Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlı olsun cnm öyle güzel bir haber ki bu ağlattın beni
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...

Anaaaammmm azim acik kaldi canim kendim gibi sevindim valla. bole konusup bisiler paylasip ogrenince ne bileyim kardes gibi oluyon galiba. cok cok cok sevindim allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin bize de nasip etsin rabbim dua et canim.

[
canım okunacaklar bunlar

iyi akşamlar kızlar ben geldim
oku oku bitiremedim yaw yazdıklarınızı :126: o ne çene öyle okurken şaşı:111: olacaktım yaw
Naber meleem nasilsin.
arkadaşlar adetim 3 gün geçince kan testi yaptırdım ve 92 çıktı; ama vajinal muayeneden sonra kahverengi çamur gibi akıntım başladı. bu ne şimdi ya sevinemedim bile

Yanlis bilgi vermek istemem ama kirmizi kan tehlikeli kahve olan gecmis kanama oluyomus olabilir diyolar

canım yaa tebrik ederim gözünaydın

topikte ilk ben duydum galiba bu haberi darısı başımıza inş
... allah kucağına almayı nasip etsin ....
işte bu habere halay çekilir deme ama

çok sağ ol kuzum inşallah herşey yolundadır inşallah test beni yanıltmamıştır... ağladım güldüm garip bi ruh hali oldu bende şükür namazı kıldım hemen ve ardından hepiniz için dua ettim inan ilk aklıma sizler geldiniz... Allah nasip etsin inşallah herkese inşallah bana da sağlıkla devam etmesini nasip etsin....

hayırlı olsun
kızzz ayağını sürü de arkandan biz gelelim :)
inşallah canım inşallah benim dualarım buradaki arkadaşlarımla birlikte, siz de bana dua edin nolur... ilk kez yaşıyorum böyle bir şey Allah bozmasın...

hayırlı olsun cnm öyle güzel bir haber ki bu ağlattın beni
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...

Darısı başına olsun canım benim inşallah tez vakitte buradaki herkes gönlünün dileğine kavuşsun, dua ediyorum öğrendiğimden beri...

Anaaaammmm azim acik kaldi canim kendim gibi sevindim valla. bole konusup bisiler paylasip ogrenince ne bileyim kardes gibi oluyon galiba. cok cok cok sevindim allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin bize de nasip etsin rabbim dua et canim.

amin canım arkadaşım benim amin, ben biraz aceleci davrandım sanırsam aslında bir kan testi yaptıraydım daha iyi olurdu ama dayanamadım... benim dualarım hep sizinle, sizde dua edin emi? hepimizin güzel haberlerini paylaşmayı nasip etsin Allah

inş canım bizde yaşarız bir gün bu duyguyu

iyiyim örtmenim yaww sen nassın hamiş haberi aldım çook mutlu oldum inş darısı bize biz bu hamilelere az sürtünelimde bizede bulaişsın hamilelelik
İns canim el versin bize pazartesim

Yaa sabah konustuk kasik agrim cok umutsuzum diyodun. resmen azim acik kaldi supriz budur iste.ins rabbim bize de nasip eder.

tilavet secdesini adına okunan kişi yapmıyormuydu :44:
neyse yanlış biliyormuşum demekki onuda yapalım eksik olmasın yatsıyı kıldıktan sonra yaparım allah izin verirse
kızlar kuranda kimi surelerede secde ayeti geçer bunlardan biride meryem suresi kuranı okuyan kişi ve secde ayetini duyan kişilere bu ayetin secdesini yapması vacibtir zorunludur yani....
meryem surelerini okuyup bitirdikten sonra secdelerini de unutmayın:26:

canımmmmm ayyy yazını normal bi, yazı gibi okudum sonunda ağzım kulaklarımdaydı.bize umut oldun canımmm.çok sevindimrabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..dualarımız seninle

pazartesim bende şimdik senin için girdim inan meraktan öldüm dualarımdaydın tümgün inan sayfaları okumadımmm heyecandann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…