Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sende acaba romattizmami var .buda düsüge neden oluyo .bende bu hafta onun pesine düsecem varmi bi baktiracamm.ama benim eklemlerim hic agrimaz ama yinede bi baktiracam romatizma varmi diye..yaw sen bi bunu arastirr..:26::26::26:

aaa gerçekten mi?ben kışın ağrılarımdan yataktan kalkamam eşim yardımcı oluyo.ama yazın sanki o ağrıları çeken ben değilim hiç bişey kalmıyo.benim ağrım çok olur omuz dirsek ve dizlerde.allahtan randevu aldım gidem bi bakem

alla alla sen bi iyice arastir bunu minikkusummm normal degil bu agrilar cünkü:26::26:

ılhanazımmmmmmm canımmm bu ne guzellıııkkk cokkk tatlısınnnn canımmmm

allah nazarlardan saklasınnn

esınlede cok yakısmısınızz allah aranıızı hc bozmasın ttüütü

teşekür ederimmm canımmmmm
Allahhh hiç birimizin güzel yuvasını bozlamasınn korusun inş..

sari civcivimmmmmm yaw neka tatlisin hayalimdeki gibi

esinlede cok yakismissinizz rabbim mutlulugunuzu daim etsin güzel melekler göndersinnnnn

Eki Görüntüle 647515

kıııııız napıyonuz anangiller babangiller komşungiller naasıllarr ??? akşam lokele de gelmediiin çook merak ediyom seniii ????

Eki Görüntüle 647514

cihangiiiiiirrr !!! ya bünyeminimi bana kendin verirsin ya ben zorla almasını biliriiim haaa ... kibar olmak da isterim ama o anca lokelde oluyo, napacan anamm mesleki deformosyon !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…