- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #124.001
Cola yokmu
Klomen denedik pek fayda etmedi. Önümüzdeki ay hsg cekilecek. Umarım ise yarar
Merhabaaa kimse yok muuuu,kiscelerrrr
Sarjim bitiygelirim yine [/QUOTE)
Ay inşallah canimmm. Senin problemin ne? Ne zamandır istiyorsun?Canım wfecikimin annesi aşılama sonrası hsg çektirdi bir kac ay sonra hamile kaldı darısı basına inşallah
Nasılsın? Biraz daha Iyı oldun muBen varım canım
Ay evetBu şarj krizine bir son veren olsa keske
SelaammSlmlaaaaaaar gec olsada gelebildim sonundaa ayyy su temizlikten basimi kaldiramiyorum bi turluu
Heç gözünün yaşına bakmam aşam Bi dünya fırça yedi.emir yüzünden yineYasakim erifine iki tane gecirdimierifin sesi cikmaz
Nein colaNo colaYes cafe
alamancasi nasil yazilir acaba
Eyvah yaw evdeler dışarıda çıkmıyo lar.demekki temiz avada şart çıkmak lasim iki güne bir.yeni geldik dışardan.melekim hani senle konuştuk ya.uyumadi hemen çıkardım dışarda uyuttum geldimEfecikede mi geldi hemen grip
kiyamam
Evet harbim melekim haklı.durumunuz musaıt se tüp en mantıklısiharbi kızım cidden unutmusumKusura bakma
cok fazla zaman gecmeden tup bebek deneseydin pkolularin sansi cok yuksek tup bebekte
Ins tek duam o zaten.ama du bi dakka hergün buraya girilecek kusura bakma.bak biz en azından giriyoz yine.ikiz de olsa hergün bi kaç mesaj yazilacakYasakimm gül yüzcukleriniösledim..
emircikin durmadi mi yineYasakim dua et bana bende senin gibi ugrasim durum bi beebem olsunda
Birdahaki seçenek o olacak sanırım canım. Önce hsg çekilecek. Hayırlısı...Evet harbim melekim haklı.durumunuz musaıt se tüp en mantıklısi
Harbim yeni geldim eve hemen bura geldim .geçmişe bakıyodumNaber yasakim
Hayırlısı ins.rabbim daha fazla bekletmesin.harbim ben bu oglana kavuşmak için 4 yıl.mücadele ettim.hani pes etmiycez.ne gerekirse yapacaz.ondan sonrası rabbime kalmisBirdahaki seçenek o olacak sanırım canım. Önce hsg çekilecek. Hayırlısı...
Iyı yaptın tatlımHarbim yeni geldim eve hemen bura geldim .geçmişe bakıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?