- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.401
Teşekkür ederim tamam tamam anlatayımÇok açıklayıcı oldu maşallah,tebrik ediyorum
Ayy teşekkür ederim açıklamaniz için. Inşallah tedavi sonuç verir bir an evvel yolunu gözlediğiniz bebeginize kavusursunuz..Teşekkür ederim tamam tamam anlatayım
Ben konyadan katılıyorum yarışmaya adım Ayşe 28 yaşındayım 9 yıllkıda evliyim bebeğim yok tüp bebek aşamasındayım hatta 3 gündür lucrin vurunuyoruz adet olduktan sonrada tam anlamı ile başlayacağız tedaviye ankaraya gidiyoruz konyada doktorlar bakmıyor bana
Hipotiroidim var pkom var çok şükür bu sorunlarım eşimde hiç bir sıkıntı yok rabbime şükür
İşte böyle evet sizide ben tanıyayım bir zahmet
Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallahAyy teşekkür ederim açıklamaniz için. Inşallah tedavi sonuç verir bir an evvel yolunu gözlediğiniz bebeginize kavusursunuz..
Bende 26 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyim. Pkom var,yumurta tembelligi,tuplerden biri tıkalı. 3 defa klomen denedik bi ise yaramadı. Bu ay treni kaçırdım. Adetin 3. Günü gitmem gerekiyordu,yılbaşı tatiline denk geldi..
Aminnn amiiinnn inşallah canımAmin inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Hadi bakalım bu ay olmassa öbür ay olur inşallah her şeyde vardır bi hayır belki böylesi daha hayırlıdır...
İnşalllah inşalllahh...Aminnn amiiinnn inşallah canımbir kaç gün önce bir arkadaş ruyasinda benim hamile olduğumu,doğum yaptığımı görmüş. Bebek için ugrastigimi bilmiyor. Ay nasıl mutlu oldum,belki de bu ay hamile kalırım
Ne zamandır gelmiyordunuz sanırım forumaİnşalllah inşalllahh...
Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Hadi bakalım bu ay olmassa öbür ay olu
r inşallah her şeyde vardır bi hayır belki böylesi daha hayırlıdır...
Yok kuzum niye alınalimkismiyon demi bize
Teşekkür ederimokudun demi Ponpon aciklamami
İyi geceler canım !!! Güle güle byby çok yorgunum bugun bende yaticam
Kapıyı kitledim hirkizlara karsigidiyorum kızlar. Görüşürüz
yasakım kuru iftirayaHe durun eksiklik var mesajda tek iresim istese bana bi gün dediki göbek li resim istiyom. gobegimi var demiştim bi gün oncede eh işte gelde suphelenme
aboooowGöbek fantezisi haaa
merak etmeOne teslim olcekben oldum göbek li iresim gönderdim
sen değelmidinDe bakim şimdi harbicanimkim irkek
Melekimin çok şüpheli yanları var
ben hakimimValla bilemedim şimdi,ikinizdende şüpheleniyorum suan
Yaw ponponu düşünme o yanlışlıkla oldu temisim ben
icranım gözel yüzcükleriniYasakim bana ciger tarifini ver bierife yapacam wawww demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?