- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.361
ya öleyimdirama beni bigörsen minikkuş demezdin
ipekim doktoruna bi sor pkolularada verildigini duymustum ben
ya öleyimdirama beni bigörsen minikkuş demezdin
miamoremide gördük ruyamida haberin olsun onlarida bi yakala
gördümmmm beaaa kızıl bombaaaa ,
maşşallhhhh edamm beawww
çokk hoş muşş saç renginnnnnçok yakışmış sanaaa
Teşekkur edermmmmm ılhanaızımmmmmmm o senın guzellıgınnnnn bıtanemmm bıtanede gelınlıklı fotomu koyayayımmm bunu hıc kımse gormedııı bak sana koyuyorummm
kiz offf bu sac rengin beni benden aliyoooooooo
slm kızlar bende siizin gibi bekleyiş içerisindeyim ilk aylar kendimiz evde ugrstık olmdı sonradan doktora gitmeye karar verdimm yaklasık bir 10 aydır deniyoruz ama biliyorum ki olucak bu ay ümittliyim bakalım haftaya çarşamb adetim gelmesi lazım bakalım inşlh gelmez
slm kızlar bende siizin gibi bekleyiş içerisindeyim ilk aylar kendimiz evde ugrstık olmdı sonradan doktora gitmeye karar verdimm yaklasık bir 10 aydır deniyoruz ama biliyorum ki olucak bu ay ümittliyim bakalım haftaya çarşamb adetim gelmesi lazım bakalım inşlh gelmez
ipekim doktoruna bi sor pkolularada verildigini duymustum ben
Teşekkur edermmmmm ılhanaızımmmmmmm o senın guzellıgınnnnn bıtanemmm bıtanede gelınlıklı fotomu koyayayımmm bunu hıc kımse gormedııı bak sana koyuyorummm
ahnee nerdee yookkkk
tatlım ben kaçırdım galiba doktor hangi ilacıveriyor muş.adet düzeni ve düşük için?
olsun sen benim minikusumsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?