- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.341
hadı yaaa ne zorun bebeım yaa gorurusunnn yesene yemegını nıye kendıne ızdırap ettırıyonn
hayalcim çok sağol msj için .ayrıca sen ne kadan güzelmişsin yaww.çıtır pıtır...cips gibi yerim seni kız.rabbim nazarlardan saklasın.senin gibi güzel cim cimelerin olsun:)
Tatlım ağzına sağlık çok güzel tarif etmişsin bende yasakıma soracaktım nasıl yapacaz diye sağolasın :))
bu arada ellerinede sağlık nefis gözüküyor kurabiyelerin afiyet bal şeker olsun
yasakkkhayalimmmmmmmmm canımmmmmmmmm nasılsın görüşemedik senle hiç özledim vallah
napim merak iişte çokk ciddiyim yemedim bişeyy
buarada seni unuutm sanmaaa edamm sıra sendeee
canım ben onu kullandım adetn 16. günü başla 25. güne kadar devam et demişti drum .. hem apızdan hem fitil gibi kullanılıo, hem adeti düzene sokuo hem de düşüğe engel oluo bildğm kadaryla, şmdi adet olmak için progesteronun da yükselmesi lazmmş ya bazen, işte o nedenle dışarıdan takviyeyle yapıolarmış ama ben doktor önerisi olmadan başlamak istemedm bu dönemde bile almadım canım ???:44::44::44:
ya doktorlara danışmak lazım eğer faydalıysa neden vermyolar da sürünüyoruz böle acaba :44::44::44:
cnm mersaha dedn galiba ama bende danışacam seni dinlerim her zaman
neyse hadi barim adet olana ka atlattın .. eskiden bende tedirgin olurdum ama artk alıştk napalım mecburiyet işte
teşekür ederimmm yasakımmm
şimdi senle, hancekimle melekimle konuştukca kimle konuştuğumu görüorumm sanki karşımda gibi olusunuzz
çok mutlu olsumm beaawww
Tatlım ağzına sağlık çok güzel tarif etmişsin bende yasakıma soracaktım nasıl yapacaz diye sağolasın :))
bu arada ellerinede sağlık nefis gözüküyor kurabiyelerin afiyet bal şeker olsun
yasakkkhayalimmmmmmmmm canımmmmmmmmm nasılsın görüşemedik senle hiç özledim vallah
hadı yaa sımdı sıra banamı geldıı yaw yuk ben güzel diilimmm
yaw grevi bitir dayanamadim sana
ipekim doktoruna bi sor pkolularada verildigini duymustum bencanım ben onu kullandım adetn 16. günü başla 25. güne kadar devam et demişti drum .. hem apızdan hem fitil gibi kullanılıo, hem adeti düzene sokuo hem de düşüğe engel oluo bildğm kadaryla, şmdi adet olmak için progesteronun da yükselmesi lazmmş ya bazen, işte o nedenle dışarıdan takviyeyle yapıolarmış ama ben doktor önerisi olmadan başlamak istemedm bu dönemde bile almadım canım ???:44::44::44:
ya doktorlara danışmak lazım eğer faydalıysa neden vermyolar da sürünüyoruz böle acaba :44::44::44:
cnm mersaha dedn galiba ama bende danışacam seni dinlerim her zaman
neyse hadi barim adet olana ka atlattın .. eskiden bende tedirgin olurdum ama artk alıştk napalım mecburiyet işte
edamıda görümm hele yasakımm duu o kada durdumm aç az daha durayınnn
ni, demekk canımmm ben sizler için anlamıorumm zatiiii
inşallah benim böle geç anlamalarımm işime yarar valla napim elimde değil ben böle detaycıyım hepp böle adı adım olcak herşeyimmm
afiyet olsunn kuşummm ben grevdeyim ta yemedimm inşallahh güzeldirrrr
dikkatli :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
müşkülpesent
mükemmeliyetçi
yaptığı işin hakkını veren:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
bunlar özel nitelikler herkeste olmazz
cips gibi yerim ? buryuk neka komiksin
bakıorumm bebikk vaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?