Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosgeldin canım aramıza rahatsızlıgın falan varmı ? inş tez zamanda kavuşursun bebişine

yaw yüzünü gören cennetlik kizce öslemistimm yawwwwww..saol kuzucum ben iyiyimm

insallahh sende iyisindirrrrr

bende senin özledim tatlım biliyon haftasonu giremiyorum, eeee sizde çok kaynatınca uzak kalıyom böyle sizden,

iyiyim çok şükür cuma çatlatma iğnemi oldum, cumarteside sanırım yumurtam çatladı gördüm uzayan şeffaf bir akıntı çünkü,
gecede çalışma yaptık kocişle inşallah bebiş gelir :)))))

sende durumlar nasıl tatlım...

aminnnnnnnn bitanemmmm cokk saoll ınsallahhh evlatlamz bızı daha fzla bekletmezlerrrrrr

ılhanızım senıde gorelımmmmmm

progesteron hapini konusuyozzz

benim tahliler devam ediyo.şimdiye kadar sorun çıkmadı ya diğer sonuçlarda bişi varmıdır die bekliyom.çıkmazsa inşallah builacı duydum ben de doktoruma danışırım.ya bide benim çok ciddi eklem ağrılarım var doktor hiç sormadı ben de sölemedim.acaba düşüğe etkisi var mı ayın 14 ünde ortopediye gitcem

yaw hadi hayirlisi olsun inslalahhh hamile olursun bu ay..bende halen korunmadayimm.bu hafta yine düsük arastirmalari icin doktorlara gidecemm

sende acaba romattizmami var .buda düsüge neden oluyo .bende bu hafta onun pesine düsecem varmi bi baktiracamm.ama benim eklemlerim hic agrimaz ama yinede bi baktiracam romatizma varmi diye..yaw sen bi bunu arastirr..:26::26::26:

seni göremeyecekmiyiz hic

canım çekilcem bende en kısa zamanda, telfn çok kötü çekyo baktım eskilerden de bulamadm hiç geçen gün de byere göndercektm ama hiçbiri net değil, olunca herkes burdayken paylaşırım önce ilan ederim tabi sizlere de bayat ekmek geldiii hanııımmmmm çıtırlara duyurulurrr diye ondan sonra paylaşırım

tamam en kisa zamanda istiyoz ipekimmmmmmmmmm

sen kesin eminim taze sicacik bi ekmeksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…