Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Simcik arbi kiscem bir gun bizim MELEKiim kiscemiz cok masumane şekilde şarkı söyleyip bize seslenrkene ve bi yandanda elinde bunlar varkene
Y yasakhayal kiscemiz gelip demez mi melek kiscemize totonu yiyim di hepimiz zonk kaldiydik

Yani yasakimda irkek olabulu bugun bide ben gercek irkem didi her sakanin altinda bi gercek yatar

Hahahahahahahahah resmen kahkaha attim yaaa kişi kendinden bilir işi,demek o yüzden bana iftira atti

Hoşgeldin hamil Kiscem ben karabiber20 brlki tanirsin ama ben cikaramadim seni mas pasamiz yigitimiz kocaman olmuş . Yasaka geldini söyledim emir uyuduysa gelir tatlim
meraba canım ben eskııyım topikte fazla gıremıyorum kacırıyom hep benım topiğe katılmam daolaylı olmustu erkek sandılar falan kendimi anlatana kadar ne cektim ya hayalim bılir beni hahah ne günlerdı

Simdi birinci soru erkek mi varmis...haysiyetsiz şey ikincisi cok iltihap fln sanmiyorum da bir haller var dur bakalim persembe anlarix
Yok kız erkek falan. Sabah kızlar ben yokkan EnHarbiKiz erkekmis diye beni cekistirmisler arkamdan hadi bakalim yaz mutlaka doktordan gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…