- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.381
sımdı bak canımm bıraz kucuk olamadı baska koyarımm
sen de benim çıtır cipsimsinnnnnnn
slm kızlar bende siizin gibi bekleyiş içerisindeyim ilk aylar kendimiz evde ugrstık olmdı sonradan doktora gitmeye karar verdimm yaklasık bir 10 aydır deniyoruz ama biliyorum ki olucak bu ay ümittliyim bakalım haftaya çarşamb adetim gelmesi lazım bakalım inşlh gelmez
yaw yüzünü gören cennetlik kizce öslemistimm yawwwwww..saol kuzucum ben iyiyimm
insallahh sende iyisindirrrrr
gördmmmm edaaammm gördümmm
dahasıı görümüş gibim oldumm çokk göççükk yawww
ama olsunn benim merceklerle az olsa seçtim yüsünü4
maşşalahhh hepiniz birbirinizden güzelsinizzz
Rabbimm bu huyu güzell yürü güzelll canlara tez vakkite hayılrı evlarlarr versin inşallahhh
progesteron hapini konusuyozzz
bende senin özledim tatlım biliyon haftasonu giremiyorum, eeee sizde çok kaynatınca uzak kalıyom böyle sizden,
iyiyim çok şükür cuma çatlatma iğnemi oldum, cumarteside sanırım yumurtam çatladı gördüm uzayan şeffaf bir akıntı çünkü,
gecede çalışma yaptık kocişle inşallah bebiş gelir :)))))
sende durumlar nasıl tatlım...
benim tahliler devam ediyo.şimdiye kadar sorun çıkmadı ya diğer sonuçlarda bişi varmıdır die bekliyom.çıkmazsa inşallah builacı duydum ben de doktoruma danışırım.ya bide benim çok ciddi eklem ağrılarım var doktor hiç sormadı ben de sölemedim.acaba düşüğe etkisi var mı ayın 14 ünde ortopediye gitcem
aminnnnnnnn bitanemmmm cokk saoll ınsallahhh evlatlamz bızı daha fzla bekletmezlerrrrrr
ılhanızım senıde gorelımmmmmm
seni göremeyecekmiyiz hic
canım çekilcem bende en kısa zamanda, telfn çok kötü çekyo baktım eskilerden de bulamadm hiç geçen gün de byere göndercektm ama hiçbiri net değil, olunca herkes burdayken paylaşırım önce ilan ederim tabi sizlere debayat ekmek geldiii hanııımmmmm çıtırlara duyurulurrr diye ondan sonra paylaşırım
ben neyim aceba bayat ekmek mi
kız edaa senle aynı gün evlenmisiz biz
tamam en kisa zamanda istiyoz ipekimmmmmmmmmm
sen kesin eminim taze sicacik bi ekmeksinnn
sen de elma şekerim ol.olmaz mı
aminnnnnnnn bitanemmmm cokk saoll ınsallahhh evlatlamz bızı daha fzla bekletmezlerrrrrr
ılhanızım senıde gorelımmmmmm
edacım çok tatlısın gerçekten.tü tü tümaşallah nazar değmesin şekere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?