- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.921
nereye gittiniz kahvaltiyaaaaa, cakirlar doyran a miii... ayyyyyyyy valla bazlama tereyagi üffffffffff Hancek bitirdin beni yaww:))
yaw hancekim bugün bi görsen ben kackere resim kyodumm.gelen kizce bize yokmu diyo.bizde cok kisiyi gördük melekimi ruyami gördükkkkkk
Çakırlara gittik bitanemmm,bak nasılda biliyor canımmm benimmm.Evvet ya ama düşünme sen yediklerimi içtiklerimi lütfen yaaaa
ba ba ba ba ba ben bu melekı napayım sımdık bana nıye demekıı yaa bende ou gorecedmmm ben ona ozel koymustumm resmımı ınsan bı haber verır ben senın saçlarını cekmezmıyımmm ahh melekım ahh
nasil güzelmis senin gözlerin öylee maaasallllahhhhhh. cok citipitisin sekerlerim yaa hepiniz gercekten... Yasakhayalcik de öyle pek seker....sizler daha cocuksunuz üzmeyin kendinizi, biraz sakinlesin....en az hatta sizden bile cok güzel bebisleriniz olucak insalllah. bak doktor benim hemen hamile kalmamin tek aciklamasini cok fazla kafamam takmamam oldugunu söyledi. Tamam disardan söylemesi kolay diceksiniz ama öyle degil iste; nasil dualar okuyorsunuz ve dileklerde bulunuyorsunuz iste tam böyle bir sey. eger hemen bebek sahibi olmak istiyorsaniz beyninize söz gecireceksiniz baska yoluuu yokkkk
aama galiba koydugunda sen yoktum edammm.biz ruyamida gördükk.
yaw bekle onlarida bi ele gecir
miamorem seni göremiycezmi tatlimm:26::26::26::26:
ahahahahah bu kadar citir sekerin yanina foto mu koyarim ben yawwww:)))
nasil güzelmis senin gözlerin öylee maaasallllahhhhhh. cok citipitisin sekerlerim yaa hepiniz gercekten... Yasakhayalcik de öyle pek seker....sizler daha cocuksunuz üzmeyin kendinizi, biraz sakinlesin....en az hatta sizden bile cok güzel bebisleriniz olucak insalllah. bak doktor benim hemen hamile kalmamin tek aciklamasini cok fazla kafamam takmamam oldugunu söyledi. Tamam disardan söylemesi kolay diceksiniz ama öyle degil iste; nasil dualar okuyorsunuz ve dileklerde bulunuyorsunuz iste tam böyle bir sey. eger hemen bebek sahibi olmak istiyorsaniz beyninize söz gecireceksiniz baska yoluuu yokkkk
ruyamı gordummm gellınlıklı olan deılmıydı hayalımm :26::26::26:
yaw niye böyle diyosun duyanda 50 ne sanacakben eminim miamoremmm sen bizdende citirsinn yaw lütfennn merak ediyomm:84::84::84::84::84::84::84::84:
yaw niye böyle diyosun duyanda 50 ne sanacakben eminim miamoremmm sen bizdende citirsinn yaw lütfennn merak ediyomm:84::84::84:
sekerim anlat o zaman nasil koyacagim, denedim hata olustu dedi
canim listede yer almak istiyosun demi yasin ve meryem suresi okunacak hayirlisiyla ....
evet canım istiyorum ama dediğim gibihaber verirseniz iyi olur.çünkü sürekli giremiyom.bazen girip çıkıyorm.okuduğum zaman hemen habr veririm ama özele yazarsınz.benm çabk görceğim şekilde.site yapısını hiç bilmiyom canm ya öğrenmeye çalışıyorum...
sekerim anlat o zaman nasil koyacagim, denedim hata olustu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?