- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.241
Canim sende pcos vardı dimiÖnemli değil canım çok etkilendim sizle paylaşmak istedim !!
Tartı almadım eve canım haftada bir zaten gidicem diyetisyene moralim bozulmasın motıvasyonum düşmesin diye almıyorum alsam alırım 95 din gittiğimde ayın birinde görümcemin tartıldım bir kilo vermiştim
Canim sende pcos vardı dimi
Bende de pcos varEvet canım pkos var bende hemde alası !!!
Bende de pcos var
Ay evet sülük gibi yapistimi birakmiyoKör olsun bu pkos Başımızın belası !! Aldırma gıbı bır durum olsa aldırırsın şimdiye ama silmiyorlar sadece yumurtalıkla delik açıyorlar 7 8 tane
SOĞAN kürü denedin mi hiç ben denedim ama sadece iltihabı Attı başka bir b... A yaramadı !! Cok ümitlenmiştim ama olmadıAy evet sülük gibi yapistimi birakmiyo
Bende de canm. Sadece kilolu değilim. Istahim çok az olduğu için. Aslında aldimda kilo eskiden çok zayiftim aldigim kilo çok gelmediZor vallahi pkosluyu pkoslunun halinden anlar canım bende Butun belirtiler var !!!
Aynen bende de hiç bi ise yaramadiSOĞAN kürü denedin mi hiç ben denedim ama sadece iltihabı Attı başka bir b... A yaramadı !! Cok ümitlenmiştim ama olmadı
Bende de canm. Sadece kilolu değilim. Istahim çok az olduğu için. Aslında aldimda kilo eskiden çok zayiftim aldigim kilo çok gelmedi
Aynen bende de hiç bi ise yaramadidenedim kaç defa
Bu sene bende 10 kilo bi anda aldim ne olduğumu şaştım. Hemen diyet yaptım spor yaptım verdim.Kilona dikkat et inanki ne ara aldığını anlamıyorsun bile bir bakmışsın dua gibi olmuşsun Şekil a da olduğu gibi çok dikkat et fazlalığın varsa vermeye çalış !!
Öyle valla Rabbim çabalarımızı boşa cikarmasinOlmayınca olmuyor işte yapılacak bişi yok işimiz Rabb'ime kalmış hepimizin yRdımcısı oldun canım
eYok acımadı kollarımı elleme ama iğnelerden dolayı ,ok acıyı kışçem
He biliyomEvet seni yoldan cikarmaya çalışıyorm
AminÖyle valla Rabbim çabalarımızı boşa cikarmasin
Uyuyo rose teyzesiEvet canım öyle ! Daha yürüyüşümü yapmadım birazdan Yaparım !!!
Emir ne tapıyor tatlışım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?