- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.521
kuzucum fotografını koysana testin yaaaa49:
ayy pazartesi sevmezimmm bak bide psikolojim bozuldu fln diyodun demekki hamilelikten di bu dalgalanmalar sende coook sevindim rabbim kucagina almayida nasip eder insallah
yaw pazartesi günlerini sevin artikinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::115::115::115::115::115::111::111::111:
inş canım bizde yaşarız bir gün bu duyguyu
canımmmmm ayyy yazını normal bi, yazı gibi okudum sonunda ağzım kulaklarımdaydı.bize umut oldun canımmm.çok sevindimrabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..dualarımız seninle
yaw googleden baktim bilmyodum isminin o oldugunu ben hepsine pantolon yada jeans derimde
öyle afilli isimleri hic bilmem
insallah canimm bakalimm dikkat et kendine gogusler ne durumda yasakhayalimin dedigi gibi memikler
insallah canimm bakalimm dikkat et kendine gogusler ne durumda yasakhayalimin dedigi gibi memikler
o kumasin adi iste yasakhayalimyarin doktor terminimiz var heyecanliyim
memikleri cok dolgundu loorimmm
memikleri cok dolgundu loorimmm
Hosgeldin canim pazartesim hamis
hosgeldin arzumm gel pazartesisevmezimiz hamile
Sisti yasagim bakti ama bisi demiyo
mersahimmm yasakhayalim memikler dolgun diyooo uclari aciyomu :26: damarlar belirginlestimi hadi bakalimm cvp bekliyorum
hadi hayirlisi findiga iyi bak bu seferrr
yaw bende yine sabahin köründe doktora gidecem bagisiklik doktoruna
bu sefer diklatlice izlicem
yasakhayalimmm kan verdin mi gecen vericektin ya bu doktora niye gidiceksin :26:
nere kizzzzzz
loorim o kani kadin doktoruma verdim sonucu martin 12 muayenem var o zaman konusacaz hormonlara bakacaklarmiss
yarinda romatizma ne varmi ona baktiracam oda düsük nedeniymis kadin dogumcum gönderdi bakalim ne yapacak doktor:26::26::26::26::26:
Yok ole seyler sadece sistimersahimmm yasakhayalim memikler dolgun diyooo uclari aciyomu :26: damarlar belirginlestimi hadi bakalimm cvp bekliyorum
örtmenim kiz deney yapmaya ne kalkisma yumurtaciklara dönmesin
bi yerlere gidiyo ama tahmin ettigimiz yer galiba
hadi hayirlisi hayatimmyinemi kan vericeksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?