Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benim boyda uzun mutfak dolabına çarptım bende

Allahımm şükürlerrr olsunnn canımm nekadar mutlu oldumm anlatamamm
ayy dayanamıcam oynıcammm

ne oldu ki hancekim nie zamanı kovalalıosunn bişey mi olduu yoksammm

Boş boş oturunca canım sıkılıyo gülüm ya,sen napıyosun bi geldin gittin geri topikimizde sessiz bugün pazartesi sevmezimiz hamileymiş gelsinde halay çekelim diye baktım ama gelmedi oda

duayı okuyacak canım arkadaşlarımmm meryem suresinden sonra yukarıdaki gibi duamuzun tilavet secdesini yapmayı unutmayalımmm ...

ben yukarıdaki yorumladımm isteyen ayrıntılı şekli de bu canlarımmm

yasakhayalimmm evime geldim esim geldi ama ise gitti goremedim sadece bavul geldi

siz napiyosunuzz pazartesim hamileymis cok sevindim darisi sizlerin basina

inaşşallhhh loorimmmm

afiyett olsunnnn loorimm yii bol bolll yarasın inş. can olsunn süt olsunnn

duaya baslamadan önce 21 tane estefirullah cekilip her meryem suresinin arkasindan tilavet secdesi yapilacakk

Son düzenleme:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

hmm ölemi yasakımmm :26::26::26: hayılrısı olsunn inşallahh iyii sonuçlarla gelcennn Rabbim o güzel yüzünü güldrüsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…