- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.201
alintilara bakın hele
yaw kislar Ponpon kıslı smile kullanmayın yine yanlışlıkla dilim sürter popo ne derim yine ayıp.olar kesin irkekim ben bile inanirim
HahahahhahahaYaw geçen günde Şubat anneleri topıgınde ki kızlara kuşlar napıyonuz yazmisim.tabi düzeltemedim 30 dk lik süre dolunca farkettim
Hoşgeldin harbicanSelaaammm ben geldimmmm
Saolsun rosem suwram olaya bulasmamis
Napsin canı yandı gündüzkü olaydan yoğurdu üfleyerek yiyo
Selaaammm ben geldimmmm
Hoşgeldin harbicanyaw yapmayın şu ponponlu kızdan kendimi kaybediyom onu gorunce yanlış kelime sarfediyom
Rosem karışıklıkta sormadım ne tahlili yaptiriyonYok kışçem bulaşmadım ilgilenmedim açıkçası hamilimele görüştüm sonra yattım !!
Hoş geldin canım tahlil sonuçlarıma bakıyordum da ! Ondan yoktum.
Az daha kiloya dikkat edip zayıflamaya karar vermeseydim kolesterol ve kalp ve şeker hastası olmam yakınmış bu yaşta hep Sınırda bunlarŞuwram rosem
Hoşbuldum suwram.yaw şükür öğlen leri geliyon artıkSen de hoş gldin canım !!
Allah korusunAz daha kiloya dikkat edip zayıflamaya karar vermeseydim kolesterol ve kalp ve şeker hastası olmam yakınmış bu yaşta hep Sınırda bunlar
Rosem karışıklıkta sormadım ne tahlili yaptiriyon
Iyi yapıyorsun canım !! Oğlandan fırsat bulabiliyorsun iyi canımHoşbuldum suwram.yaw şükür öğlen leri geliyon artık
Anladım rosem.bi sorun yok demiDiyetisyenin istediği tahliller vardı şeker kolesterol ürik asit Hemogram filan ünsülin direnci v.s canım
Allah korusun
Rosem ben 1.69 boy 74 kilo çokmu kilom sence
Sana demiştim rosem.öğlen leri geliyorsun seviniyom diyeIyi yapıyorsun canım !! Oğlandan fırsat bulabiliyorsun iyi canım
Vallahi henüz doktora götürmedim canım yarın götürecem ama Anladığım kadarıyla ben söyledim bakalım yarın o neder bilmiyorum yine haber veririm yarın bügeldiğğmdeAnladım rosem.bi sorun yok demi
Demi bende senin gibi dusunuyom 5 kilo gitmeliYok tatlım normalin üstünde sadece bir 5 kilo versen yeter vermek istesen eğer
Tamam bizede yaz ne dedi doktor diyeVallahi henüz doktora götürmedim canım yarın götürecem ama Anladığım kadarıyla ben söyledim bakalım yarın o neder bilmiyorum yine haber veririm yarın bügeldiğğmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?