- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.401
CAnım arkadaşım ,, bir daha neden çıkmam gerektiğini söylerim de çıkarım...emrn başım ustunekaybolmazlar yarın da olmzlar malum pazar yakaldqım zaman bunlrı konuscam haber edıp qıtsınler merak edıyoruzarkadas bızbır aıle olduk artık habersız bısey yapmayalım merak edıyoruz
şey belkım bende yarın olmaayabılırım haber edımde saçlarım cekılmesın benimde :d
ilhanazzzz puzzlen ne oldu canım yapabildin mi........
Günaydınn canlarrr hasta oluyorum herhaldee çok kötüyüüüüm,ateşim var ve üşüyorum(((
Yataktan zor kalkabildim((
kızlar bu gün ve yarın bol bol gezeceğiz eşimlen annemlere falan gitme kararı aldık anlayacağınız pek buralarda olamayacağım...
pazartesi bat günüm...
pazartesiyi sevip sevmeyeceğimi bir kez daha gözden geçireceğim sanırsam
peppinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kızlar iyi ki varsınız
bende geldim kızlar :)
bebiş haberi bende yok ama inşallah başkalarında vardır.dün yumurtlama günümdü (takvimlere göre) inşallah başarmışızdır...
düzeldimsabahda kötuydukde saa 10 qıbı qeldı kahvaltı yapdk bıraz konusduk duzeldı aramız yarım saat once qıttı . dövdüm onu :d karnına karnına vurdum bana ne dedı bılıyormusun örtmenım çok üzüldüm
kötü bir şey deqil yanı onun adına üzüldüm diycekdımayrılmandan korkuyorum dedi bırakıp qıtmenden benı dedı . bende azcık ustune qıttı . boyle qıderse bıtmese bılene sarsıntıya qırer dedım ç işte bak sen daha cocuksun dedı korkuyorum dedı qozlerı falan doldu uww yırım senı dıdım saçmala dedım ayrılmak bıze uqramaz dedım quzum benım dedım ondan snra alttan aldım da moralı duzeldı snra latteyapdım ıcdık onu snra hadı kucuk bey işe didim qönderdım onu .
Ben geçen gün üşüttüm herhalde bebeğim ya şu mutfağı indrdiğim gün balkon cam açık ben temizlik yaptım terledim soğudum,bide çıplak ayak balkon yıkadım ondan oldum galiba:2:
Yaklaşmayın bana bulaşmasın kuzzumm
anammm miamorem bende oyleyım valla ellerım ayaklarım donup qidiyor al bırtane dahabelırtı son 7 qun batımı allahım ne olur bebişim karnımda olsun ne olurrr
O kadar güzel bir çorbadırki o yoğurt çorbası tam hasta çorbasıdır ve çok iyi gelir
Allaha şükür bitanemm dün son kemoterapisini aldı,zorlu 10 gün başladı((Allahın izniyle atlatacak inşallah bitanemm.Son kemoterapisinden sonra ciğerdeki kitleye tekrar bakılacakmış küçüldümü ne oldu diye ameliyat olacakmı olmayacakmı diye hayırlısı olsun inşallahh canlarım Allah razı olsun..
öyle deme adam 5 kattan dusmus burnu kanamamıs 1 kattan düşmüş ölmüş . ecel qeldimi 1 2 8 kat dınlemıyor mazallah
kızlarrr bugün kan tahlili yaptırdım, HAMİLEYMİŞİMMMM:)) darısıı isteyenn herkesee inşalllahhh... Allahımm her isteyeneee sağlıklıı sıhhatlii bebişlerr versinnnn :)))
Bende sadece bu sahilin denizini severim kuzuum minik çakıllı denizin dibini görürsün her şeklilde hele bide sabah saat 6 ile 8 arası daha mükemmel olur
Eki Görüntüle 645790 Eki Görüntüle 645791 Eki Görüntüle 645792 Eki Görüntüle 645793
KAHVEMI ICDIM falıma bak hadı sende hanceqım yapması benden bakması senden
iyi hafta sonlari
yaw bugün cok isim var..disari gidecem gezecem hava düzeldi biraz alisveris yapilacak yemek yapilacak..
dualara hazirim insaAllahhdusumu aldim temizlendimm gelsin tüm dualarrrr
hayirdir insaAllah bu gün rüyamda Kabe deydimm
hacer ül esved tasini öptüm sevdimm .kabenin örtüsünü sevdimm Allahim gercek gibiydiiiRAbbim hayirlara cikarsin cok mutluyummm cokkkk
kesinlikle qelınım isyan etmek zate şirke düşer. rabbim şeytana uydurmasın bizi .
http://www.kadinlarkulubu.com/album...-gunum-yogun-istek-uzerine-albumu-yaptim.html
şu fotolara bır bakınsanıza dehsetve cok cılqınca olmus
canım 1 kızım 1 de oqlum var 17ve 14 yaşlarında....şimdi birde kazandibimiz olsun istiyoruz...aradan çok zaman geçtiqi için doktor desteqi alıyorum..evet canım özele gidiyorum sgk anlaşmalı bir yer..
kuzum çok geçmiş olsun
inşalalh hamilesindir canım....
Rabbim hayırlara çıkarsın canım çok güzel bir rüya...
canım hiçbişey anlamdımki ben... evli deqilmiydin sen neden ailen seni kaçırdı (özel deqilse tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?