- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.201
ya kuzum ben denedim ama yumurtlama zamanıma yetişmedim kocişin yanında yoktum yani öylesine denedim
öylemmii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kuzum ben denedim ama yumurtlama zamanıma yetişmedim kocişin yanında yoktum yani öylesine denedim
nuarinim yaptirmis bi sonuca bakalimda
![]()
haydi millet halvetegidelim sonrada silkelettirelim
bakalım kim hamile kalacak
![]()
spermlerde sorun mu varmış onların yoksa can sıkıntısımı kihemen koymus icine disarda spemleri cok bekletmeden yoksa spermler ölürrr.valla o ay hamile kaldim diyo.yine burda gebelik bölümünde okumustumm.galiba iki arkadasida yapmis onlarda o ay hamile kalmisssss
![]()
sende yenimişsin daha valla biz eskimiş artık yaaaaavv
allah iyiliğini versin senin kız kocası yapmıyomuş mıkio görevi doğal aşılamaya ne gerek var ....
o spermler yer değiştirirken ölürler bence......
![]()
spermlerde sorun mu varmış onların yoksa can sıkıntısımı ki
![]()
halıları değil canım hatunları yani bizi adamlar silkelicek miş yaaneyi silketiyorsunuz yaaa okuyamadm anlatın banaaaa daaa![]()
ben halvete gidemem şekerim son 4gün. bıraktım çalışmaları![]()
Canlarımmm Benn GeldimmmOhh Ohh Ne Güzell Kalabalıkmıştaa
Ne Kaynatıyosunuzz Bakalım ??
![]()
olsun canım insanız sonuçta herşey biizm başımıza napalım önemli olan şüküredip dua etmek inş. tez vakitte güzel haberler alıcass inşallahcanım tüpbebek tedavisi 4 kez tutmayınca araştırmada çıktı pıhtılaşma varmış ama çook değilmiş sanırım![]()
neyi silketiyorsunuz yaaa okuyamadm anlatın banaaaa daaa![]()
hosgeldin berayimmmavatarin neka güzell
berayim silkeletmekten bahsediyoruzzzzzz![]()
olsun canım insanız sonuçta herşey biizm başımıza napalım önemli olan şüküredip dua etmek inş. tez vakitte güzel haberler alıcass inşallah![]()
olsun canım insanız sonuçta herşey biizm başımıza napalım önemli olan şüküredip dua etmek inş. tez vakitte güzel haberler alıcass inşallah![]()
sen silkelenecen edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
yok edammmmmmmmm bende olmadi icenlerdede duymadimm....sevmeyerek iciyosun ya ondan oluyo olabilir yoksa bundan kaynaklandigini sanmiyorumm![]()
Oyy Sağol Kuzumm Benimm
Neyi Silkeletmekten Bahsediyosunuzz![]()
sey berayimm
heriflere söylüycez bizi silkeleyeceklerrrr
![]()
ya bana kötü gelmedi tadı :26: völe hatta yavaş yavaş içtimmmben yanlışmı yapıorum acep yaa
![]()