Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

arkadaşlar adetim 3 gün geçince kan testi yaptırdım ve 92 çıktı; ama vajinal muayeneden sonra kahverengi çamur gibi akıntım başladı. bu ne şimdi ya sevinemedim bile

hayırlısı olsun tatlım.canım dikkat et kendine ve dinlen.eğer bu kan rengine dönerse hemen doktoruna git.benim de öyle olnmuştu ama benimö bebem tutunamadı.ama böyle olup hamileliği normal devam eden çok arkadşımız var.

kuzucum fotografını koysana testin yaaaa 49:

ayy pazartesi sevmezimmm bak bide psikolojim bozuldu fln diyodun demekki hamilelikten di bu dalgalanmalar sende coook sevindim rabbim kucagina almayida nasip eder insallah

pazartesim bende şimdik senin için girdim inan meraktan öldüm dualarımdaydın tümgün inan sayfaları okumadımmm heyecandann

yaw pazartesi günlerini sevin artikinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::115::115::115::115::115::111::111::111:

yasakhayalimmm evime geldim esim geldi ama ise gitti goremedim sadece bavul geldi

siz napiyosunuzz pazartesim hamileymis cok sevindim darisi sizlerin basina

hosgeldin loorim yaw niye agliyon gitsin isine napacan sen malzemeden haber ver ne getirmisssssssss

ayy yazıyı görür görmez damladım hemennnn cok sevindimmm yaaa inşallah hamilesin insallahhhhh

hosgeldin loorim yaw niye agliyon gitsin isine napacan sen malzemeden haber ver ne getirmisssssssss

ozledim kocisi off neler gelmemis ki annammm sagolsunn ilk annem yaptiklarindan basliyim

Nohut pisirmis,su boregi,browni,kurabiye,zeytinyagli dolma bir ton gelmek isteyen gelsin kizlar bize caya

esimde hamile tshirtleri varya onunde bebek var onlardan almis iki tane 1 tane jeans almis bi tane tayt almis yine bi tane canvas almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…