- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.481
arkadaşlar adetim 3 gün geçince kan testi yaptırdım ve 92 çıktı; ama vajinal muayeneden sonra kahverengi çamur gibi akıntım başladı. bu ne şimdi ya sevinemedim bile
Canım topik arkadaşlarım;
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız...iyiki varsınız da bana her zaman destek oldunuz ümitsizliğe kapıldığımda yanımdaydınız şimdi yine dularınızı benden esirgemeyin...
çünkü bu akşam yaptığım testte ikinci çizgiyi gördüm. yani inşallah hamileyim, inşallah sağlıkla sürer bu sürecimiz. Allahtan duam inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, inşallah hayırlara vesile olsun...
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız...iyiki varsınız da bana her zaman destek oldunuz ümitsizliğe kapıldığımda yanımdaydınız şimdi yine dularınızı benden esirgemeyin...
çünkü bu akşam yaptığım testte ikinci çizgiyi gördüm. yani inşallah hamileyim, inşallah sağlıkla sürer bu sürecimiz. Allahtan duam inşallah hepimizin gönlüne göre olsun, inşallah hayırlara vesile olsun...
pazartesim bende şimdik senin için girdim inan meraktan öldüm dualarımdaydın tümgün inan sayfaları okumadımmm heyecandann
Yasagim nuarinim loorim naber
çıtır cipsin nörüyon falan yazınca kendimi kayseride sandım.çok kullanırlar nörüyon lafını.eşim kayserili:)
Yasagim nuarinim loorim naber
yasakhayalimmm evime geldim esim geldi ama ise gitti goremedimsadece bavul geldi
siz napiyosunuzz pazartesim hamileymis cok sevindimdarisi sizlerin basina
yaw minikkusumm bende angaraliyim ha angara ha gayseri ikiside ayni hemserimmis herifinnn
Iyidir mersahim senden naber napiyosunn
kuzucum sen ankaralımısın wiiii bendeee ankaralıyımmm
canımsın bitanem teşekkürler valla buğün pazartesime çok sevindim inşallah sizde peşinden gelirsiniz hemencecik dualarım sizlerle
kuzucum sen ankaralımısın wiiii bendeee ankaralıyımmm
hosgeldin loorim yaw niye agliyon gitsin isinenapacan sen malzemeden haber ver ne getirmisssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?