- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.021
Yok canım. Is mi vericen banaOyle olsun bakalim . . Arbi kizcem isin yuk dimi
Yok canım. Is mi vericen bana
Ben tabletten giriyorum canım bazen bildirim geç geliyorYok canm gec cevb veriyorsun da diger arkadaşlarınla konuşuyon sandiydim ondan sordum
Ben tabletten giriyorum canım bazen bildirim geç geliyor
Tamam canım burdayim benAnladim canm bi 5 fk musade eymeni bi uyutum tatlm
Harbiii birsey soremmiTamam canım burdayim ben
Sor canimHarbiii birsey soremmi
Ayy kiz uyandi ona baktim ne diycem.9.gun bugun,yumurta aki kivaminda ama beyaz icindede kilcaz dama gibi kan olan akintim.var ama taze kan diil,neyse bek.ve kasiktada sabahtan beri agrim var catlama icin erken degilmiNoldu kız vaz mi geçtin sormaktan
Canım çatlama günü sabit değildir ki,kişiye göre degisiyor. Belki senin yumurtlaman erken oluyor. Bende hiç öyle kan olmadı ama. Başka birseyde alabilir. Sancin artar ya da akintin devam ederse bi jinekologa görün tatlım ne olur ne olmazAyy kiz uyandi ona baktim ne diycem.9.gun bugun,yumurta aki kivaminda ama beyaz icindede kilcaz dama gibi kan olan akintim.var ama taze kan diil,neyse bek.ve kasiktada sabahtan beri agrim var catlama icin erken degilmi
Ayy kiz uyandi ona baktim ne diycem.9.gun bugun,yumurta aki kivaminda ama beyaz icindede kilcaz dama gibi kan olan akintim.var ama taze kan diil,neyse bek.ve kasiktada sabahtan beri agrim var catlama icin erken degilmi
Holigan miiiiSoyle holigan kizcem
Persembe gidicem zaten once agda sonra doktorBncede bi gorun cnm yeenide düşük yaptnvzaten
Holigan miiiiniye öyle dedin kiizzz
Persembe gidicem zaten once agda sonra doktor
Yok bilmiyorumPon ponlarin vaaa ondan
Bu ponponla alakali bizim mecaramiz va biliyin mive bil bakalim altinda kim kim va
Kötü birşey değildir umarimPersembe gidicem zaten once agda sonra doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?