Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipekimm karabiberimi listeden cikar canimm

bi süre özel nedenlerden dolayi kk ya girmeyecekmissbizi birakti yine bazi sebeplerden dolayi haberiniz olsun

insalah dedigi gibi uzun sürmez geri gelir. alisti birakamaz bence bizi:26:

yawrukusum cimcime bizi birakti bi süre kk ya gelemyecekmis özel sebeplerden dolayi bana özelden yazmis özür diliyo üzgündü

ipekimm karabiberimi listeden cikar canimm

bi süre özel nedenlerden dolayi kk ya girmeyecekmissbizi birakti yine bazi sebeplerden dolayi haberiniz olsun

insalah dedigi gibi uzun sürmez geri gelir. alisti birakamaz bence bizi:26:

üzüldümmm tamam çıkarırım ben listeden onu o zaman, özel nedenlerse vardır bir önemi napalım sağlık olsun özlerim ama çılgın kızı ben yaaa

kiscelerim bende bi cikimda yarin doktora gidecem

tüm raporlarimi bi toparlamam lazim hepsi bi yerde bi dosyaya toplumm

yawrukusum cimcime bizi birakti bi süre kk ya gelemyecekmis özel sebeplerden dolayi bana özelden yazmis özür diliyo üzgündü

Aaaaa çok şaşırdım ve üzüldüm yaaa,bende bütün gün onu bekledim bişeyler soracaktım bi haber vereydi keşke yaaaaa
Özleyeceğiz cimcimemizi umarım kötü bişey yoktur

kızlarr hancekim loorim nuarınım buryukum kaldık mı başbaşa
side çıkmıcanız demi

ipegimm benimde midem agriyo yaaaawww :44::44: kac gundur boyle cikiyim ama gelicem yine

hancegimm sana yazmistim hosgeldin fln diye de gormedin sanirssam sonra yazmadigimi dusunme bebegimmm opuyorum seni konusamadik gelirim yine olursan konusuurz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…