Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nereye gittiniz kahvaltiyaaaaa, cakirlar doyran a miii... ayyyyyyyy valla bazlama tereyagi üffffffffff Hancek bitirdin beni yaww:))

Çakırlara gittik bitanemmm,bak nasılda biliyor canımmm benimmm.Evvet ya ama düşünme sen yediklerimi içtiklerimi lütfen yaaaa

kelebem yaw bi sen kaldin bugün cok sey kacirdinn nirdesin ne resimcikler gördükk

yaw hancekim bugün bi görsen ben kackere resim kyodumm .gelen kizce bize yokmu diyo.bizde cok kisiyi gördük melekimi ruyami gördükkkkkk

ba ba ba ba ba ben bu melekı napayım sımdık bana nıye demekıı yaa bende ou gorecedmmm ben ona ozel koymustumm resmımı ınsan bı haber verır ben senın saçlarını cekmezmıyımmm ahh melekım ahh

Çakırlara gittik bitanemmm,bak nasılda biliyor canımmm benimmm.Evvet ya ama düşünme sen yediklerimi içtiklerimi lütfen yaaaa

nasil güzelmis senin gözlerin öylee maaasallllahhhhhh. cok citipitisin sekerlerim yaa hepiniz gercekten... Yasakhayalcik de öyle pek seker....sizler daha cocuksunuz üzmeyin kendinizi, biraz sakinlesin....en az hatta sizden bile cok güzel bebisleriniz olucak insalllah. bak doktor benim hemen hamile kalmamin tek aciklamasini cok fazla kafamam takmamam oldugunu söyledi. Tamam disardan söylemesi kolay diceksiniz ama öyle degil iste; nasil dualar okuyorsunuz ve dileklerde bulunuyorsunuz iste tam böyle bir sey. eger hemen bebek sahibi olmak istiyorsaniz beyninize söz gecireceksiniz baska yoluuu yokkkk

ba ba ba ba ba ben bu melekı napayım sımdık bana nıye demekıı yaa bende ou gorecedmmm ben ona ozel koymustumm resmımı ınsan bı haber verır ben senın saçlarını cekmezmıyımmm ahh melekım ahh

aama galiba koydugunda sen yoktum edammm.biz ruyamida gördükk.

yaw bekle onlarida bi ele gecir

miamorem seni göremiycezmi tatlimm:26::26::26::26:

ahahahahah bu kadar citir sekerin yanina foto mu koyarim ben yawwww:)))

yaw niye böyle diyosun duyanda 50 ne sanacak ben eminim miamoremmm sen bizdende citirsinn yaw lütfennn merak ediyomm:84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

Teşekkür ederimmm mamoremmm Allah razı olsunnnn,ben babamın bidenecik eşşek gözlüsüyüm:))))Ama bende seni merak ediyorum varsa resmin ekleyebilirmisin bitanemmm

Banada çok kişi söyledi bitanemmm çok kafana takma düşünme hormonları baskılarsın bebişin olmaz diye size yemin ederim buraya gelene kadar hergün her saat her dakika bebeğimin neden olmadığını düşünüyordum,ama sizler bana o kadar iyi geldinizki sadece burada düşünmüyorum nedenlerini sorgulamıyorum canlarımmm benim sizleri ayrı ayrı hepinizi çok seviyorum ...

yaw niye böyle diyosun duyanda 50 ne sanacak ben eminim miamoremmm sen bizdende citirsinn yaw lütfennn merak ediyomm:84::84::84:

Aynen miamoremm habibteme katılıyorum saçmalama lütfeen lütfeeeen ama bende çok merak ettim seniiii
:84::84::84::84::84:

kuzucuk yeni dua listesinde yer alamk istiyomusun yasin ve meryem suresi okuycazzz

canim listede yer almak istiyosun demi yasin ve meryem suresi okunacak hayirlisiyla ....

evet canım istiyorum ama dediğim gibihaber verirseniz iyi olur.çünkü sürekli giremiyom.bazen girip çıkıyorm.okuduğum zaman hemen habr veririm ama özele yazarsınz.benm çabk görceğim şekilde.site yapısını hiç bilmiyom canm ya öğrenmeye çalışıyorum...

tamam yawrukusum ben saana haber verrim ne okuyacagini ama sen yinede bazen gir cünkü ben saana özel mesaj atarimm

aama ben miamoremi göremedim halen koymadimikii

Son düzenleme:
sekerim anlat o zaman nasil koyacagim, denedim hata olustu dedi

Bitanemmm albümün ismini vermişsin ama resim eklememişsin sanırım albümünün isminin yazdığı yerde sağ tarafında resim ekle var oraya tıklayıp dosyalardan resmini seçip ekleyebiliyorsun bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…