Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

CAnım arkadaşım ,, bir daha neden çıkmam gerektiğini söylerim de çıkarım.....
Artık aile gibi olduk......Çok şükür iyiki tanımışız hepimiz birbirimizi......... .

Günaydınn canlarrr hasta oluyorum herhaldee çok kötüyüüüüm,ateşim var ve üşüyorum(((
Yataktan zor kalkabildim((

oyy geçmiş olsunnn hanckimmm :26::26::26: kıyamam sana ıscak bişyler iççç sıksık yat dinlen barimmm :2::2::2::2:

iyi eğlencelerr canımmmm

bende geldim kızlar :)
bebiş haberi bende yok ama inşallah başkalarında vardır.dün yumurtlama günümdü (takvimlere göre) inşallah başarmışızdır...

inşallahhh canımmm hayırlsı ile inş. ay sonu halayını çekerizzz

iyi yapmışınnn canımmm ne demişler dayak cennet çıkmaymışşş

Allah in. bir daha böle irili ufaklıda olsa sıkıntılsr göstermesnnn canımmm

aferin hancekimmm sanaaaa
başka yapcan eiyet yokmudu kendineee

anammm miamorem bende oyleyım valla ellerım ayaklarım donup qidiyor al bırtane dahabelırtı son 7 qun batımı allahım ne olur bebişim karnımda olsun ne olurrr

oyyy inşallahhhhh bitaenmmmm yawwww inşallahh b u ay çokk hamiş haberi alırızzzz

inaşşallahhh düzelcekk canımmm siz içinizi rahat tutunn Rabbim yardımcısı olsunnn cici annemizinn

kızlarrr bugün kan tahlili yaptırdım, HAMİLEYMİŞİMMMM:)) darısıı isteyenn herkesee inşalllahhh... Allahımm her isteyeneee sağlıklıı sıhhatlii bebişlerr versinnnn :)))

Rabbimmm sağ salimm kucaklamyı nasip etsinn canımmmm
hayırlsı olsun inşallahhhhh
inşallahh canımmm inşalahhhh

Bende sadece bu sahilin denizini severim kuzuum minik çakıllı denizin dibini görürsün her şeklilde hele bide sabah saat 6 ile 8 arası daha mükemmel olur

okurken ruhum dinlendi hancekimmmm yawww bende çokk seviorumm çokkk

iyi hafta sonlari

yaw bugün cok isim var..disari gidecem gezecem hava düzeldi biraz alisveris yapilacak yemek yapilacak..

dualara hazirim insaAllahh dusumu aldim temizlendimm gelsin tüm dualarrrr

benimde son inşallah bu günn
kürtaj sonrası uzun sürdü normalde 4 günde biterdii

hayirdir insaAllah bu gün rüyamda Kabe deydimm

hacer ül esved tasini öptüm sevdimm .kabenin örtüsünü sevdimm Allahim gercek gibiydiiiRAbbim hayirlara cikarsin cok mutluyummm cokkkk

ahh ne kadar güzell yasakımmm Rabbimm hayırlıra çıkarsınn inş.
hepimize gerçeğini nasip etsinn inş.. hepimiz gider görürüz güzel topraklarımızı

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı mutlu ve huzurlu pazarlarr
diyet topiqime girdim herkes uykuda kimsecikler yok bebiş topiqine geldim maşallah herkes ayakta
kızalr ben klomene başladıqımdan beri sol kasıqımda aqır var bu normalmi acaba :26:

Son düzenleme:

allah bağışlasınnn arzummm ben senin bu kada büyük olduğunu düşünmedim di çocuklarının şaşırdımmm çokkkk maşşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…