- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.041
Yok bilmiyorumvaktin varsa anlatır misin
Merakla bekliyorumAnlatirim anlatmam mi hic
napıp durunuz konusup duruvermişiniz ben yokken ama ben gelip durum sız kaçıp durusunuzBurnu tikaliah bu erif dışardan eve getiriyor astaligi
Korktum vallahi umarim degildirKötü birşey değildir umarim
Korkma tatlım usuttuysen iltihap olabilirKorktum vallahi umarim degildir
Nerelerdesin izmirlim !! Bebisin nasıl ?napıp durunuz konusup duruvermişiniz ben yokken ama ben gelip durum sız kaçıp durusunuz
HahahahahahahahahSimcik arbi kiscem bir gun bizimMELEKiim kiscemiz cok masumane şekilde şarkı söyleyip bize seslenrkene ve bi yandanda elinde bunlar varkene
Y yasakhayal kiscemiz gelip demez mi melek kiscemize totonu yiyim dihepimiz zonk kaldiydik
Yani yasakimda irkek olabulu bugun bide ben gercek irkem didi her sakanin altinda bi gercek yatar
Oyyy maşallah yaaa çok tatliiioğlum yavrum kızlar bakın bız 9 aylik olduk hamil ve oğlu ender yiğit
oğlum yavrum kızlar bakın bız 9 aylik olduk hamil ve oğlu ender yiğit
saol canım ıyım oğlusumda iyi sızler nasılsınızNerelerdesin izmirlim !! Bebisin nasıl ?
Simdi birinci soru erkek mi varmis...haysiyetsiz şey ikincisi cok iltihap fln sanmiyorum da bir haller var dur bakalim persembe anlarixHahahahahahahahahresmen kahkaha attim yaaa kişi kendinden bilir işi,demek o yüzden bana iftira atti
meraba canım ben eskııyım topikte fazla gıremıyorum kacırıyom hep benım topiğe katılmam daolaylı olmustu erkek sandılar falan kendimi anlatana kadar ne cektim ya hayalim bılir beni hahah ne günlerdıHoşgeldin hamil Kiscem ben karabiber20 brlki tanirsin ama ben cikaramadim seni mas pasamiz yigitimiz kocaman olmuş . Yasaka geldini söyledim emir uyuduysa gelir tatlim
Yok kız erkek falan. Sabah kızlar ben yokkan EnHarbiKiz erkekmis diye beni cekistirmisler arkamdanSimdi birinci soru erkek mi varmis...haysiyetsiz şey ikincisi cok iltihap fln sanmiyorum da bir haller var dur bakalim persembe anlarix
Hahahahahahahahahresmen kahkaha attim yaaa kişi kendinden bilir işi,demek o yüzden bana iftira atti
AbbooowwwwOlabulu bak ben suphelenmeye basladim bu kisceden elee bi tel numaramda va hadi erifim varkene sapiklik yaparsa vala erifim beni keserrr abowww
Simdi birinci soru erkek mi varmis...haysiyetsiz şey ikincisi cok iltihap fln sanmiyorum da bir haller var dur bakalim persembe anlarix
harbi kız hosgelldın dıcem ama sen geleli olmustur baya bn eskıyım burda ama gıremıyorum cok ozledım hayalimi hıcranımı melegımı vee topiğiOyyy maşallah yaaa çok tatliiiRabbim nazarlardan saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?