Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzucum fotografını koysana testin yaaaa 49:

canım yaa foto yüklemekten falan anlamam ki ben, ama koyu bi çizgi çıktı yani ...

ayy pazartesi sevmezimmm bak bide psikolojim bozuldu fln diyodun demekki hamilelikten di bu dalgalanmalar sende coook sevindim rabbim kucagina almayida nasip eder insallah

yaa hiç sorma aslında çok belirtim vardı da ben hiçbirine kulak vermedim önceki aylarda hep hüsrandı belirtilerin sonu... beni belirsizlikler çıldırtmıştı... ilhannazım bi ara bana güzel bi fırça attı Allah razı olsun iyiki atmış vallahi helal hoş olsun...

hayatımda en sevdiğim pazartesi bu gün oldu hakikaten

inş canım bizde yaşarız bir gün bu duyguyu

amin, amin, amin...

canımmmmm ayyy yazını normal bi, yazı gibi okudum sonunda ağzım kulaklarımdaydı.bize umut oldun canımmm.çok sevindimrabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..dualarımız seninle

amin canım inşallah inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur sizlerinde ilk fırsatta güzel haberini alırım inşallah....

bu sefer diklatlice izlicem

yasakhayalimmm kan verdin mi gecen vericektin ya bu doktora niye gidiceksin :26:

loorim o kani kadin doktoruma verdim sonucu martin 12 muayenem var o zaman konusacaz hormonlara bakacaklarmiss

yarinda romatizma ne varmi ona baktiracam oda düsük nedeniymis kadin dogumcum gönderdi bakalim ne yapacak doktor:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

hadi hayirlisi hayatimm yinemi kan vericeksinn

kızlar bu soğan kürüne ne zman başlıyosunuz adetin kaçıncı günü nasıl oluyo bi anlatsanız ya be daha önceden yaptım ama unuttum:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…