- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.501
yaw minikkusumm bende angaraliyim ha angara ha gayseri ikiside ayni hemserimmis herifinnn
ayy yazıyı görür görmez damladım hemennnn cok sevindimmm yaaa inşallah hamilesin insallahhhhh
Loorim bak topiginize ugur getiriyim dedin geldin. pazartesim hamis. sira bize de gelir mi acep
inşallah kuzucum inşallah böyle haberler almak süper topige kan geliyor sankii birden canlanıveriyorinşallaaahhh inşallah tüm arkadaşlar teker teker sıra sıra hamilelik haberlerini buradan versin hepimiz hepbirlikte sevinelim...
he valla ankaranın baglaarıAngaranin baglari.......
canimsinn yaaagelicek hayatim sira sizede gelicek tabiki hepinizi gorucem hamis insallah
ozledim kocisioff neler gelmemis ki annammm sagolsunn ilk annem yaptiklarindan basliyim
Nohut pisirmis,su boregi,browni,kurabiye,zeytinyagli dolma bir ton gelmek isteyen gelsin kizlar bize caya
esimde hamile tshirtleri varya onunde bebek var onlardan almis iki tane 1 tane jeans almis bi tane tayt almis yine bi tane canvas almis
Loorim ben senin izinden gidiyom sogan yapiyom yarin son gun ..yasagim muayene de etti bakalim bu ay umitsizdim ama pazartesimden sonra umutlandim.
Loorim ben senin izinden gidiyom sogan yapiyom yarin son gun ..yasagim muayene de etti bakalim bu ay umitsizdim ama pazartesimden sonra umutlandim.
inşallah kuzucum inşallah böyle haberler almak süper topige kan geliyor sankii birden canlanıveriyor
he valla ankaranın baglaarı
örtmenimm kiz bu topikte umutsuz olmak yokkk
umutsuz olmak yok mersahımmmmm olacak olacak göreceksin yeterki sabırla bekleyelim
gelir aksam herifin yaw dur geliyom alla alla
loorim canvas ne kiz bi onu anlayamadimmmmmmm
ben de diyom bu gıza kanım fazla fokurdadı acep neden?benim herife de kanım fokurdadıydı böle.meğer hemşerimişik
hadi insallah mersahimm cok iyi sogan kuru batin ne zaman peki
canvas pantolonlar oluyo ya jeans olmayan onlar iste bilmem anlatabildim mi :44:
iyi akşamlar kızlar ben geldiimmmm :92::92::92::92:
sabah laptopu eşim işyerine götürdü akşama kadar sizi merak ettim durdumee anlatın bakalım naptınız ben yokken yeni haberler varmı bakalım
iyi akşamlar kızlar ben geldiimmmm :92::92::92::92:
sabah laptopu eşim işyerine götürdü akşama kadar sizi merak ettim durdumee anlatın bakalım naptınız ben yokken yeni haberler varmı bakalım
Gecen ay duzen kacti 12- 22 arasi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?