- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #123.961
cimcimemEki Görüntüle 1360089
Kimsecikler kalmadina göre kapiyi kitlimde sapik mapik gelmesin . Yasakom anahtar vardi sende . Eger yasakim dan once gelen kiscelerim olursa balta var arka bahcede gidkn o baltayi alin kilidi kirin . Yarın modern bir kapi yaptrip anahtarlari cogaltip hepinize dagitcen ayirli geceler olsun
Dur bu defa bir konusayim haftaya gidecegim zatenKeske sen Bi soylesen.aklına bi düşür bence.
kimseye bulaşmıyom amaYasakim arbi Kiscem alenn bsv de yazişi ins tekrar mapisa dusmez
ya bilmiyorum,hiç kesilmedi işte kanamamniye o kadar uzun sürdü kibunun bi sebebi olmalı
üzülme harbi kızımbu ay geçmiş ama bi daha ki aya yaptırırsın
hormon tahlilleri adetin 2. ya da 3. günü yapılır.senin hamile kalamamanda asıl sebeb neydi
hahahahaNe arsiz bi kizzcesin sen yahu ayıp ayıp karsilik verilmez
Simdi bu banada sanane dir
ellerine sağlık canım,mis gibim koktuu
nerde bu millet,nerde bu devlet,nerdesiniz kııııızzçelerrrrrrrrrrrr
tatil yapıyolar heHafta sonlari kiscelerimz olmaz olsalarda kisa sureli dururlar arbim
ya bilmiyorum,hiç kesilmedi işte kanamamdaha öncede yazmıştım unuttun galiba tatlım. pkoluyum,yumurtalık tembelliği var,bir de tüplerden biri tıkalı
Yasakimm gül yüzcukleriniEy hafta sonları kiscelerim diyebiliyom sadecesonra gelecem
İcranim gecmis olsunEyii günler canlarim yazmaya mecalim yuk bogunkiriliyor her yanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?