Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inslalahh rabbim bizlere sifa verir buryukumm:26: sen bunu dedigim gibi iyice bi arastir olmadi doktorlari gez hangisi daha iyi ilgilenirse

inşallah hayalcimmmm ya.yaiyki sölediniz gız ben hiç duymamıştım bunu.gidince herşeyi anlatcam doktora.sadece kan değil mrfalan da isterim.sağolun yaaa iyki varsınız güz bebeklerimmm

inşallah hayalcimmmm ya.yaiyki sölediniz gız ben hiç duymamıştım bunu.gidince herşeyi anlatcam doktora.sadece kan değil mrfalan da isterim.sağolun yaaa iyki varsınız güz bebeklerimmm

minikkusum vala hep birbirimizden biseyler ögreniyoz...

aslinda kk cok faydali iyiki sizde varsinizz burda toplandik iste insalalh hepimizin bebisleri olacak rabbim dualarimizda kabul eder insalahhh

kızçeler benmde çıkmam lazm şimdi
dualar ve topik sizlere emanet takip edin de haberleri aktarıverin yeni sayfalara
eve gidince girebilirim inşallah dünden yemeğim vardı ama çamaşırım da var
bakalım fırsat buluruz heralde geç de olsa
öpüyorum sizi beni özleyin anacııımmm :13::13: baaayyyy

hoscakal ipekimmmbende arkandayimm kiscelerimm aksam gelin yine görüselimmmmm simdik müsadenizle

Son düzenleme:
Varya size ole bi kusecem ki ben yokken nie koyuyonuz foto aglicam ama telden o smilei yapamiyom (

Canım topik arkadaşlarım;

hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız...iyiki varsınız da bana her zaman destek oldunuz ümitsizliğe kapıldığımda yanımdaydınız şimdi yine dularınızı benden esirgemeyin...

çünkü bu akşam yaptığım testte ikinci çizgiyi gördüm. yani inşallah hamileyim, inşallah sağlıkla sürer bu sürecimiz. Allahtan duam inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, inşallah hayırlara vesile olsun...

iyi akşamlar kızlar ben geldim
oku oku bitiremedim yaw yazdıklarınızı :126: o ne çene öyle okurken şaşı:111: olacaktım yaw

canım yaa tebrik ederim gözünaydın

topikte ilk ben duydum galiba bu haberi darısı başımıza inş
... allah kucağına almayı nasip etsin ....
işte bu habere halay çekilir deme ama

hayırlı olsun
kızzz ayağını sürü de arkandan biz gelelim :)

arkadaşlar adetim 3 gün geçince kan testi yaptırdım ve 92 çıktı; ama vajinal muayeneden sonra kahverengi çamur gibi akıntım başladı. bu ne şimdi ya sevinemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…