Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet pazartesi sevmezimiz hamisss

Oooooowww çok sevindim yaaaa,hangi ara geldide yazdı inanmıyorum ben hep burdaydım yaaa,sabah çok yoğun kasıkları ağrıyordu belirtilerinin hepsi reg olacak gibiyim diyordu çok sevindim hamiş olmasına canım ya gelsede bi halay çeksek

Pardonn bitanemmm görmediim,yook takılmam ben öyle hoş ben yazmadımki ben geldim diye bodoslama daldım sohbete,ben burdayım bebişim gelince görüşürüz geçmiş olsun kuzzum bebiş ben burdayım diyor artık:))))

tabikine looricim git dinlen olurmu öle şey hadi öpüyorum byess

Ben ona bilem fırsat bulamadım baksana yorum yazana kadar gitmişler bilem(Gelirler herhalde dimi

benm de ekran donmuş baktm pasifize olmuşum :44::44::44:

kızlar akşam üstü başımı çarptım şişti

canım geçmiş olsun yaa

Hoşgeldin bitanemmm,cimcime biberimiz bizi bırakmış haberin varmı???

ya neden öle olduki kızcağız ne güzel geliyodu neşe lkatıyodu

acısı geçti ama şişliği var daha sağol canım

şişliğe de buz iyi gelio galiba hancekimin dediği gibi

Buz torbası falan koysaydın gülüm ya gelmiş geçmiş olsun tekrar

sağol canım hadi baştan buz koymadım aklıma gelmedi:44:

benm de ekran donmuş baktm pasifize olmuşum :44::44::44:

ya neden öle olduki kızcağız ne güzel geliyodu neşe lkatıyodu

şişliğe de buz iyi gelio galiba hancekimin dediği gibi

Bazen banada oluyo sayfayı bi yeniliyorum giriş yap diyor:))

Vallahi bilemedim özel nedenlerden dolayı bir süre gelemeyecekmiş yasağıma mesaj atmış üzüldüm umarım kötü bişey yoktur(

Şişliğe çok iyi gelir buz benim buzlukta migren için buzdan gözlüklerim vardır mutfak dolaplarının kapakları sağolsun boy uzun olunca çarpıyorum ama buz çok iyi geliyor hani kendimden biliyorum o yüzden tavsiye ettim

benm boyum kısadır hancekim de dolaplarımın kulpları var bende onlara girerim konsantre olup da bulaşıkyıkarken aynı konsantrasyonda da yemek yaparken bu defa aspiratörün camına çarpıyorum dınnnnn ediyo kafam bir anda ... sinilenyrum ama napym çocuk gibi bende dolaplarımı dövym kendimimi yoksa

Ooof çok iyi bilirim o aspiratör acısını ben köşesine çarparım neredeyse her yemek yapışta bi alışamadık birbirimize,baktın ben geliyorum çekil dimi kenara alla allaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…