- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.061
yok artık ınanmam yasak hayalim erkek olamazBiberyammm sormaa kiscem yasakhayal kizcemiz irkekmis
meraba canım ben eskııyım topikte fazla gıremıyorum kacırıyom hep benım topiğe katılmam daolaylı olmustu erkek sandılar falan kendimi anlatana kadar ne cektim ya hayalim bılir beni hahah ne günlerdı
Cok tatlı oglusjn var yerim ben onu yerim alın yazısı kaderi güzel olsun inşallah hayırlı bir evlat olsun büyüyünceoğlum yavrum kızlar bakın bız 9 aylik olduk hamil ve oğlu ender yiğit
Hoş buldum canimmharbi kız hosgelldın dıcem ama sen geleli olmustur baya bn eskıyım burda ama gıremıyorum cok ozledım hayalimi hıcranımı melegımı vee topiği
amın canım tesekür ederim allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsınAllah bağışladık hamili
Cok tatlı oglusjn var yerim ben onu yerim alın yazısı kaderi güzel olsun inşallah hayırlı bir evlat olsun büyüyünce
yok artık ınanmam yasak hayalim erkek olamaz
saol canım ıyım oğlusumda iyi sızler nasılsınız
Abbooowwwwerif seni kıtır kıtır kessede hakli elin erifine niye numarani veriyosun
Oyy kiyamaaaammmErif oldunu bilsem verirmiydim hic arbim
amın canım tesekür ederim allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsın
Oyy kiyamaaaammm
harbi kız hosgelldın dıcem ama sen geleli olmustur baya bn eskıyım burda ama gıremıyorum cok ozledım hayalimi hıcranımı melegımı vee topiği
Durum vahim desene Kedndinide hic savunmuo halen .uhuhuhuhuhu
Bu ne kiz
Aynemanlamadim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?