- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.221
Sana demiştim rosem.öğlen leri geliyorsun seviniyom diye
Oda göbüştedir biraz doğumdan dolayı başka yerinde olduğunu sanmıyorum banadoktor 40 kilo vermen gerek diyor benim yerimde olsan ne yapardın ben Kafayı yicem nasıl verecek o kadar kiloyu diye canım çok sıkılıyorDemi bende senin gibi dusunuyom 5 kilo gitmeli
Hoş buldum canim,nasil çıktı tahlil sonuçların?Yok kışçem bulaşmadım ilgilenmedim açıkçası hamilimele görüştüm sonra yattım !!
Hoş geldin canım tahlil sonuçlarıma bakıyordum da ! Ondan yoktum.
Tamam bizede yaz ne dedi doktor diye
Hoş buldummHoşgeldin harbicanyaw yapmayın şu ponponlu kızdan kendimi kaybediyom onu gorunce yanlış kelime sarfediyom
Canım Perşembe de çıkacak yarında tok karnına şekere bakılacak bügünde iki ayrı hastanede yaptırdım kollarım delik deşik ikisinde bana göre normal hepsi şuan biraz daha kilo alsam kontrol kalp şeker olacakmışHoş buldum canim,nasil çıktı tahlil sonuçların?
Hiç tartilmadinmi evdeTamam canım yarın geldiğimde haber veririm yazarım bakalımakaç kilo verdim iki haftada ay çok tırsıyorum
SülememHoş buldummniyeki
Temiz çıkar inşallah canımCanım Perşembe de çıkacak yarında tok karnına şekere bakılacak bügünde iki ayrı hastanede yaptırdım kollarım delik deşik ikisinde bana göre normal hepsi şuan biraz daha kilo alsam kontrol kalp şeker olacakmış
Cımcıme durtmeme niye cevap vermin sen beni sevmiymisin ?
Suwram dün o koyduğun bebeği gördümde yazamadım
Hiç tartilmadinmi evdemerak ettim bende
Amaninmnn rosemmmm görmedim vala seni sevmez olurmuyum hic btanemmm muahhh durttum bende seni acimadi dimi bi yerin
Bak yapıyo halen ağzımdan laf kaçırmami bekliyon demiBiliyom ki ben
Bak yapıyo halen ağzımdan laf kaçırmami bekliyon demihe gördüm cimcime anlatmış erbirseyi
Iy etmissin boşver diyetisyende tartilirsinÖnemli değil canım çok etkilendim sizle paylaşmak istedim !!
Tartı almadım eve canım haftada bir zaten gidicem diyetisyene moralim bozulmasın motıvasyonum düşmesin diye almıyorum alsam alırım 95 din gittiğimde ayın birinde görümcemin tartıldım bir kilo vermiştim
Evet seni yoldan cikarmaya çalışıyormBak yapıyo halen ağzımdan laf kaçırmami bekliyon demihe gördüm cimcime anlatmış erbirseyi
Iy etmissin boşver diyetisyende tartilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?