okudu yazıcam demişti bilgin olsun

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar sız resılerınızımı koydunuz ben gormedmmmm szıııııııı amayaaaaa offfffffffffffffff ne sansısım bahtsız bedevııııyım bennnn

iste liste alnaokta okuyo yaziyo :26::26::26:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar sız resılerınızımı koydunuz ben gormedmmmm szıııııııı amayaaaaa offfffffffffffffff ne sansısım bahtsız bedevııııyım bennnn

cogu kizda yoktu zaten edamm üzülmeebide karsiliksiz koymuyoz sende koyman lazim ama

iste liste alnaokta okuyo yaziyo :26::26::26:

Valla bilemedim kuzum ya ben öyle okumuştum ama benimde kafam karıştı şimdi..Midem çok kötü oldu şunu içince bende çıkıyorum bitanemmm.Eşimi kaldırayım olmadı hastaneye gidelim gözlerimde kararmaya başladı

habbitem merak ettim simdik ya:26::26:gidin bi yawrukusum ozaman ya

habbitem merak ettim simdik ya:26::26:gidin bi yawrukusum ozaman ya

Resim mi?
Bende isterim bende bende.

Canım nasılsın
Listeyi gördüm ,ne okuyorsunuz?
Kısa ve kolayda bende katılabilirim.Uzun ise okuyamayabilirim düzenli ondan canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…