- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #125.421
osgeldin ayşemSelamün Aleyküm bacılar nasılsınız
Derdim var topiğindekiler gibim beni bilenler bilir
Bilmeyenlere de anlatayım buradan hicran ve melekimi tanıyom hicran hemşerim olur kendisi melekim lede uzun zamandır görüşürüz işte ben buyum
ayşem Allahın izniyle bu kez olacakTeşekkür ederim tamam tamam anlatayım
Ben konyadan katılıyorum yarışmaya adım Ayşe 28 yaşındayım 9 yıllkıda evliyim bebeğim yok tüp bebek aşamasındayım hatta 3 gündür lucrin vurunuyoruz adet olduktan sonrada tam anlamı ile başlayacağız tedaviye ankaraya gidiyoruz konyada doktorlar bakmıyor bana
Hipotiroidim var pkom var çok şükür bu sorunlarım eşimde hiç bir sıkıntı yok rabbime şükür
İşte böyle evet sizide ben tanıyayım bir zahmet
bu kız harbiden öğrendi bu işi
Kapıyı kitledim hirkizlara karsigidiyorum kızlar. Görüşürüz
cmt geleceklerdi ama 3G gapida gar gis giyametIcranim misafirler ne zaman geliyo bi kaç kişi
Hg topragimmm ins tedavin hayirlisi sonuclanirSelamün Aleyküm bacılar nasılsınız
Derdim var topiğindekiler gibim beni bilenler bilir
Bilmeyenlere de anlatayım buradan hicran ve melekimi tanıyom hicran hemşerim olur kendisi melekim lede uzun zamandır görüşürüz işte ben buyum
Melekim erifim.gec gidio gelemuim bu ara pej firsat olmuyyicranım gözel yüzcükleriniösledim nirdesin kıscem
uludağdaydımKAR'ı gördüm
donsuz KAR'ı
Kocaci masur kalmislar fabrikada
Selam14 gunde 600 gr vermişim moralim çok bozuk troit tetibi eksik yapmış devlet kafayıyicem Çarşamba gunü bir sorun olup ol adını ortaya çıkacak inşallah insülin direnci de sorun yoktur yoksa işimiz zor dedi
Neden? Havadan mı ?? Canım
INs bi sorun yoktur canım
I
Evet felaket tiipi var yollar kapali
Evet felaket tiipi var yollar kapali
İnşallah o kadar hergun yürü Yürü saatlerce vere vere 14 gunde. 600 gr ver Kafayı yicm
Doktor da öyle de.di zaten! Oda ünsülin den şüphelendi bu kadar spora rağmen vermemen normal değil dediAz olmuş rosem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?