- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.441
canlar ben gityolmmm bi duş alaynda çıkayınnn anneme gitcemmm
akşama görüşürzzzbidenelerimmmm
dünyanın en gözelll kadınları bu topikteee haaaa
maşşallahhh maşşalllhhhh
inslalahh rabbim bizlere sifa verir buryukumm:26: sen bunu dedigim gibi iyice bi arastir olmadi doktorlari gez hangisi daha iyi ilgilenirse
inşallah hayalcimmmm ya.yaiyki sölediniz gız ben hiç duymamıştım bunu.gidince herşeyi anlatcam doktora.sadece kan değil mrfalan da isterim.sağolun yaaa iyki varsınız güz bebeklerimmm
kızçeler benmde çıkmam lazm şimdi
dualar ve topik sizlere emanet takip edin de haberleri aktarıverin yeni sayfalara
eve gidince girebilirim inşallah dünden yemeğim vardı ama çamaşırım da var
bakalım fırsat buluruz heralde geç de olsa
öpüyorum sizi beni özleyin anacııımmm :13::13: baaayyyy
göremedim yüzünüzü iyice daha yakindan yokmuydu
Anaamm amma uyumuşum herkescikler gitmişya26:
canım yaa tebrik ederim gözünaydınCanım topik arkadaşlarım;
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız...iyiki varsınız da bana her zaman destek oldunuz ümitsizliğe kapıldığımda yanımdaydınız şimdi yine dularınızı benden esirgemeyin...
çünkü bu akşam yaptığım testte ikinci çizgiyi gördüm. yani inşallah hamileyim, inşallah sağlıkla sürer bu sürecimiz. Allahtan duam inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, inşallah hayırlara vesile olsun...
Canım topik arkadaşlarım;
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız...iyiki varsınız da bana her zaman destek oldunuz ümitsizliğe kapıldığımda yanımdaydınız şimdi yine dularınızı benden esirgemeyin...
çünkü bu akşam yaptığım testte ikinci çizgiyi gördüm. yani inşallah hamileyim, inşallah sağlıkla sürer bu sürecimiz. Allahtan duam inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, inşallah hayırlara vesile olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?