- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.461
Canım topik arkadaşlarım;
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız...iyiki varsınız da bana her zaman destek oldunuz ümitsizliğe kapıldığımda yanımdaydınız şimdi yine dularınızı benden esirgemeyin...
çünkü bu akşam yaptığım testte ikinci çizgiyi gördüm. yani inşallah hamileyim, inşallah sağlıkla sürer bu sürecimiz. Allahtan duam inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, inşallah hayırlara vesile olsun...
Canım topik arkadaşlarım;
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız...iyiki varsınız da bana her zaman destek oldunuz ümitsizliğe kapıldığımda yanımdaydınız şimdi yine dularınızı benden esirgemeyin...
çünkü bu akşam yaptığım testte ikinci çizgiyi gördüm. yani inşallah hamileyim, inşallah sağlıkla sürer bu sürecimiz. Allahtan duam inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, inşallah hayırlara vesile olsun...
canım okunacaklar bunlar[TABLE="class: Grid, width: 400"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
41 Yasın[/TD]
[TD]
41 Meryem[/TD]
[TD] Sonuc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Pureıpek
[/TD]
[TD]
1[/TD]
[TD]
1[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Ilhanazz
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yasakhayal
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Melek81
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Zikzak
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Karabiberim
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Zeynepnur
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Kikirikli
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] TugceMavi
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Loori
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Nuarin
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Ruyabuse
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mersah 22
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Miamorem
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Buryuk
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Ababy
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Berray
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Canomm
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hançek
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Zuhalzerrin
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Karamel
[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD]
2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Toplam
[/TD]
[TD]
41[/TD]
[TD]
41[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
dua işi ne olduuuuuuu
Naber meleem nasilsin.iyi akşamlar kızlar ben geldim
oku oku bitiremedim yaw yazdıklarınızı :126: o ne çene öyle okurken şaşı:111: olacaktım yaw
arkadaşlar adetim 3 gün geçince kan testi yaptırdım ve 92 çıktı; ama vajinal muayeneden sonra kahverengi çamur gibi akıntım başladı. bu ne şimdi ya sevinemedim bile
ben burdayken okuyacaklar belliydi ama okadar sayfa atlamışki okuyamadım bişeymi olmuştu :44:
ben okudum bitirdim
ya ben okuldaydım haber alamadım da ondan sordum.... 2 yasin 2 meryem suresi düşmüş bana ne güzelllllllllllllllllllll
ya ben okuldaydım haber alamadım da ondan sordum.... 2 yasin 2 meryem suresi düşmüş bana ne güzelllllllllllllllllllll
Naber meleem nasilsin.
Yanlis bilgi vermek istemem ama kirmizi kan tehlikeli kahve olan gecmis kanama oluyomus olabilir diyolar
canım yaa tebrik ederim gözünaydın
topikte ilk ben duydum galiba bu haberi darısı başımıza inş
... allah kucağına almayı nasip etsin....
işte bu habere halay çekilir deme ama
inşallah canım inşallah benim dualarım buradaki arkadaşlarımla birlikte, siz de bana dua edin nolur... ilk kez yaşıyorum böyle bir şey Allah bozmasın...hayırlı olsun
kızzz ayağını sürü de arkandan biz gelelim :)
hayırlı olsun cnm öyle güzel bir haber ki bu ağlattın beni
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...
Anaaaammmm azim acik kaldi canim kendim gibi sevindim valla. bole konusup bisiler paylasip ogrenince ne bileyim kardes gibi oluyon galiba. cok cok cok sevindim allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin bize de nasip etsin rabbim dua et canim.
Naber meleem nasilsin.
çok sağol moral oldu yine de umarım dediğin gibidir
çok sağ ol kuzum inşallah herşey yolundadır inşallah test beni yanıltmamıştır... ağladım güldüm garip bi ruh hali oldu bende şükür namazı kıldım hemen ve ardından hepiniz için dua ettim inan ilk aklıma sizler geldiniz... Allah nasip etsin inşallah herkese inşallah bana da sağlıkla devam etmesini nasip etsin....
inşallah canım inşallah benim dualarım buradaki arkadaşlarımla birlikte, siz de bana dua edin nolur... ilk kez yaşıyorum böyle bir şey Allah bozmasın...
Darısı başına olsun canım benim inşallah tez vakitte buradaki herkes gönlünün dileğine kavuşsun, dua ediyorum öğrendiğimden beri...
amin canım arkadaşım benim amin, ben biraz aceleci davrandım sanırsam aslında bir kan testi yaptıraydım daha iyi olurdu ama dayanamadım... benim dualarım hep sizinle, sizde dua edin emi? hepimizin güzel haberlerini paylaşmayı nasip etsin Allah
Hosgeldin tugcem kizlar bide yapilacaklar yazmislar tilavet secdesi falan varmis
İns canim el versin bize pazartesimiyiyim örtmenim yaww sen nassınhamiş haberi aldım çook mutlu oldum inş darısı bize biz bu hamilelere az sürtünelimde bizede bulaişsın hamilelelik
çok sağ ol kuzum inşallah herşey yolundadır inşallah test beni yanıltmamıştır... ağladım güldüm garip bi ruh hali oldu bende şükür namazı kıldım hemen ve ardından hepiniz için dua ettim inan ilk aklıma sizler geldiniz... Allah nasip etsin inşallah herkese inşallah bana da sağlıkla devam etmesini nasip etsin....
inşallah canım inşallah benim dualarım buradaki arkadaşlarımla birlikte, siz de bana dua edin nolur... ilk kez yaşıyorum böyle bir şey Allah bozmasın...
Darısı başına olsun canım benim inşallah tez vakitte buradaki herkes gönlünün dileğine kavuşsun, dua ediyorum öğrendiğimden beri...
amin canım arkadaşım benim amin, ben biraz aceleci davrandım sanırsam aslında bir kan testi yaptıraydım daha iyi olurdu ama dayanamadım... benim dualarım hep sizinle, sizde dua edin emi? hepimizin güzel haberlerini paylaşmayı nasip etsin Allah
kızlar kuranda kimi surelerede secde ayeti geçer bunlardan biride meryem suresi kuranı okuyan kişi ve secde ayetini duyan kişilere bu ayetin secdesini yapması vacibtir zorunludur yani....tilavet secdesini adına okunan kişi yapmıyormuydu :44:
neyse yanlış biliyormuşum demekki onuda yapalım eksik olmasın yatsıyı kıldıktan sonra yaparım allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?