Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Çok açıklayıcı oldu maşallah,tebrik ediyorum
Teşekkür ederim tamam tamam anlatayım
Ben konyadan katılıyorum yarışmaya adım Ayşe 28 yaşındayım 9 yıllkıda evliyim bebeğim yok tüp bebek aşamasındayım hatta 3 gündür lucrin vurunuyoruz adet olduktan sonrada tam anlamı ile başlayacağız tedaviye ankaraya gidiyoruz konyada doktorlar bakmıyor bana
Hipotiroidim var pkom var çok şükür bu sorunlarım eşimde hiç bir sıkıntı yok rabbime şükür
İşte böyle evet sizide ben tanıyayım bir zahmet

Ayy teşekkür ederim açıklamaniz için. Inşallah tedavi sonuç verir bir an evvel yolunu gözlediğiniz bebeginize kavusursunuz..

Bende 26 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyim. Pkom var,yumurta tembelligi,tuplerden biri tıkalı. 3 defa klomen denedik bi ise yaramadı. Bu ay treni kaçırdım. Adetin 3. Günü gitmem gerekiyordu,yılbaşı tatiline denk geldi..

Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Hadi bakalım bu ay olmassa öbür ay olur inşallah her şeyde vardır bi hayır belki böylesi daha hayırlıdır...

Hadi bakalım bu ay olmassa öbür ay olur inşallah her şeyde vardır bi hayır belki böylesi daha hayırlıdır...
Aminnn amiiinnn inşallah canım bir kaç gün önce bir arkadaş ruyasinda benim hamile olduğumu,doğum yaptığımı görmüş. Bebek için ugrastigimi bilmiyor. Ay nasıl mutlu oldum,belki de bu ay hamile kalırım

Hadi bakalım bu ay olmassa öbür ay olu
r inşallah her şeyde vardır bi hayır belki böylesi daha hayırlıdır...

Hoş geldin aramıza! Bende yaklaşık 8 yıldır beklemedeyim bende de pko var suan kılo vermeye çalışıyorum verdikten sonra tip bebek inşallah ! Hakkımızda hayırlısı inşallah canım Allah büyük

Yok kuzum niye alınalimkismiyon demi bize

Yok canım neden kızayım estafurullah !!

Teşekkür ederimokudun demi Ponpon aciklamami

Okudum canım okudum ! telefonların yüzünden oluyor başka şey yazayım derken başka anlamsız kelimeler ekliyor kendiliğinden Brbde de oluyor maleaef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…